Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-16 19:31:31

LOGOUT.hu

World of Tanks OFF topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9701) Patrick76496 válasza Atlantis (#9625) üzenetére


Patrick76496
őstag

Szvsz a századnak még annyi értelme sincs, mint a CW-nek, mert ott még gold sem jár, és a sikerélmény sincs meg az elfoglalt területek miatt.

Jó kis klán lenne a CCCP_, ha bevennének, bár kb pont nem lenne ott semmi aktivitásom. Btw legszívesebben minden tank oldalára vörös csillagot tennék, de ez sajnos lehetetlen, mert az custom ikonoknál csak fekete van. :( Amúgy találtam még egy jelöltet, ebben talán még vannak is jobbféle játékosok. "Ikaszából Dolan." :D
- - - - - - - - - - - - - -
Esetleg ha valaki tud olyan platoon only klánt, ahol minimum 54-56 win rate és 1300-1400 WN6-tal rendelkező játékosok vannak (nem feltétlen magyar), akkor az legyen szíves írja le a nevét. Mint említettem, század és CW nem érdekel! Köszönöm!

(#9626) Sir Psycho: Én már sok mindenen meg sem lepődök. ;)

(#9631) Taragas: Csoda, hogy van valaki, aki egyet ért velem. Igazából az E5 sem lesz sokkal másabb, csak annyi, hogy picivel több a páncélja, sokkal nagyobb a max sebessége és beverte a fejét.

(#9638) Atlantis: A tierenkénti 200 avg sebzéshez annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy T7-től már kicsit alul tartja a lécet az eddigiekhez viszonyítva. Pl T7-es tankkal lazán össze lehet hozni 16-1700 átlagsebzést, T8-assal 19-2000-et, T9-essel 22-2300-at. A T10-esre nem mondok semmit, nekem ott 24-2500-nál nem sikerült továbbjutni.

(#9696) Bingisz: Na szép, már te is EFE-s vagy? :P Amúgy grat. Ez a testvérklán CW-zik is?
- - - - - - - - - - - -
Mai szegényes gyűjtemény:
- IS-3 3700+1700 sebzés
- PzII Scout + Patrol Duty

Még mindig nem bántam meg, hogy visszavettem az IS-3-mat, azóta is a kedvenc gépem. Nem tudom, hogy tudtam annak idején annyira utálni.

Egyébként aki nem vett még VK3001H-t, az tegye meg még most, mert akciós (erre vártam mióta és tényleg bejött). 8.8-tól T5-ös HT lesz belőle, ingyen garázshelyet, VK3002M-et, mellé 100%-os legénységet lehez szerezni.

"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

(#9702) sith7 válasza Patrick76496 (#9701) üzenetére


sith7
nagyúr

IS3 - at utálni ? :Y :N

Tegnapelőtt nekem is adta

(#9703) Magany válasza scyllarus (#9674) üzenetére


Magany
tag

Az en lehenysegem meg nem 100% os, meg csak 240 csata korul mentem veluk. De igy is a KV1S el van legtobb csatam.

(#9704) kicsitrash


kicsitrash
aktív tag

még kettőt kell aludni, s itt a 8.8?

(#9705) Atlantis válasza Patrick76496 (#9701) üzenetére


Atlantis
veterán

Arany és terület valóban nincs, bár a CW-n eddig se azért vettem részt, mert aranyra fájt a fogam, inkább csak a hangulata miatt. Az meg megvan században is, valamint az XP és kredit is jobban jön, mint szakasznál. Az sajnos nem mellékes nálam, hogy eddig nem sikerült olyan klánba kerülnöm, ahol hajlandóság lenne a századozásra, mindenki csak a random-ot nyomatja, nincs elég ember vagy épp nincs FC, aki hajlandó lenne vezetni vagy épp max. 8-as századot akarnak, ahová pl.: nekem sincs értelmes tankom. T10-es századot talán még sosem mentem.

