Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-16 19:31:31

LOGOUT.hu

World of Tanks OFF topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9151) kicsitrash válasza Stigma.HC (#9150) üzenetére


kicsitrash
aktív tag

én néha elgondolkozom a trollgun+gold kombón... jóval gyorsabban lő, kb. ugyanazt sebzi... 1-1-ben 3-at lősz, mire az ellen 2-t...

(#9152) Stigma.HC válasza kicsitrash (#9151) üzenetére


Stigma.HC
senior tag

Viszont átütésben még így is jócskán elmarad a rövid cső gold ammoval. Kis tankoknál nem gond mert még vígan át lehet lövöldözni, de 8-as járműveknél gond lehet. Nem is kicsit. Szerintem.

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#9153) Dr_Syrex válasza dfsz34 (#9149) üzenetére


Dr_Syrex
senior tag

Most nem használtam goldot, mert végig úgy sikerült mozognom, hogy egész jól tudtam gyenge pontokra lőni. De 6-8 db arany lőszert azért magammal viszek, jobb a biztonság alapon :)

Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade

(#9154) kicsitrash válasza Stigma.HC (#9152) üzenetére


kicsitrash
aktív tag

ez igy van, de 2 kv1s-ről volt szó... ott jobban járhatsz a trollal, bár gyakran pattan a top ágyu is...

(#9155) Gaz 78 válasza Dr_Syrex (#9146) üzenetére


Gaz 78
aktív tag

Ó! Laza nagyon! Szép mennyiségű kredit! Na ilyenre azért a Pz4S. nem képes :)
4ezer sebzés felett netto 100 fölé megy ez tetszik.

(#9156) Gaz 78 válasza dfsz34 (#9149) üzenetére


Gaz 78
aktív tag

A Német konstrukció - elől van a motor (így van megoldva a fűtés a járműben),és emiatt lehet gyújtani a Németeket szemből. Vigyázz az elejére,állj szögbe azt lövöldözz :) - élvezd vele a játékot,és örülj a kredithozamának,ez a lényege a prémvasaknak :)
Én az Angol TD-vel nyomom és csak mosolygok mikor csatajelentéskor nézem,hogy közel 3 km-t araszoltam a csata alatt,míg mások csak 1-et :) ..végül is az a dolga a TD-nek,hogy kavarjon a pályám és a BatChat-nak spotoljon,mert neki erősebb a lövege :/ ( ezt is megkaptam már egyszer ) ...végül is a Tortoise 10-es lövege kettéharapja bármelyik tankot de lényegtelen :D

[ Szerkesztve ]

(#9157) #43783936 válasza Gaz 78 (#9156) üzenetére


#43783936
törölt tag

Én már hozzászoktam, hogy minden 3-4 csatában nekem kell vezetni a rohamot AT-vel.
A nálam magasabb szintű nehéz vasak pedig mögülem sniperkednek . :C
Csigascout. :DD

(#9158) Magany válasza Stigma.HC (#9150) üzenetére


Magany
tag

A hosszu 122 es van rajta, meg toltesgyorsito......da az mondjuk nem szamol a sebzesben.

(#9159) Dr_Syrex válasza Gaz 78 (#9155) üzenetére


Dr_Syrex
senior tag

Sajnos nincs mindennap karácsony, de ha odateszi magát az enber és netán még szerencséje is van, akkor jól hoz a konyhára. Persze a gyengébb körökben sem nagyon lehet panasz a hozamra :)

A Pz4 S is nagyon jó kis tank, bár mostanság kevés alkalommal mentem vele. Régebben viszont szépen hozta a pénzt és a sniper medálokat is :)

Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade

(#9160) fsb1000


fsb1000
nagyúr

Ma először sikerült az 50K XP-ért +1 nap prémium jutalmat begyűjteni.
Pedig több alkalommal elértem az 50 sőt 70K-t is.

