Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#20651) fsb1000 válasza hemaka (#20645) üzenetére


fsb1000
nagyúr

"Bármit szétlőttem vele bétában a pálya másik végéről is. 2-3 kilőtt tank minimum volt csatánként."

hehe... na ez itten a gond.

(#20652) D.Orion válasza bozont (#20649) üzenetére


D.Orion
veterán

Rengeteg szerver van és egy klán minden hétre szervez "eventet" melyen úgy 20an vesznek rész általában. Többnyire tankos csaták vannak ilyenkor, de publicon bármikor találni az 50fős infantry szerveren minimum 30 játékost, vagy a két fő tank szerveren 10-20 embert. Vegyes szerók is vannak természetesen.

Továbbá két fő mod-ja is van. Egyik Mare Nostrum, ez afrikát próbálja feldolgozni. Darkest Hour 44', Normandia és igazi heavy tankok.

[ Szerkesztve ]

(#20653) Arpee78 válasza jahrn (#20607) üzenetére


Arpee78
senior tag

1. Retardáltak
Hol húznád meg a vonalat Wittman és retardált között? Valahogy kiszórják a gyengébb játékosokat, rögtön lesz a maradottak közül aki a leggyengébb. Miért zavar hogy vannak nem vérprofi WOT játékosok? Randomban ugyanúgy vannak az ellenfél mint a saját csapatban. Nyilván minden PH-s Wittman azt képzeli csak az ő csapata noob(őt kivéve persze), az ellenfélnél meg a valamirevaló játékosok.

A matchmaking-be beleszámíthatnák a játékos képességét, pl ahogy mondták damage/battle vagy a játszott csaták alapján. Ezt pártolom.

2. MM
Biztos gagyi programozói vannak a WG-nek. Egy használható MM-et nem tudnak megírni, pedig biztos lehet, jó MM nélkül meg nem szórakoztató a játék. Ezek a pancser programozók azt se érdemlik meg, hogy a programjuk a rekordok könyvébe kerüljön a népszerűségével. Az MM ugye csak akkor szar amikor az ellenfél tankjai erősebbek, fel sem tűnik amikor fordítva.
2-vel magasabb tierű tankkal találkozni olyan szörnyű? (T1 heavy vs IS) Szerinted mennyi legyen a max? 0 vagy 1?

3. Tank balansz.
Valami rejtélyes oknál fogva mindenki a saját tankját gyengének érzi a többihez képest. A szórakoztató játékhoz természetesen az övét buffolni kellene a többit meg nerfelni. De biztos a programozók bénák vagy elfogultak.

4. Arty
A WOT legnagyobb baja. Milyen gagyi háborús játék ahol kilövik valaki alól a tankot. Ha ezek nem lennének milyen szépen ki lehetne lövöldözni akár 10-15 ellenfelet, köztük nem visszalövő artyt. Így lenne igazán játszható a játék, 15 agyaggalambot ellenfélnek, 1 sebezhetetlen, szupergyors, mindent egylövéssel kivégzőt a mi játékosunknak.

Igaz, ha sok nagy arty van egy csatában, ronthatják a játékot. De... legalábbis nekem ez nincs olyan gyakran hogy zavaró legyen, biztos csak szerencsém van. Egyébként ilyenkor nem a nagy számuk a baj, hanem a túl nagy tűzerejük. Vagyis ha sokan vannak legalább kicsik lennének.
Ha limitálnák az artyk számát 2-3-ra, akkor nekik egy-egy csata előtt túl sokat kellene várni, feltételezem ezért nincs még ilyen limit. Szerintem a nagyobb artykat kevésbé elérhetővé kellene tenni, pl több xp v. magasabb vételi/fenntartási ár. A másik lehetőség, hogy csökkenteni a sebzésüket.

5. A hisztis játékosok
Arty, gagyi MM, stb. rémségeket messze megelőzően ők a leggusztustalanabb elemei e játéknak. Óriási avatar, még nagyobb arc, fikázó/noobozó/lenéző beszólások tömege fölöslegesen. Idegösszeomlást kapnak mikor más neki nem tetszően játszik, de rendszerint semmivel nem jobbak mint az átlag. Milyen szerencse, a PH-n nincsenek ilyenek.