Amúgy ha csak szakaszozni akarsz, akkor minek egyáltalán klán? Összeállsz régi ismerősökkel és kész.

A sebzésekhez: neked lehet, hogy nem nagy dolog (már) ez a szint, de azért lássuk be, nem ez az általános. Szerintem a 200-as átlag jó irányadásnak, figyelembe véve a különböző járműkategóriákat (ahogy írta valaki korábban, zömmel TD-vel vagy tüzérséggel vívott csaták kissé feljebb nyomják, a könnyű tankkal vívott csaták viszont csökkenthetik ezt a számot).

sith7:IS-3 nekem se volt a szívem csücske, örültem, mikor végre eladhattam és eszemben sincs visszavenni. Amit lehet visszaveszek majd, az a KT és a T32, de ezt is csak akkor, ha a krónikus kredithiányom enyhül...azaz sosem. :)

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#9706) [HUN]Dani válasza kicsitrash (#9704) üzenetére


[HUN]Dani
őstag

Elméletileg igen.

magyarsrac

(#9707) Bingisz válasza Patrick76496 (#9701) üzenetére


Bingisz
addikt

Most alakult egy hete a klán. Egyenlőre csak 30-an vagyunk (szvsz. max 1 hét és feltöltődünk), ezért a főklán nem enged be minket, mert nem tudunk még kiadni két teljes csapatot. Szóval egyenlőre azzal gyakorlunk, hogy elverünk mindenkit a landingon... :)

Amúgy most a hétvégén volt az első angol nyelvű CW-m, szóval volt egy kis para, de minden rendben ment.

Szerk.: Egyébként eredetileg az IDEAL-ba mentem volna a haverokkal, de a vezetőjük el volt foglalva és túl későn írt vissza :D

[ Szerkesztve ]

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#9708) jozefgucci1


jozefgucci1
addikt

Szevasztok !

Mostanság van egy hónap szabim és délelőttönként ha valakinek van kedve szakaszozni akkor írjon rám . T10 ig bármi jó nekem :DDD

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#9709) sith7 válasza Atlantis (#9705) üzenetére


sith7
nagyúr

Ezért szép ez a játék, mindenkinek más jön be

T32 .. hm ... az elején gyűlöltem, az M103 - hoz vezető út felénél megkedveltem, aztán a vége felé alig vártam, hogy eladhassam

Más
Mi az a századozás ? :B :B :B

A cw - t kb. el tudom képzelni, de ez miben különbözik ?

(#9710) Atlantis válasza sith7 (#9709) üzenetére


Atlantis
veterán

Nagyon tömören: századból 3-féle van, 6-os, 8-as és 10-es szintű tankokkal szokták vívni. Mindhárom szintnél van egy tier-limit (értelemszerűen csak felülről van határolva) és egy pontszám limit, utóbbi határolja be, hogy a csapat max. mennyi tier-ponttal mehet a csatába. Itt lényegében 12-14 ember (szinttől függően) alkot egy századot és más századok ellen vívnak csatákat random térképeken. Annyiban több, mint a szakasz, hogy a teljes csapatod ti állítjátok össze (ember+tank), de a térkép az véletlenszerű és az ellenfél is. Lehet nyitott és zárt század, a nyitottba bárki bemehet, a zártba meg csak az, akit a század összeállítója beenged. Annyival kevesebb, mint a CW, hogy nem kapsz érte területet, viszont a kredit és XP-hozam megegyezik (ugye század/CW esetén a vesztes csapat eredményének egy részét a győztes is megkapja [asszem a felét]). Szokták mondani, hogy gyorsan lehet húzni 6-os, 8-as tankokat századdal és a győzelmi aránynak is jót tesz.