Ugye nincs olyan kritérium, hogy nem szabad kilépni vagy átlépni másik szerverre?

(#9161) robogo81 válasza Dr_Syrex (#9146) üzenetére


robogo81
aktív tag

Szép eredmény. :C
Emlékszem,amikor megvettem a 2. csatára kb. 4000 sebzésre+5 killre adott nettó130 ezret(meg az ászt),de akkor volt a +30 % kredit az első 3 top sebzésűnek.
Azóta is a Stug 3 legénysége van benne +1 fő,a végsebességét meg a fordulékonyságát leszámítva jó kis gép(a kuplung égetéssel kicsit jobban fordul,de azért 1 light-ot nem fordul le,azért a végsebessége jobb mint az amcsi társaié t8-ban),meg nem érdemes egyedül menni vele,kivéve ha nem tudnak oldalba,vagy hátba kapni,a felépítmény nagyon bírja,ha nem golddal lövik.
Még 9000-nél többet nem fizettem a javításáért.

[ Szerkesztve ]

redmi note 8 . psn:robert_warior

(#9162) Dr_Syrex válasza robogo81 (#9161) üzenetére


Dr_Syrex
senior tag

Kösz. Valóban jó kis TD ez, de a csata kezdetén nagyon ajánlott felmérni a terepet és a társakat, mert a mobilitása azért korlátozott és az ügyesebb medes játékosok ellen nem sokat lehet tenni. Leginkább a védekező pozícióból élmény használni a gyorsan tüzelő lövegét.
Az olcsó lőszer és javítás tényleg sokat jelent kreditben.

@fsb1000

Ez nagyon fúrcsa, ha tényleg nem kaptad meg. Eddig nálam talán 3 alkalommal volt lehetőségem összehozni az 50k kreditet és a követve a stat pack visszajelzőjén, jól is volt számolva. Amint összejött a kellő mennyiség, már jött is a felugró infó a +1 napról.

Az időtartam ugye reggel 7-től másnap 7-ig tart.
A nap közbeni kilépésnek/visszalépésnek biztosan nem kellene ezt befolyásolnia és annak sincs értelme, ha a szerverváltás zavarna be.

Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade

(#9163) Gaz 78 válasza #43783936 (#9157) üzenetére


Gaz 78
aktív tag

Az AT TD-k bírják a gyűrődést,ezért is bújnak mögéd :)

Dr_Syrex:

Megvettem ma a BatChatilont ..végre elértem hozzá :)
2 hétig toltam az akciós Lorraine 40t-vel de nem sikerült a Batot akciósan megvennem :/ ..sebaj :) így is örülök neki! Most mentem egyet vele,de rögtön egylövésezett egy E100 :/ ..nekiugrom,megcsinálom a 3x-et :)

[ Szerkesztve ]

(#9164) Taragas


Taragas
aktív tag

Nah így ittasan had legyek magamra egy kicsit büszke, hogy 5240 csata után sikerült megszerezni: :DDD

Amúgy a meccsről: Mi védtünk, egy hajszálon múlott, azt hittem végünk, mivel ketten voltunk már(és 13-6ra mentünk), csak lejárt az idő. Nem hiába részegen gyorsabban tellik az a fránya idő... :)) Mikor lejárt nagyon megörültem.... :DDD

[ Szerkesztve ]

Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!

(#9165) dfsz34


dfsz34
őstag

Egy újabb kis érdekes fejezet, hogy kezd mennyire nem számítani semmi a játékban. Egy PTS, háromfős szakasz volt a mi oldalunkon 70% nyerési esély mellett. Mondom, itt csak arra kell figyelni, hogy szerezzek sebzést is, mert a triplázó köröm lett volna. A leggyengébbnek volt talán 1900 wn6-ja, a másik kettő kétezer felett. Illetve még volt egy kétfős szintén jó szakasz, kék játékosok. A többiek vegyesen.

