2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Kálváriánk az internet szolgáltatóval 2

    Előzmény

    Szóval ma megnéztem a speedtest... És 25mbit/s a letöltés. Megnéztem a számlát és már Nem az "Otthoni Internet 50"-et láttam rajta (amihez minket köt a hűségidő). Hanem a "Net Plusz" díjcsomagot. Ami 30 megabitet tud elvileg. Na most egy nagyon érdekes dolog, hogy mi 2018-ban mikor az utolsó hsz-em írodott, 2880 forintot fizettünk, Most 5700-at fizetünk. Szóval a szolgáltató átpakolt minket önhatalmúlag egy drágább de kissebb sávszélességet adó netcsomagba.

    Fel is hívtam őket, hogy mi a tököm van. Megkaptam, hogy ez az egyetlen díjcsomag réztechnológián. És ez ADSL. :DDD Vágod ADSL :DDD

    Kipróbáltam mindent, mondtam a mókusnak, hogy mi lenne ha csak engedélyeznék a VDSL kapcsolatot ha már úgyis bevan kötve és alkalmas HGW-nk van. Nyilván ezt nem lehet. Mondtam neki, hogy mi lenne ha áttenne a 150 megabites csomagba, hiszen ugyan annyiba kerül. De az csak optikain van. Megkérdeztem van-e itt korlátlan 4G mobilinternetszolgáltatás. Azt a választ kaptam, hogy nincs.

    6221 Akasztó a település. Milyen tippetek van. Nincs a Telekomon kívül semmilyen más szolgáltatónak lefedettsége itt.

    Steve_Brown 3 éve 25

  • Hol lehet budapesten nyomtatni és scannelni?

    Sziasztok! Segítségre van szükségem! Az M2 vonalán lakom, hétfőn lenne 1 órám amíg megkéne oldanom egy dokumentum kinyomtatását, aláírását és bescennelését.
    Tudtok ajánlani papírboltot/fénymásolót ahhol foglalkoznak ilyennel?

    Steve_Brown 3 éve 4

  • AverMedia LGP Lite használtteszt

    Kicsi tömegének, csatolófelületének és egyszerű használatának köszönhetően egy remek vétel.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 3 éve 25

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.