2022. január 28., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Na ki tudja mi ez???

  Steve_Brown 4 éve 14

 • ID-COOLING SE902X, megéri lecserélni a gyári hűtőt?

  Egy év után elkezdett hangosodni a stock intel hűtő, gondoltam, egyszer élünk, vegyünk valamit ami halk és netán LED-es.
  Szebben
  Úgy álltam hozzá az egészhez, hogy legyen a lehető legolcsóbb és azért mégis toronyhűtő.
  Sokat gondolkoztam a DeepCool ICE EDGE Mini-jén. Árban az LC-Power Cosmo Cool-ja jött, de hát az LC-Power a tápjai miatt nem igazán a kedvencem úgyhogy egy ezred másodperc alatt kattintottam tovább.
  Így jutottam el az ID-COOLING SE-902X, láttam ledes, még egy sort lejjebb rántottam és látván, hogy az elkövetkezendő 3 nem toronyhűtő rákattintottam a KOSÁRBA gombra. Így érkezett meg hozzám ez a 3000 forintos bengaság. Most böngészve láttam meg, hogy ott van az SE-903 :Y mindössze 300ft-al drágábban, azon már 3 hőcső van és 130W-ra van előírva a fenébe! :W
  Szóval, nagy előkészülés, azért ez mégse egy sima vinyó csere vagy mi. Szóval *asztal lepakol*-> *gép kihúz*-> *útmutató elővesz*-> *átlapoz* oh ez tök easy *útmutató eldob*

  Folytatás...

  Steve_Brown 5 éve 22

 • MSI H81M-E33 felébresztés billentyűzettel

  Nem tudod felébreszteni a számítógépedet alvó módból billentyűzettel?

  Ez a probléma nálam is előfordult, használtam a google-t, de nem dobta ki a megoldást, találtam egy külföldi fórumbejegyzést ugyanerről a problémáról de ott sem találtam róla infót.
  Természetesen most a bejegyzés írása közben megtaláltam a megoldást ITT. :W Ezt felhasználtam forrásként, így aztán a BIOS-ban készült képek erről az oldalról származnak.
  Magyarra fordítva:
  Van két jumper, amik alapértelmezetten kikapcsolt állapotban csücsülnek.

  És itt az utasítás hozzájuk:

  Ugye ha már össze van rakva a gép és valaki nagyobb toronyhűtőt, vagy termetesebb videókártyát használ annak kicsit megkell bontania az erőművét. :))
  Például nekem ilyen szűk volt a hely még a stock intel hűtő és a HD6950 mellett is. Hűtő,videókártya.

  Folytatás...

  Steve_Brown 5 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.