Kb 1 perc alatt három noob elhullott a mines faluban és az ellenség utána körbevette egyesével a többieket. Az elit szakaszok küzdöttek, de körbevették őket és kész. Tanulság nincs, csak annyi max, hogy mindenki rohamos stat romlásra számítson...

(#9166) Imilenni válasza Dr_Syrex (#9162) üzenetére


Imilenni
addikt

A Szerver váltás számít..

Press "F" to pay respects.

(#9167) Gaz 78


Gaz 78
aktív tag

Tegnap sokat mentem de estig nem jött össze az 50k XP,aztán ma reggel még 7 óra előtt mentem egy darab csatát és az a 330 XP kellett a bodottághoz :) ...Mázli,hogy 7 óra előtt mentem egy kőrt,így a 24 órás cikluson belül jóváírta a program a +1 napot :)

[ Szerkesztve ]

(#9168) AMD Power


AMD Power
titán

Alig várom már ,hogy megszabaduljak ettől a Black Princetől...

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#9169) isti101


isti101
tag

valahogy nem is olyan régen még jobban pörgött, olyan 2 hete már többet töltök a belépéssel meg az ujra és ujra belépesel mint amit játékban vagyok, majdnem állandó jelleggel minden csata után csak pörög pörög de nem tölti be vagy csak ritkán a csata eredményét, ez nálatok is igy van,ujratelepitettem a játékot de ugyanazz,

(#9170) Stigma.HC


Stigma.HC
senior tag

Nem volt egy nagy szám ez a csata, sőt unalmas is volt. Talán annyiból érdekes, hogy szinte kivétel nélkül mindenkit oldalról lőttem szét, úgy hogy nagyon nem is törődtek velem. Csak nyomnom kellett az egér gombját 4 másodpercenként és várni, hogy elfogyjon az életerejük. Csak a SU-152 tanúsított ellenállást, kétszer képen is lőtt rendesen, de ő is meg lett.
Azért hozza a pénzt rendesen ha van sebzés, type sem hoz sokkal többet hasonló sebzésre. Vagyis talán +20k kredit körül

[ Szerkesztve ]

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#9171) Bingisz válasza Stigma.HC (#9170) üzenetére


Bingisz
addikt

Elég durván jó az ár érték aránya. Kíváncsi vagyok, hogy az E25 is hoz-e ennyi pénzt. Meg majd jön a T44-85 tier7-be, az is egész jó lesz. Szvsz. egy jobb játékos ezekkel a tier7 prémekkel is össze tud hozni közel annyi bevételt, mint tier8-al jóval kevesebb befektetéssel.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#9172) dfsz34 válasza Stigma.HC (#9170) üzenetére


dfsz34
őstag

Azért a su-val ha jól megy az ember, akkor lehet aprítani. Igaz, a panther-nek olcsó a lőszere, úgyhogy a végén kb egyformán hoznak, de mégsem, mert ami nagy különbség, hogy a su-val el tudom dönteni a csatát akár egyedül is (10 killem a csúcs vele, de 7-8-9 rengeteg van/volt) a panther-el csak nagyon ritkán. Su-val 58% a WR-em 1200 csata után, pedig nincs neki kedvező MM-je, a panther-el 45% 300 csata után a kedvező MM-el együtt is, pedig 938 az átlag sebzés vele, amit szerintem annyira nem rossz, de mégsem lehet vele tartósan győzni. Sokszor a végjátékban szembekerülök T29-el, IS-el vagy hasonló kemény fickóval és csak ha nagyon noob, akkor tudok vele valamit kezdeni, meg aranylőszert lehet(ne) használni, de akkor meg oda a kereset.

A legutóbbi SU12244 csatám érdekessége, hogy elment közben a netem és kiesett kb 5 perc, de maximális bokor mögött, kamo skillel, festéssel, kétágú távcsővel és kamo hálóval nem fedeztek fel, miközben én szépen spotoltam őket a másik oldalon a zászlónál a többieknek. Ott volt tőlem kb 90-100m-re egy IS és nem spotolt, durva. Azt hittem, mire visszalépek már kilőttek, de semmi hp veszteség.