Kieg: Jó ötlet. Valaki arty nézetből navigálná a 15(v. 14) játékos manővereit, értsd utasításokat osztana nekik mint egy stratégiai játékban, pl Tiberium wars, red alert. A keveseket leszámítva(a hisztisek) a legtöbbnek bejövös lenne, legalábbis a totál káosszal szemben.

[ Szerkesztve ]

(#20654) Paul119 válasza bozont (#20647) üzenetére


Paul119
addikt

ez nagyon tetszetős game , tigris is van benne kint van már a végleges game ?

Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

(#20655) Paul119 válasza Arpee78 (#20653) üzenetére


Paul119
addikt

arpee,1 érdekes módon más játékoknál meg tudták oldani a balancét , 2 az megint más hogy direkt gyengítik a német tankok nagy részét lásd e100, tigris, tigris 2, mutass már nekem képet ahol háború elején egy is vagy m4a3e8 vagy más korabeli tankok átlőtték az oldalát vagy a frontját nem, tigris 2ről meg ne is beszéljünk hogy szövetségesek mennyire cidriztek tőle vagy a párductól és igen a játékba kéne iq teszt elég erősen

Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

(#20656) fsb1000 válasza Arpee78 (#20653) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Max. egyetértek!

(én sem vagyok az Artyk ellen, engem csak a számosságuk zavar. Túlzás hamár a csapat 40%-át ők adják ki. Akkor legyen inkább World of Arty néhány tankkal... )

(#20657) kriso


kriso
tag

Na ha ez ha ilyen lesz a teszt után a játék, abbafejeztem a játékot...
pedig closed béta óta tolom ezt a s---rt, de ez így élvezhetetlen...
Megvettem a goldos HE-t a Jumbo-ba gondolom így azért játszható lesz.
Hát nem,,,
VK(b)- sehonnan sem viszi át... pedig még a seggét is lőttem...
KT úgyszint..
De az poén amikor a 2x lepattan a Jumbo dötött frontjáról a VK legnagyobb ágyúja.

(#20658) Farkas23


Farkas23
aktív tag

Nekem legfőkébb nem az artykkal van a bajom (bár azokkal is, mer tényleg mindig mindent látnak, és oda is belőnek, ahova nem is lehetne), hanem azzal van a legnagyobb bajom, hogy előttem van kb 5m-re 1 ellenséges tank és nem látom, de persze ő igen, így 2-3 lövéssel el is intéz, jó esetben csak ő lő rám, rosszabbik esetben mindenki, aki láthat + az arty.

Nem tudom minek köszönhető ez, de az, hogy én állok egy bokorban, meg se mozdulok, majd anyit veszek észre, h 4-5 m-ről lő rám 1 közeledő tank, aki egész végig jött velem szembe.

A másik amit nagyon rühellek, az a Type59. Rengeteg van belőlük, és lehetetlen velük elbánni. Olyanoknak van Type59, akik elösször játszanak a játékkal kb, csak van 1 jó tankja, és szarrá lő mindenkit. Teljesen elveszi mások kedvét, és a játékot se lehet tőlük élvezni.

Na mindegy, nekem ez a véleményem, és sajna eléggé idegesítő:S:S

(#20659) _seth_ válasza Farkas23 (#20658) üzenetére


_seth_
veterán

"A másik amit nagyon rühellek, az a Type59. Rengeteg van belőlük, és lehetetlen velük elbánni. Olyanoknak van Type59, akik elösször játszanak a játékkal kb, csak van 1 jó tankja, és szarrá lő mindenkit. Teljesen elveszi mások kedvét, és a játékot se lehet tőlük élvezni."

Most gondold el mi van akkor amikor egy már több ezer csatát lejátszott játékos megy a type 59-cel... mert aranyért az is megveszi credit termelőnek.

Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

(#20660) vhw válasza Farkas23 (#20658) üzenetére


vhw
addikt

"lehetetlen velük elbánni"

Azért ne haragudj már... egyáltalán nem lehetetlen... Ha meg sokan jönnek egyszerre, akkor lehet bármilyen high tier med, nem bírsz velük. (egyébként ha olyan kicseszett noobok ülnek benne akkor miért nem lehet őket kilőni? L/71 88 simán viszi szemből, 7es tankra elérhető, mi a francról beszélünk? lehetetlen kilőni... igen hogyne...)

