2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Egy gtx750... A Kajmán után

    Azt kell rólam tudni, hogy úgy kötődök a használt hardvereimhez, mint más az autójához (vagy éppen a szerelméhez.)

    Egész hétvégén át birtokoltam egy gtx750-est méghozzá egy gigabyte verziót (Low Profile kivitelt ami külön jót tett az egómnak). Nagyon olcsón, tényleg nagyon, nagyon olcsón jutottam hozzá, így nem volt más gondolatom, minthogy el kell adni. De mivel olcsón kaptam gondoltam nyomott áron adom el másnak.
    Az, hogy mennyire megvan bolondulva a GPU piac még a 20 ezer alatti kategóriában is, külön megérdemelne egy írást, de ez nem az a nap. A lényeg, hogy szerintem jelen pillanatban egy gtx750ti teljesítménye alapján 19k-ért lenne reális. Ehhez viszonyítva egy gtx750 15k-ért lenne okos. Szerintem 17 már sok. Ki is dobtam 14995-ért, bárki rámírt és meglebegtette az "előreutalok" vagy "elmegyek érte" lapot azonnal engedtem volna neki egy ezrest. 3 érdeklődő után jegeltem a hirdetést, 1 ember volt akinek az érdeklődése a válaszom után is megmaradt. Ő most épp egészséggel használja a kártyát.

    De ez az írás arról szólna, hogy teljesen belehabarodva az ezeréves AMD kártyámba (aminek a ventillátora kontakthibával küzd) miként vélekedek egy gtx750-ről. Egy kis fogyasztású ma már mondjuk azt multimédia kártyáról.

    Folytatás...

    Steve_Brown 6 éve 1

  • Mi van a túloldalon? Víz

    Biztos rengetegszer gondoltatok már arra, hogy ha elkezdenétek lefelé ásni a föld középpontján keresztül, hol lukadnátok ki?

    HÁT ITT!

    Az oldal: antipodesmap.com

    Steve_Brown 6 éve 15

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.