Győzelem!
Csata: Sacred Valley 2013. augusztus 18. 13:39:57
Jármű: SU-122-44
Szerzett tapasztalat: 5 805 (x3)
Szerzett kredit: 397 846 (Bírság: 810; kárpótlás: 30)
Csatában elért Achievement: Őrjárat, Felderítő

2620 sebzés, 3 kill

(#9173) Stigma.HC válasza dfsz34 (#9172) üzenetére


Stigma.HC
senior tag

Én szeretem mind a két tankot. De mióta meg van a panther a SU-t elő se vettem, pedig azzal azért sokkal jobb a statisztikám. 235 csata 65% win 1400 átlagsebzés szemben a panther 68 csata 51,5% win és 1100 átlag dmg. Elég durva azért.

Egyszerűen jobban szeretek menni a med tankkal ha prémium járművel akarok furikázni. Amúgy is meguntam, hogy gyakran dobált kilences tankok közé, főleg ha ilyen e75 állt velem szembe. Na azt művészet átlőni ezzel a löveggel kicsit távolabbról, főleg ha be is van forgatva.

Egy prémium tank van amit megbántam már, hogy megvettem, ez pedig a pz4s. Teszten anno próbálgattam akkor bejött, de azóta meg.. :) Mások pedig ezt szeretik nagyon és mennek vele jó köröket.

(#9171) Bingisz T44-85 engem is érdekel, főleg majd mert neki akarok fogni a med ágaknak. Ugye ez szovjet med lesz és nem kínai? Mert akkor felejtős számomra :) Gyors megnéztem és az

[ Szerkesztve ]

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#9174) Enzolord


Enzolord
addikt

Nem tudja valaki, FSB-t miért rakták ki az oldalról?

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#9175) Stigma.HC válasza Enzolord (#9174) üzenetére


Stigma.HC
senior tag

Ez egy jó kérdés.
Kalandor is csak ennyit ír: fsb1000 - végleges kitiltás - A felhasználó tudja miért.
Mi meg találjuk ki a semmiből miért is moderáltak.

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#9176) Bingisz válasza Stigma.HC (#9175) üzenetére


Bingisz
addikt

Kár. A WN6 prezentációja például nagyon tetszett, valamint jókat lehetett társalogni egy adott témáról.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#9177) Stigma.HC válasza Bingisz (#9176) üzenetére


Stigma.HC
senior tag

Sajnálom én is, nem tudom kinek mi volt vele a baja, de már a múltkor is fenyegetőzött itt valaki, hogy kitiltatja az egész ph-ról.

Közben nem tudjátok mennyi xp kell a T29-nek a tank ászhoz? Gyanítom meg kell szenvedni érte.

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#9178) Bingisz válasza Stigma.HC (#9177) üzenetére


Bingisz
addikt

Győzelem!
Csata: Severogorsk 2013. augusztus 15. 15:18:33
Jármű: T29
Szerzett tapasztalat: 2 229
Szerzett kredit: 61 251
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
3765 dmg, 2 kill, de tier 8-9 csatában

Dfsz34 kolléga erre kapta meg, gondolom ez prémes eredmény.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#9179) Stigma.HC válasza Bingisz (#9178) üzenetére


Stigma.HC
senior tag

Na csak emlegetni kellett :) Sikerült is. Szerzett lehetséges sebzés 2100
KV-5-el jó ideig feltartottunk pár tankot.