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#20661) szucsinka válasza _seth_ (#20659) üzenetére


szucsinka
őstag

nekem is van ...2010 12 26 .ota játszok (a bétában mindenem +volt ami csak lehet) :B :K
most csak egy csóri iS4-esem van +Béla porsche ,pershing ,T32

Nagyon jól farmol a type59 :K

(#20662) person


person
senior tag

He he T-50-2-vel 3-ból 2x szétkaptam gyakorlón KT-t max-ról. Harmadszorra is csak szerencséje volt mert első lövése kinyírt, és persze a szikla mellől akkor már nem mert elmozdulni. :DDD Hamar ki is lépett az ajándék győzelemmel, gondolom mély nyomot hagyott bent ez a kis szar. :D

[ Szerkesztve ]

(#20663) KaLeun válasza -vitya- (#20628) üzenetére


KaLeun
senior tag

Imprved ventilation removed from Gw-Tiger и Gw-Panther. :O :O :O :O :O

Cila

(#20664) Chris0321 válasza KaLeun (#20663) üzenetére


Chris0321
addikt

Ez mit jelent?
Nemsokára meglesz a GW Pantherre a Tp azért érdekelne érdemes lesz-e lecserélni a Hummelt amivel eléggé meg vagyok elégedve.

[ Szerkesztve ]

(#20665) Farkas23 válasza vhw (#20660) üzenetére


Farkas23
aktív tag

Na látod 7-es tankról beszélsz. Azzal lehet, hogy neked sikerül lelőni egy Type59-et, de nekem még 5-ös szintü tankal sose sikerült!!!!
Majd ha oda értem, akkor lehet megváltozik a véleményem, addig viszont ez a véleményem. Egyáltalán nem is értem, h miért oszt be Type-ot 4-5-ös szöntü tankok közé, miközben 8-9-es szintüek közé kéne.
Na enyit erről.

(#20666) Iron Funeral válasza KaLeun (#20663) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Amúgy is nyitott szerelvényű mindkettő, nem is kellett volna, hogy rajtuk legyen.

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#20667) Fel válasza ollie (#20627) üzenetére


Fel
addikt

T-44-ről vehetem le a W.A.R-t, és rakhatom át az E-50-re :U A Panther II-nél sem értem miért gyengítik a lőszerrekeszt, amúgy sem valami acélos.

Egyébként az orosz szerón játszók holnap már megkapják az ápdétet: [link]

Más:
Valaki írta korábban, hogy szimulátor a WoT... pedig a készítők szerint sem: [link] Erről ennyit..

[ Szerkesztve ]

(#20668) vhw válasza Farkas23 (#20665) üzenetére


vhw
addikt

Egyrészt azért legyen már egy átkozott 8as med annyira ellenálló, hogy a pici 4-5ös tankok nem tudják one-shot kilőni... A KT-kat vagy Ferdiket nem utálod? azok is finom falatok egy 5ös tanknak.

Másrészt, a tankok csatába osztásáról már nem egyszer be lett linkelve ide egy táblázat, ahol a 5ös tankok bizony maximum 8asokkal találkozhatnak random csatában.

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#20669) Gyuri27 válasza vhw (#20660) üzenetére


Gyuri27
félisten

Elvileg viszi. Gyakorlatilag nem kevésszer pattan. Másrészről type59-t nem igen látok a team közepénél lejjebb. Érdekes nem?

Amd - Radeon - Ryzen

(#20670) Arpee78 válasza Farkas23 (#20665) üzenetére


Arpee78
senior tag

5-ös med 6-9 szintű csatákban lehet, a Type59 9-10, nem gyakori a találkozás. Type59-től függetlenül ekkor kellemetlen helyzetben van az 5-ös med.

(#20671) Fel válasza Fel (#20667) üzenetére


Fel
addikt

Ez mekkora...

A orosz szeróra holnap jön a végleges 7.0, mi pedig holnapután nekifuthatunk a 7.0 test #4-nek... Naneee... Ekkora ökörséget :U .

[ Szerkesztve ]

(#20672) Farkas23 válasza vhw (#20668) üzenetére


Farkas23
aktív tag

Nem azt mondom, h én az 5-ös szintüvel lőjem ki, persze nem logikus. De akkor ne tegye már be 5-ök közé, mer rohadtul elveszi az ember kedvét:S

(#20673) jahrn válasza Arpee78 (#20653) üzenetére


jahrn
senior tag

1. Ahogy irtam erre nincs jo megoldas. Illetve annyi lenne h bevezethetnenek vmi taktikai kepzes jellegu battle feature-t, amin ha a jatekos lenyom akkor lephet magasabb tierekbe.