Tervezik, hogy lesz 7/42-es század is (amit 7-es tankokkal és 42-es ponthatárral lehet összeállítani), de ahogy SerB mondaná, "lesz, ha kész lesz". :)

Talán érthető volt és nem hagytam ki semmi lényegeset és nem írtam nagy hülyeséget. :)

T32-t az elején én se szerettem, azért is venném vissza, mert azzal még nagyon játékos-pályafutásom elején mentem és van hozzá megfelelő legénységem. KT-t meg szerettem már akkor is, ahhoz is van ráérő legénységem és elvileg 8.8 után még jobb lehet (ha jók az infóim, akkor a parancsnoki kupola nehezebben vagy egyáltalán nem lesz sebezhető és az elejéről a géppuska-weakspot-ot is kiveszik). Ruszki legénységem nincs is, így IS-3 már emiatt se jön vissza hozzám sosem.

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#9711) dfsz34


dfsz34
őstag

Gondoltam kipróbálok így reggel valami újat. Ilyen csokit, kávét stb még soha nem használtam, de láttam hogy pl. az a srác, aki nyerte a 15 év prémet mindig kólát vitt a hellcat-ra. Fel is raktam a csokit a JT8.8 és hoppá (gold nélkül ráadásul, csak sima lőszerrel).

Győzelem!
Csata: Siegfried Line 2013. szeptember 9. 8:13:22
Jármű: 8,8 cm PaK 43 Jagdtiger
Szerzett tapasztalat: 3 866 (x2)
Szerzett kredit: 108 907
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Sinai oroszlán

4.36 töltés idő (BiA még nincs csak venti), de ami a nagyon durva, az a pontosság, hogy pl leszedtem 1370hp-t egy tiger2-ről úgy, hogy a parancsnoki nyílását lőttem a tetején kb 200m-ről. Ez azért nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik (aki próbálta már meglőni, tudja), ráadásul egy lövést kivéve mind betalált lepattanó nélkül. Hm. Persze, lehet, hogy csak RNG kegyeltje voltam. Még van pár csokim. tesztelem tovább, de ha beválik, akkor sajnálom, hogy nem vettem egy csomót most az akcióban.Azért 20e kreditet kitermelni nem olyan egyszerű, 10e-t már könnyebb lenne, bár most bejött.

(#9712) sith7 válasza Atlantis (#9710) üzenetére


sith7
nagyúr

értem, köszi a választ

(#9713) psycroptic válasza Patrick76496 (#9701) üzenetére


psycroptic
őstag

CELL

PSNID: Tomy83PS

(#9714) emre


emre
veterán

Nem tudom mi a bajotok a T32-vel.
A kép tegnapi, és 5000 benyelt sebzést nem tudom melyik T8-as heavy-val lehet még csinálni.

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#9715) Atlantis válasza emre (#9714) üzenetére


Atlantis
veterán

Pl.: Caernarvon-nal, de mondhatjuk, hogy bármelyikkel, ha idióták lövöldöznek rá. :)

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#9716) emre válasza Atlantis (#9715) üzenetére


emre
veterán

Abból tényleg lesz steel wall, de nincs magas benyelt sebzés.
Meg kap egy sniper medált a gyökér aki összehozta.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#9717) dfsz34 válasza emre (#9714) üzenetére


dfsz34
őstag

A T32 nagyon jó kis gép, optikát rá meg skillt a legénységnek és csak úgy dől a spot dmg is (400m alap plusz 10% optics plusz bia plusz parancsnoknak recon).

Van néhány pálya, ahol ki lehet használni a kemény fejét. Pl. a pearl river, ha nincs arty vagy béna az arty, akkor bemegyek középre és előre, hátra, egy gyors célzás, lövés, vissza. Nagyon durva sebzés jön össze és ha ki is lőnek, csak sokára és nagyon nehezen. Közel 11e potenciális sebzéssel is zártam már ott csatát.

Egy dolog van, az ágyúja sebezhetne nagyobbat is. Vicc, hogy a KV1s-nek nagyobb a sebzése.

