Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#32013) CactuS válasza ollie (#32002) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Én is imádom azokat, akik árnyékként követnek, 1 cm-re a hátsómban. Általában a 3. 4. koccanásig türtőztetem magam, utána hátrafordulok és kérem nagy cicaszemekkel a kék-sárgát.

KTm nincs IS3, T32 van.

T32-n pontosítanék: a Hull az maga a weakspot. Ha nem tudod elrejteni akkor mindig első célpont vagy a tömegben. A torony pedig átlőhető, csak nem a lövegpajzsot kell lőni.

IS3: mióta van vizes lőszertartóm, azóta nem nagyon volt ammorack. Az orrához még weakspot skin sem kell, mert ott lóg a két "fika" darab amit simán át lehet lőni, de cserébe legalább szinte tuti, hogy egyből magával is viszi a drivert a lövés.

KT felé meg rögös az út, arról nem tudok nyilatkozni,majd kiderül, de előbb az orosz ágon kell még 60k xpt összekaparnom, aztán jöhet a grind a PZIV-el. :)

ollie: T34 valóban érdekes jószág. Minden tiszteletem annak, aki azt free xp nélkül elitté tornászta. T32 keményfejűségének nyoma sincsen, a "turbán" a feje búbján szinte hívogat, hogy ide célozzatok, illetve ugyanúgy homlokon lehet lőni a lövegpajzs felett, mint a T29et. :(

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.