2. Igen, gagyi programozoik vannak. Lassan irom le h megertsd es kepet is csatolok. Nem az a baj ha T1 talalkozik az IS-el, hanem ha az MM szerint ugyanazon sorban vannak.
Egy jo pelda amikor a csapatomban levo Slugger-rel szemben Type59 talalhato:
[link]
Mindezt masfel perces varakozas utan dobta az MM, amikor 20k+ player volt fenn.

3. Spec nem a sajat jarmuveimre gondoltam (bar a T32-re raferne egy +15-20 pen-es buff). De ha ilyen okos vagy akkor tegyel pl. balanszot legyszives az Su-100 es a JagdPzIV koze. Koszi

4. Hat, elofordul h arty mentes csatam van, es az ilyenek sokkal porgosebbek/valtozatosabbak. A magam reszerol utalok hozzatapadni egy fedezekhez csak azert mert ha kilog a tank antennaja egybol kapok 3-4 arty shell-t a nyakamba. Persze vannak akik imadnak lehorgonyozni 1 helybe, en nem igazan.
Tovabbra is fenntartom, legyen egy arty limit. De ha mas teruleten tulzottan nerfeled oket akkor mi az ertelmuk?

5. Hisztis jatekosok: az elmult 1 evben 1x szoltam be valakinek ingame h noob, szal nem vettem magamra (mondjuk ot egybol TKztam is mert szandekosan blokkolt amikor tolatni akartam), es igazan nem erdekel az sem h vki noob-bal nyomatja tele a chat-et. Ha retardalt a csapat akkor igyekszem a maximumot kihozni magambol, ugy h NEKEM minel jobb legyen az XP-m. Ha pedig van nemi egyuttmukodes akkor meg maximalisan segitek fuggetlenul attol h egy Stug-ot vagy egy Vk45P-t kell kihuzni a szarbol. Szimpla eh?

[ Szerkesztve ]

(#20674) bullseye válasza Farkas23 (#20658) üzenetére


bullseye
addikt

artie-k mindent látnak... néha csak 2-3 másodpercre villan fel egy ellenség, mire odanézek, már nem tudom pontosan belőni...

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#20675) KaLeun válasza Farkas23 (#20658) üzenetére


KaLeun
senior tag

Olyanoknak van Type59, akik elösször játszanak a játékkal kb

Azért arra befizetek ha a szomszéd Pistike a 2b osztályból ezt elsőre lenyomja...

Ennél vannak biztosan sokkal sokkal jobb eredmények is, de én az a típus vok ki egyedül tart egy egész szárnyat

Cila

(#20676) D.Orion válasza Arpee78 (#20670) üzenetére


D.Orion
veterán

Bocs, de T6-os tankjaim vannak. Ha nem én vagyok a top tier-ben a csatában, akkor minimum 1, de általában 2 type59 van minimum a hadszintéren. T6-al sem egyszerű lenyomni a type-ot, főleg ha rád rushol. Maga az ütközés is jelentős hp-t vesz el tőlem. Azon teljesen felesleges vitázni, hogy egy prmium tank op vagy nem op-e. Pénz fizetett érte, ergo előnyben kell részesíteni, nem azért adott ki pénzt, hogy csalódjon.

jahrn: Két Panther II-t fel tudok tartóztatni a szaros T6-os tankommal, mert lassú lomha dögök. De két Type59et nem. Sebezni se tudom őket frontból azzal az ágyuval amivel a Panthert II-t már elgondolkodtatom. Ha rálövök egy Panther II-re fedezékből, akkor az utána elgondolkodik azon, hogy mi van ha vannak még ott.. Nem biztos, hogy ki kéne mennem. Ha rálövök egy Type59-re? Az simán rámrushol olyan sebességgel, hogy követni se tudom az ágyúval. Ennyi a különbség, ezen tök felesleges vitázni, fizetett érte előnyben is játszhat.