[ Szerkesztve ]

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#9180) Bingisz válasza Stigma.HC (#9179) üzenetére


Bingisz
addikt

Hát nem vitás, hogy mennyire jó ág az.... :K

Bár amióta megvannak az E50-ek, azóta nincs nagyon kedvem a heavy tankokhoz, most a szovjetek vannak soron, kíváncsi vagyok rájuk nagyon.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#9189) emre


emre
veterán

itt mintha több minden lett volna még délután :F

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#9190) Cucuska2 válasza emre (#9189) üzenetére


Cucuska2
őstag

Ezért jó, ha 50+ füllel böngészik az ember, elég sok időpontra meg van nyitva az oldal.

Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!

(#9191) pws


pws
aktív tag

OFF topicot is moderálni kell? Mi a szösz :W

(#9192) Dr_Syrex válasza emre (#9189) üzenetére


Dr_Syrex
senior tag

(OFF)Igen, valóban. "Zúgolódtunk" itt néhányan fsb1000 kibannolása miatt; mondhatnám részvétemet fejeztem ki a távozása miatt, de alaposan kigyomlálták a modik (szerintem talán túl alaposan).
Ezek szerint ez már nem fér be még ide az OFF topikba sem. Persze megértem én, hogy jobb az elején megfogni a téma továbbgörgetését és az újabb indulatokat.
(/OFF)

No mindegy, ezt kell szeretni; a véleményemet meg megtartom magamnak :U

Hogy a wot is szóba kerüljön, meglett ma is 300K kredit, ami nem nagy ördöngősség. Viszont érdekes, hogy az 50K XP-t hamarabb összehoztam, holott eddig mindíg fordítva volt. :)

Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade

(#9193) mno válasza Dr_Syrex (#9192) üzenetére


mno
tag

sziasztok!

Látom páran megvettétek a most leárazott JT 88-at, mi a véleményetek róla?
Én már kb egy hónapja beszereztem gift shopban, egy jó árú csomagban. Kb 150 csata után eléggé vegyes érzelmekkel vagyok iránta. Ágyúja nagyon pontos és gyors az újratöltése, sebzése nem túl nagy. 9esek ellen már nagyon keresni kell gyenge pontokat, és van egy-két 9es amit szemből nem nagyon tud átütni, még prém lőszerrel sem biztosan. Az hogy tier limites úgy gondoltam tök jó, de most már úgy látom 10esekkel szemben ez az ágyú teljesen hatástalan lenne, tehát elvárható tier limit :) Szakaszozni nem tudunk vele, nem mehetek másik 8assal mert 10esekkel rak össze, 7essel meg másik félnek nem jó, soha nem lesz top tier, neki lesz szenvedős. Ami jó benne: front páncél, nagy kredithozam, magas XP. Szerver top sebzés közelében megcsináltam vele, de még így is WR szerintem szar, eléggé súlytalan tierjében, lassú-lassan fordul, nem érek oda vele ha csatán belül változtatnom kell taktikán. Én a Dicker Maxot sokkal jobban élveztem, nem rossz JT 88, talán komolyabb legénységgel hatékonyabb lesz. Eddig így sikerült:

Tank ász nem jött össze még, háromszor sebeztem 5K körül, de mindhárom kör vereség lett :) (4K-ra meg nem kaptam meg csak 1.osztályt)

Joe

(#9194) dfsz34 válasza mno (#9193) üzenetére


dfsz34
őstag

A jagtd 8.8 nagyon csapatfüggő tank. Amennyi babuin játszik mostanában nagyon nehéz vele érvényesülni. Egyszerüen nem alakulnak ki olyan csaták, hogy támogató TD szerepkört el tudná játszani. Nekem 1600 körüli az átlagsebzésem vele és 44% a WR, magyarul nem tudom vele a csatát érdemben befolyásolni és mostanság szeret az MM szop..ágra tenni, bár a babuinok bármit el tudnak veszíteni, az is hozzátartozik. Buktam vele 90% nyerési esélyű csatát is, többen nem is hittük el, de amikor a mi hülyéink kiállnak oldalt mutatva lövöldözni, akkor még az ellenfél hasonló játékosai is nyomogatni tudják a bal egér gombot és most ők voltak takarásban. 5 tank 1-2 percen belüli elhullását meg már nem lehet kompenzálni úgy, hogy az ellenfél gyakorlatilag hp-t sem vesztett közben.