(#9718) Djuree válasza emre (#9714) üzenetére


Djuree
félisten

tegnap én t-44-el kaptam steel wallt! :Y t7-ek nem tudtak átlőni. :DDD

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#9719) Atlantis válasza emre (#9716) üzenetére


Atlantis
veterán

Most lehet én értelek félre, de én arra céloztam, hogy a Caern tornya szintén képes pattintani/benyelni bármit, a magas benyelt sebzés meg nem a céltárgytól, hanem az elkövetőtől függ. Ezért ezt a válaszod most így hirtelen nem értem...de lehet csak nagyon hétfő van még. :)

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#9720) emre válasza Atlantis (#9719) üzenetére


emre
veterán

azt a caern....(bacca meg a keresztanjya) tankot nem ismerem, a második részre reagáltam

ja ha már panasznap

A T-62-vel folyton olyan érzésem van, mint amikor a T-54-en az LB1-es löveggel mentem 9-es csatába.
Mondjuk a legénységem alapon van, de azért T10-be illene 400 körülieket ütni. :U

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#9721) Atlantis válasza emre (#9720) üzenetére


Atlantis
veterán

Aha, így már értem. Egyébként Caernarvon asszem egy észak-wales-i város neve, így csak látszólag értelmetlen. Ezt (is) szeretem az angol tankokban, szép, normális nevük van, kár, hogy az ágak végére itt is már csak számozott tankok jutottak.

320-as átlagsebzésű a puska rajta, a 400 azzal már ajándék. Nekem se nagyon akaródzik előszedni azt a tankot mostanában, akció ide vagy oda.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#9722) Gyuri27 válasza Atlantis (#9710) üzenetére


Gyuri27
félisten

Nem tudtam megszeretni. Voltak vele jó körök, de az agyút nem tudtam megtanulni. A t29 garázsban, szeretem. 103 garázsban, szeretem. Kinek a pap kinek a paplan. Az is3 viszont jó, nagyonis.

Amd - Radeon - Ryzen

(#9723) Atlantis válasza Gyuri27 (#9722) üzenetére


Atlantis
veterán

Megértelek, én is így voltam vele, annak ellenére, hogy minden rekordomat sokáig a T32-vel tartottam. Ezért is akarom egyszer majd visszavenni, ha belekerül egy normális legénység és a nagyobb játéktapasztalat, akkor mire megyek majd vele. T29 dettó, kíváncsi lennék, mit tudnék vele mostanában alkotni.

IS-3-nál viszont nincs mit tenni, pár hónapja volt csak terítéken, mert akkor hajtottam az IS-7-re. Szerintem nagyon robbanékony, ágyúja se tetszett igazán, nincs gun depression, mozgásra mondjuk jó, páncélja is tűrhető. Voltak azzal is jó csaták, de nem szerettem.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#9724) Flayer


Flayer
senior tag

Sziasztok!

Gondoltam elkezdem az amcsi nehézágat most az m3 lee-nél járok!A tank már fullos de ez valami katasztrófa a tank legalább is nekem,hogy kell ezzel játszani!?
TD tapasztalt megvan garázsban stug,jp,jp2 azok nagyon jók!

Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!

(#9725) kicsitrash válasza Flayer (#9724) üzenetére


kicsitrash
aktív tag

pedig szerintem ugyanúgy kell vele játszani, mint a td-vel...
nekem leginkább a hetzerre hajaz. én mindig a támadó vonal mögött mentem közvetlenül, amit spotoltak, már lőttem is.

(#9726) Taragas válasza Atlantis (#9723) üzenetére


Taragas
aktív tag

kinek a pap kinek a papné. tiger 2 ből màr csak az újat akarom kipróbálni, a t32 jó volt, de az àgyú miatt én csak szimpla jó tanknak tartom. most a 50 100 van terítéken, most probalgatom, az is3 tól meg sosem fogok megválni. a kialakítása miatt rohadt pattogós, főleg ha mozgok vele, vagy side crapet használók. vígan el vagyok vele tier 10 ben is. ha hulldownozni akarok arra ott a t34. elnézést telóról írtam és gyorsán.