[ Szerkesztve ]

(#20677) virkir válasza Arpee78 (#20653) üzenetére


virkir
veterán

1. Az ellenfél retardáltjait ugye nem látjuk max akkor ha bejön a 1-15-ös nyerés de még akkor sem biztos, hogy amiatt volt lehet egyszerűen a szerver belenyúlása.
és igen valamit jó lenne csinálni, hogy vér istván tanksofőr ne rögtön T8-ba kezdjen amikor fogalma nincs a pályákról, a tank kezeléséről már nem is beszélve.
Nem ok nélkül alakult ki a "Löwe támadási stílus" kifejezés a seggel rohamozó walletwarrior-okra.
2. A MM-el nem az a baj, hogy magasabb tier-ű tankal találkozol hanem amikor azzal sorol be.
Hogy megértsd nézd az IS-től a párosítást na ez az ami a legutóbbi MM reszelés óta igen intenzíven elharapódzott.
kizárt, hogy az időutazáshoz mérhető feladat lenne ezt megoldani.
3. Nem tudom milyen tankokkal van tapasztalatod de szerintem nem túl sokkal ha ezt nem érted.
4. Ezzel kivételesen nagyjából egyet értek.
5. Milyen szerencse, a PH-n nincsenek ilyenek. Tévedsz nem kevesek kaptak már chat ban-t emiatt én meg nem de nem is értem hogyan sikerült ezt eddig megúsznom :D
Viszont azt ne felejtsd el, hogy leginkább azokat szoktuk basztatni akik orbitális balfaszok és valóban csak a csapat kárára játszanak. Pl. nézd meg matyashun nevezetű usert.

Fel
Ha neki akarsz szaladni már most megteheted nem kell várni megy a teszt4.

[ Szerkesztve ]

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#20678) Farkas23 válasza KaLeun (#20675) üzenetére


Farkas23
aktív tag

Nem azt mondtam, h mindegyik olyan aki alig játszott vele, de tuti van olyan. Mer már rengetegszer találkoztam vele, és van olyan nyomi köztük, h az hihetetlen.

(#20679) fsb1000 válasza Fel (#20667) üzenetére


fsb1000
nagyúr

AZ a valaki én voltam, de belátom nem az. Ahogy javítottam: MMO (RTS @RPG)

(#20680) vhw válasza Farkas23 (#20672) üzenetére


vhw
addikt

Bármelyik 8as tank mellé betehet kivéve 8as artyhoz, ebbe ugyanúgy belefér a type, ahogy a KT az IS3, a T44 stb.

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#20681) jahrn válasza D.Orion (#20676) üzenetére


jahrn
senior tag

Azert ha belegondolsz, a T6-os tankoddal teljesen mind1h egy Type-val talalkozol vagy egy Panther II-vel ^^. En nem erzem OPnak a Type-t (pedig nincsen - egyenlore), alapvetoen minden med eros ha falkaban nyomul/hozzaerto hasznalja.

[ Szerkesztve ]

(#20682) bullseye válasza KaLeun (#20675) üzenetére


bullseye
addikt

kezdők szerencséje :)

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#20683) Farkas23 válasza vhw (#20680) üzenetére


Farkas23
aktív tag

Oké, biztos te jobban vágod, én nem játszok vele olyan rég óta, csak már kezdi elvenni a kedvemet néha, h beteszi őket oda, és mindig kifogom őket:S aztán kb 1 lövés vagyok nekik.

(#20684) Trashfan válasza Farkas23 (#20683) üzenetére


Trashfan
csendes tag

de ez nem csak a Type miatt van, hanem a MM miatt. Pl JagdPanzer IV-el baromi élvezetes ám 135-ös max átütővel KT meg Löwe, VK45 meg Is4-7 ellen menni, meg bármi ellen. Még egy KV is komoly kihívás néha azzal az ágyúval, ha csak szemből tudom durrogtatni. Kv3-ról már nem is ebszélek, ami meg ugye azonos tier, aztán kb sok esély nincsen ellene.))
A páncélzat, átütő, egyebek nagyon sok járgányon el vannak cseszve, emiatt nem kicsit tud frusztráló lenni a játék, amit még megbolondít a remek MM, hogy teljes legyen az élvezet.

Ma külön izgalmas volt, hogy szemből 3x pattantam le KV-ról Jagdpantherrel:))

(#20685) fsb1000 válasza Gyuri27 (#20669) üzenetére


fsb1000
nagyúr

"Másrészről type59-t nem igen látok a team közepénél lejjebb. "

Nekem csak 1 db prémtankom van, de az szinte mindig a TOP tank.
A Löwe-k is a felső 1/3-adban tanyáznak... ez szerintem koncepció.