Ez a kicsit sebzek, de gyorsan csak akkor jön be, ha az ellenfél tankját lefoglalja valami, máskülönben egyet sebzek és elbújik vagy visszalő. A kamofaktora borzalmas lehet, gyakorlatilag elbújni vele csak nagyon sűrű bokorban lehet, de ott sem sokáig, pedig van álcaháló is.

A felsőrész meg elvileg erős, de pl akár egy t69 simán átlövi (gondolom arannyal) és sok más tank is. Az alját meg amúgy is nehéz rejteni, mert nem jó függőleges lefele kitérítése.

A legnagyobb gondom az, hogy a klasszikus TD helyek nem nagyon működnek mostanában, mert annyira gyorsan kilövik egymást a tankok a hülyék miatt, akik elhullanak, mint a legyek egy pillanat alatt. Emiatt menni kell előre, de akkor meg kockáztatok egy motor lövést és kigyulladást illetve több ellenféllel csak akkor tud jól harcolni, ha nagyjából egy irányból jönnek, mert nagyon lomha.

A másik, ha megkerül bármilyen tank, akkor én már nem is erőlködök vele, hogy megforduljak. Minek? Vagy segítenek a társak (nem szoktak) vagy úgyis végem. Pl. a su12244-el, kuplungégetővel már lőttem ki comet-et, type-ot, akik azt hitték meg tudnak kerülni, de nem sikerült nekik. Ezzel a jagdt 8.8-al nagyon figyelni kell a gyors tankok mozgását és előre gondolkodni, különben ha meglepnek, akkor vége.

Összeségében nekem nem tetszik, de jól hozza a kreditet és a német legénységet is lehet vele jól fejleszteni és végül is ezért vettem.

Ha nagyon buta ellenféllel kerül szembe, akik egyesével támadják egy irányból, akkor tud nagyot alkotni. Láttam már ilyent, sajnos akkor még az én csapatom csinálta ezt és adott biztosan egy tank ászt akkor az ellenfélnek.

Az ágyúja meg úgy igaz, ahogy írtad. Nagyon keresni kell a gyenge pontokat, de azzal meg az a gond, hogy a program szándékosan eltéríti a lövéseket és ezért csak minden második-harmadik lövés fogja pontosan a gyenge pontot lőni. Akkor rossz, ha pl hull down-ban van az ellenfél és fontos lenne, hogy gyorsan kiszedjem. Hát nem fog menni, csak ha éppen úgy döntött a program, hogy most nyernem kell. Volt már ilyen, SP-t úgy szedtem ki, hogy minden lövésemmel betaláltam a gyenge pontját. A következő csatában meg minden harmadik lövésem talált csak és a másik kettő ment mindenfele. Nem igazán ezt várnám egy ilyen pontos ágyútól.

(#9195) mno válasza dfsz34 (#9194) üzenetére


mno
tag

Szinte mindenben egyetértek, ez a bajom nekem is, annyit lesebzek vele amit ki lehet belőle hozni és mégis rontja winratem. Kredit farmolásra és legénységi képzésre nagyon jó. Próbáltam Stugos legénységemmel, 3 full skill + 4. 60%, kiegészítve hetzeres 2 skilles emberekkel, kicsit jobb volt de nem sokkal.

Én töltésgyorsító, ventilátor, álcahálóval kezdtem. Első kettő szinte kötelező(szerintem), álcahálót tegnap cseréltem le periszkópra. Alap camoja gyenge, nem sokat segít ezen álcaháló, főleg hogy ágyú mind vízszintes mind függőleges eltérítése nem túl jó, mozogni kell álló helyzetben is sokat célzás végett -> álcaháló alig érvényesül, míg periszkóppal ha valakit bespotolsz, látható még akkor is ha ráfordulsz és addig nem aktív periszkóp. 390m alap látótávja ha periszkóp aktív nagyon messzire ellát, több segítség csapatnak meg magamnak is, jobban megy vele mint álcahálóval.