----------
(#20672) Farkas23: "Nem azt mondom, h én az 5-ös szintüvel lőjem ki."

Erre mondta virkir, hogy a veled egyszintűeket kell leküzdened egy csatában.
És igaza van szerintem.
Egyébként PzIV-el én még nem nagyon találkoztam Type 59-el. A Tigriseimet megeszik...
-----

(#20677) virkir Szerintem az MM nem soronként sorol hanem valami globálisat számol.

Én legalábbis úgy oldanám meg, hogy minden tankhoz hozzárendelnék egy vagy több mérőszámot a tipusa, felszereltsége és legénysége alapján, majd úgy keverném a kártyákat, hogy a 15 vs 15 esetén a két csapat összpontszáma (tank-értéke) legyen közel azonos.

De ez kevés... ki kéne egészíteni a következőkkel
Platoon figyelembevétele.
Platoonok arányos elosztása csapatok között
Arányos elosztás "haderőnemben" ( pl. ne legy 2x annyi Arty egyik csapatban)
Arányos elosztás tier szerint
Azonos tipusok kerüljenek egy csapatba vagy épp arányos elosztás

-----
Ha 40.000 játékos aktív akkor abból mennyi várokozik játékra? 2-3-10.000?
Nem tudom, de ha csak 2-3e akkor máris nem olyan könnyű leosztani a kártyákat és ahogy jön a hajnal (eddig 2500 aktív volt a min) egyre nehezebb és egyre torzultabb lesz az összeállítás.

Azt gondolom az orosz / keleteuropai programozók a legjobbak.... biztos nem a kreatívitással van ott probléma, legfeljebb nem tudjuk felmérni a feladat nehézségeit.

[ Szerkesztve ]

(#20686) Iron Funeral


Iron Funeral
őstag

Most olvasom OL blogján, hogy az IS-7 elején a homlok és haspáncél hegesztése (ami eddig nem mellesleg gyenge pontja volt a tanknak és lehetett ~200mm átütésű ágyúkkal lövöldözgetni) most 270mm lesz. További szépnapot :))

[ Szerkesztve ]

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#20687) Trashfan válasza fsb1000 (#20685) üzenetére


Trashfan
csendes tag

Hm....ha így is számol a MM akkor is valami nagyon el van barmolva. Ma volt olyan meccsem, ahol az én csapatom állt 1 Tigerből, 2 artyból, a többi meg TD. Ellenfél csapat 3 arty, az összes többi tank. Itt vajon milyen pontokat számolt?

(#20688) Arpee78 válasza jahrn (#20673) üzenetére


Arpee78
senior tag

1. Igen, ez tényleg jó lenne. Gyakorló pályák kötelező igénybevétele, pl legalább 50 meccs T1-2 csatában a továbblépéshez. Vagy valami guide, amiben interaktívan bemutatnák a játék használatát. Csapatjátékról, taktikákról, lőszerekről, stb. Néhány óra/nap alatt lenyomható mennyiségben, aztán ha megvan jöhetnek magasabb szintű csaták.

2. :) ez a baj? Ugyanazon sorban? Most röhögök. :C
Aztán ha szar az MM mi értelme sírni rajt? Sokat nem tehetsz ellene, a siránkozással csak az idegeid és időd vesztegeted. Megoldhatnák, hogy az egyes csatába kerülő tankok között kisebb különbség legyen, de ennek (talán) túl sok értelme nem lenne. Ellenben, akkor meg azért menne a rinya hogy sokat kell várni csata előtt, ha 8-as tank csak 8-as tankkal találkozhatna. Nem mondom hogy tökéletes így, de részemről így játszható, nincs igazán problémám vele.

3. Valamelyik jobb mint a másik? Most az ágyúikat nézem, az egyiknél nagyobb pen, damage, de pontatlanabb és alacsonyabb ROF. Összességében a JPZ gyengébbnek látszik, de akkor mi van? Ez neked hol baj? Ha több kilövést/győzelmet akarsz akkor játszol az SU100-al, hol itt a probléma? Azt ne várd, hogy perfektül eltalálják neked az arányokat.