Jártam úgy én is többször med lerohant, mögém került, ha van szembe célpont, nem foglalkoztam vele hanem azokat lőttem, semmi esély med ellen még kuplungégetővel sem. A szembe lévőkbe meg 3-4 lövést leadtam és sebeztem míg teljes hp-mat leszedte a med.

Sokat gyullad ki, 150 csata alatt vagy 5-6szor tette ezt, automatikus tűzoltót érdemes rárakni, kredithaszna elbírja, és egyből olt.

üdv

[ Szerkesztve ]

Joe

(#9196) Magany


Magany
tag

Miert zartak i az fsb et? Legalbb o normalis dolgokat irt ide..........

(#9197) AlexWolf válasza Magany (#9196) üzenetére


AlexWolf
senior tag

+1

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#9198) Stigma.HC


Stigma.HC
senior tag

Áhá szóval ezért nem jelzett oldalt az értesítési sáv, hogy van új írás. Mikor moderálnak egy topicot 1 napig nem jelez nekem, hogy jött új üzenet, furcsa is volt :)

Ezzel a T29-el nagyon csúnya dolgokat lehet művelni :D Nem is értem miért hagytam ki eddig.
Közben meg kezdek ráérezni a Leo PTA-rs is. Kicsit olyan mintha IS-8-ban ülne az ember, csak minimálisan kevesebb páncél viszont pont annyival gyorsabb. Mondjuk durva, hogy még annyi az átlagsebzésem vele mint a T29-el. Fog ez még változni.

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#9199) Taragas válasza Magany (#9196) üzenetére


Taragas
aktív tag

Na gyerekek, zárjuk le az fsb-s témát. Én is sajnálom, de nem a wot fórum miatt zárták ki. Beszéltem az egyik modival, és bizony hosszú előélete volt neki eddig. Akár tetszik, akár nem, és akármilyen jó fej volt itt a wot fórumon, sajnos túl lépett egy határon. Kérdés, hogy helyes volt e a döntés ettől függetlenül, nem ide tartozik, és nem is látunk bele igazán, de mindenki tartsa meg magának a véleményt ezzel kapcsolatban, mert sajnos ezen változtatni már nem lehet. Részemről a témát lezártam... (hiányozni fog.... :((( :O )

Nah meg lett a t44re a pontos ágyú(lb1), most rá kell gyúrni a motorokra, mert szégyen, hogy egy tigris beelőz majdnem... :DDD

[ Szerkesztve ]

Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!

(#9200) Dr_Syrex válasza AlexWolf (#9197) üzenetére


Dr_Syrex
senior tag

(I)Mi sem tudjuk pontosan, de inkább hanyagoljuk a témát, mert törölni fogják a hozzászólásokat (mint ahogy tegnap is). Az oldal moderátorai szerint elérte azt a pontot, ami kitiltással jár; mert ugye nem csak itt kommentelgetett a wotos off topikban, szóval nem tudhatjuk, hogy más helyi topikokban mi történt.
Hogy maga a bannolás mennyire volt igazságos, jogos, nem igazán tudjuk megítélni. Mindenestre figyeljen oda mindenki és tartsaa szem előtt a fórum szabályzatát. El kell fogadni, hogy a PH fóruma kevésbé megengedő bizonyos dolgokkal kapcsolatban, de ez talán így van jól.(/I)

@Taragas
Pont megelőztél, de ezek szerint egyet értünk.

******************************************************************
Ma nagyon nehezen tudok csak killhez jutni és szorzók sem túl fényesek. Remélem délután össze tudom szedni magam és sikerül néhány jobb kört futni :N

[ Szerkesztve ]

Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.