4. Nem kötelező fedezékhez tapadni, mehetsz is, a mozgás is jó fedezék artyval szemben. Aztán ha mégis kilőnek mi van? Nem halsz meg a valóságban, 30s és jöhet egy másik csata, remélhetőleg kevesebb artyval.
A számbeli limit és a nerfelés a tankos tankos szempontjából mindegy.

5. Nem rád értettem a hisztizést. A szavaidból úgy tűnik nyugtalan lettél, félreértettél. Ne legyél nyugtalan.

(#20689) fsb1000 válasza Trashfan (#20687) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Az csak az én verzióm volt... nem tudom a játék miként számol, de nyilván nem a leghűlyébb programozójuk hányt oda egy kódhalmazt.
Sokkal inkébb valószinű, hogy olyan feltételrendszert implementáltak az MM-be, amely a mi igényeinkkel vagy elképzelésünkkel nem teljesen vág egybe.
Mindig a GOLD..... ez egy üzleti vállalkozás.

(#20690) psycroptic


psycroptic
őstag

Ha már MM, akkor: az ellennél, mintha több volna a tier9 , jaa, hogy nálunk nincs is? :DDD

[ Szerkesztve ]

PSNID: Tomy83PS

(#20691) vhw válasza Arpee78 (#20688) üzenetére


vhw
addikt

A 3.-ra;
azért olyan hatalmas és egetrengető dolog lenne, ha a L/56 penjét felemelnék legalább 160 körülire? A két közvetlen megfelelője az amcsi 90mm-es 160, a szovjet 100mm-es 175ös pennel rohangál, TD és med tankon egyaránt, a német pedig egy nevetséges 132... (mindezek mellett még a legkisebb is az átlag damage; 220 (us: 240, ussr: 230)
Tényleg emberfeletti feladat lenne ezen alakítani, és mi akadályozza ebben meg őket? ööö... semmi?

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#20692) Iron Funeral válasza psycroptic (#20690) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Ilyennel sajnos eléggé gyakran találkoztam mióta kijött a legutóbbi MM "tuning".

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#20693) psycroptic válasza Iron Funeral (#20692) üzenetére


psycroptic
őstag

Nálam is besűrűsödött az ilyen, na ez például jobban zavar, mint az arty mellélövése.

PSNID: Tomy83PS

(#20694) Trashfan válasza fsb1000 (#20689) üzenetére


Trashfan
csendes tag

Ja, észrevettem, hogy a te elképzelésed:)

Nem mondom, hogy hülyék, nyilván nem, de azért némi variálás nem ártana. elég frusztráló tud lenni, amikor zsinórban a 10. meccset tolom úgy, hogy kb esélyem nincs mit csinálni. Annyira nem élvezetes free killnek lenni.
Jó, amúgy sem vagyok egy top játékos, de azért akkor,. amikor utolsó vagyok, és velem egy szinten az ellenfélnél artyk vannak, nem valami sok élvezetet ad a játék.

(#20695) jahrn válasza Arpee78 (#20688) üzenetére


jahrn
senior tag

1. Ugy gondolom eleg lenne egy 10-15-20 csatas taktikai talpalo, az meg nem sok szal mindenkinek bele kell ferjen.

2. Jah, nem igazan szeretem azokat a meccseket amiket az MM elore lezsiroz. Fuggetlenul attol ha az en csapatom van folenyben (ekkor a kihivas/moka rovasara megy), vagy az ellenfele.

3. Latszik nem mentel eggyikkel sem. Miert mennek mondjuk az Su-100al ha nekem a JagdPzIV jobban tetszik? (BTW eggyik sincs meg). Es ez is a WG dolga lenne, persze arra hivatkoznak h keves a nemet agyu. Talan a megfizetett(?) szakertoik(?!) hulyek, hiszen ott pl.a PAW 600/1000, ami siman beleferne a jatekba
Igaz is majdnem elfelejtettem, ahogy vhw irta a 8,8 L56 egy vicc azon a szinten es ahova berak vele.

4. Jah, megyek is en, de ha tul hamar kilonek akkor mennyit teszek hozza a csapat teljesitmenyehez?

5. Nem vagyok nyugtalan ;) Szimplan leirom a velemenyem, aztan reagalok masokera ennyi.

Egyebkent ez volt az uccso csatam:
[link]
Szerinted elvezetes ugy jatszanom h tudom h nekunk kedvezett az MM? Nem igazan...

[ Szerkesztve ]

(#20696) Arpee78 válasza virkir (#20677) üzenetére


Arpee78
senior tag

1. Egyetértünk
2. A linkelt példádban a ti oldalatokon több a heavy tank, azokat nagyobb súllyal számolja (1,2x?). A tier beli aránytalanságot ez okozhatta. A 9-es med-et egyébként szintén nagyobb súllyal számolja, ennek megfelelően a többi tank helyére gyengébbet válogat.
Valahol le volt írva, hogy számol az MM, megpróbálom előkeresni, már ha nem szeded elő előttem. Itt meg van
3. Nem azt mondtam hogy nincsenek aránytalanságok, azt mondom ez nem akkora baj aminek itt beállítják. Vannak különbségek? Hát istenem, ez van. Kizárólag amerikai tankkal játszom(mert ők voltak a jók), a többit csak a csatamezőről ismerem, meg néha megnézem az adataikat. ~5500 csata van mögöttem, stat alapján talán nem vagyok jelentősen az átlag alatt.
5. Most megleptél

Az orbitális bal***kat mi értelme b*ni? Ha látom valaki furát művel, vagy szólok neki vagy nem, de ha szólok is soha nem lealacsonyító stílusban. Csak közlöm szerintem mit kellene tennie, aztán vagy azt teszi vagy nem.

(#20695) jahrn
1. Én többre gondoltam. :)
2. Össze kellene ezeket számolni, aztán kiderülne az igazság. Az ember eleve hajlamos a saját hátrányára értelmezni. Biztos nem lehet tök azonos harcértéket összehozni, de sokakat meglepne egy ilyen számítás.
3. Tényleg nem mentem egyikkel sem.
4. Pont amennyit tehettél a legjobb tudásod szerint. A random faktor az ellenfélnél is működik. A való életben meg főleg, a II. VH elején rögtön meghalt egy katona aki megfordíthatta volna az egész háború menetét. Igaz? Nem igaz?
5. Akkor ne nézd az MM-et. Max tájékozódni kell mi várható.

[ Szerkesztve ]

(#20697) Iron Funeral válasza psycroptic (#20693) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Ami azt illeti ez olyan feles, hogy mikor zavar vagy mikor nem, pl. még a jó múltkorában mind3 9es tank a Ferdim által osztott porciókból lakott jól, plusz még kilőttem a T30at is, persze ha kevésbé erős tankkal vagyok akkor nem feltétlen élvezet az ilyen.

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#20698) L-e-f-i-e válasza jahrn (#20681) üzenetére


L-e-f-i-e
senior tag

Ez így igaz, falkában 3-4db t-44, vagy Panther is ugyanolyan erős minta type, a különbség talán az, hogy a typeal bátrabbak az emberek mint a hasonló medekkel, így nem csoda ha eredményesek, de ugyanezt el lehet játszani a többivel is.

=^-^=

(#20699) D.Orion


D.Orion
veterán

No mai napra visszaálltam a garázsba, az utolsó csatám volt az egyik legjobb. Az időből is látszik milyen sokáig elhúzódott.

VK3601H: 31lövés/20találat/8beszedett: KV/JPz4, M4 Sherman kilőve. 908xp/22.745credit. KV-t 90%-ban én lőttem szét, másik kettőt pedig csak én sebeztem. IS-nek max 200hp-t szedtem le, de azt 600 .méterről. Ott sok mellé is ment. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#20700) fsb1000


fsb1000
nagyúr

Most egy GW Tiger 1 lövéssel kilőtte a 100%-os Tigris II-met. A csata 3. percében.

Ez az ami zavar, mert nem láttam, nem számítottam rá, és még igyekeztem fedezékben is haladni. Elötte egy Tigris II-vel küzdöttem (kilőve), aztán egy med bespottolt (illetve én őt, mert állt egy szikla mögöt) és 2 sec múlva jött is a végzetes találat domb mögül, a pálya másik sarkából..

Jó ez így??? Szerintem nem.
---

Elöző csatában 2 kicsi arty volt az ellennél, akkor egy hegytetőn küzdött 3 vs 3 heavy.
Legalább 10-12 Arty-s találat volt, kritikallokkal, meg kis sebzésekkel. A végére lenulláztak és kilött egy Tipris P kb. 2%-ról.
Ezt el tudom fogadni.
A fentit nem.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.