[ Szerkesztve ]

Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!

(#9727) Djuree válasza Taragas (#9726) üzenetére


Djuree
félisten

is-3 pattogós? ez vmi új. max a tornya pattogós. elöl meg akkora weakspot van mint egy ólajtó. :U nekem az a tank nem jön be, ellenfélként se félek tőle, mert 99% hogy átütöm weakspoton. ha be van forgatva, ha nincs...

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#9728) Flayer válasza Djuree (#9727) üzenetére


Flayer
senior tag

Na ezzel az is3 én is így vagyok!Forgattam azt a tankot minden formában szembe is talán csak a fejjel lefelé nem volt meg!:)
Nekem a kv1s és a is-el esküszöm sokkal jobban megy!!

Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!

(#9729) psycroptic válasza Flayer (#9728) üzenetére


psycroptic
őstag

Ehh! Az IS-3-at nem forgatjuk, hanem pontosan szembe állítjuk az ellen ágyújával...

PSNID: Tomy83PS

(#9730) Djuree válasza psycroptic (#9729) üzenetére


Djuree
félisten

elvileg nem, de ígyis úgyis átlövik weakspoton. ráadásul ha meg szembe van az alját is lehet lőni. mint az is-8...

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#9731) psycroptic válasza Djuree (#9730) üzenetére


psycroptic
őstag

Az alját csak megfelelő távolságból lehet belőni, főleg német tank esetében, mert azok magasabbak, mint a többi.

PSNID: Tomy83PS

(#9732) Atlantis válasza Djuree (#9727) üzenetére


Atlantis
veterán

Egyetértek, én se nagyon tartok tőle.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#9733) Taragas válasza Atlantis (#9732) üzenetére


Taragas
aktív tag

Erre az a válaszom, nem tudjátok használni, és sokan nem tudják használni, ennyi.... :))

Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!

(#9734) Gyuri27 válasza Djuree (#9727) üzenetére


Gyuri27
félisten

Itt lenne diegho mondaná, hogy user error. És tényleg.
Azzal a tankkal mozogni kell. Az ágyúja meg elég elrettentő. Jó pen, jó dmg.

Amd - Radeon - Ryzen

(#9735) Dr_Syrex válasza Gyuri27 (#9734) üzenetére


Dr_Syrex
senior tag

Mondjuk szerencsére T8-ban a többi tank is egész jól használható, szóval nem igazán van gond az egyensúllyal.

Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade

(#9736) dfsz34


dfsz34
őstag

Azt hiszem, hanyagolom a csokit, mert anélkül is megy a bolt. 4 tankot tartottunk fel ketten az artic pályán bal oldalon, mert a lemming vonat elment a másik irányba. A két is3 meg is8 meg a tiger2 csak lesett, hogy dombról lefele én simán lövöm a gyenge pontjukat a tetejükön ők meg ugye lőhetik az én felépítményemet előröl, de maximum gold vagy he tudna sebezni. Ez egy nettó 71k kör, mondjuk csokival 100k volt, de ott volt mák is rendesen, most nem annyira, csak amolyan iparos munka, a JT köpte a lövedéket, ahogy kell, az is-ek meg ugye bajban voltak, ők nem tudtak sebezni ellenben én igen. Ha mondjuk egyikük beáldozza magát, akkor simán legyűrtek volna, de ilyen nem történik random játékban. A töltésidő meg rövid, úgyhogy arra nem számíthatnak, hogy majd töltés alatt letámadnak, mert kapnak közben 3-4 lövést.

Győzelem!
Csata: Arctic Region 2013. szeptember 9. 18:29:39
Jármű: 8,8 cm PaK 43 Jagdtiger
Szerzett tapasztalat: 1 668
Szerzett kredit: 80 839

(#9737) Dr_Syrex válasza dfsz34 (#9736) üzenetére


Dr_Syrex
senior tag

Pontosan hol álltál vele, hogy nem tudtak belőni (arty sem volt)?

Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade

(#9738) dfsz34 válasza Dr_Syrex (#9737) üzenetére


dfsz34
őstag

Az F9 cellánál voltam, a jobb szélénél, a teteje felé, annyira hátra, hogy csak a tornyom teteje látszódott a lentieknek, de én tudtam az ő tetejüket lőni. Is3-nak viszonylag könnyen lőhető a tetején levő gyenge pont, is8 kicsit nehezebb, a tiger2 meg elég nehéz, az többször is pattant. Egyszer még így is meglőttek valahogy lentről, valószínű nem figyeltem és túl előre mentem. Arra is figyeltem, hogy oldalt takarjon a hegy meg az a bunker ha F5-ben van mesterlövész, akkor ne tudja az oldalamat lőni. Arty nem volt, de talán ott nem is tudott volna meglőni ott a hegy miatt, de ez nem teljesen biztos. Egy kockázat volt, ha valaki körbe jön és E8/F8 elkezdi lőni az oldalamat, mert azzal a döggel nem tudok két irányba harcolni és random csatában ugye nem szokás segíteni. Egy scout próbálkozott is, de ennyiben szerencsés volt a lemming vonat, mert ott hemzsegtek a mieink a B-C sorban fent és így a hegy másik oldalán már nem mert senki próbálkozni utána.

Arctic

[ Szerkesztve ]

(#9739) Djuree válasza dfsz34 (#9736) üzenetére


Djuree
félisten

boci vagy milka volt? mondjuk mindegy, mert a lényeg h mogyorós legyen, de az egészmogyorós még picivel jobb is. :K

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#9740) dfsz34 válasza Djuree (#9739) üzenetére


dfsz34
őstag

Nem látszik, a kép alapján inkább nem mondanám meg, hogy mire gondolok, nem szalonképes. :)

Az a baj vele, hogy drága, még akciósan is 10e pénz, de ahhoz előre vennem kell egy csomót, 20e kreditet meg nem tudok kitermelni pluszban még a JT8.8-al sem, annyit nem javít azért.

De van még valahonnan 13 db csokim (soha nem vettem), egypárat még felhasználok, aztán véglegesítem a véleményem.

(#9741) Patrick76496 válasza sith7 (#9702) üzenetére


Patrick76496
őstag

Akkoriban még ~48%-os volt a win rate-em, és az effim sem érte el a 900-at. Plusz pénzem nem volt felszerelésre, ergo nagyon lassan célzott, stb. Plusz 8.0 előtt nem volt ilyen erős a front páncélja sem.

(#9705) Atlantis: Nem tudom, lehet én jobban keresek randomban, mintha századba járnék, plusz így legalább nem más hozza le a kört helyettem, többet tudok sebezni. Azért kell a klán, mert a barátlistámról csak 5 emberrel tartom ténylegesen a kapcsolatot, ők pedig nem mindig vannak fent/érnek rá. Amúgy ha a 2 általam linkelt klánba lépnék be, akkor szinte olyan lenne, mintha nem is lenne klánom (nem hiszem, hogy sokat játszanék velük), ott csak a klán neve és logo-ja érdekel.

DMG: A TD-ket most inkább hagyjuk ki, maradjunk a medeknél és a heavy-knél. Megértelek, hogy minden játékostudáshoz más célokat kell kiállítani, de ha T6 és alatta ilyen magasra van rakva a léc, akkor T7-től miért nem? ;) Ha belegondolsz, T9-10-ben a tierenkénti 200-as sebzéssel még a saját HP-d sem lenne lesebezve, márpedig az sok ember szerint a fórumon kutyakötelessége mindenkinek (hacsak nem csinál más hasznos dolgot). Nekem általában kb 3-400-al a saját HP-m felett van a célom, de szvsz ha valaki a saját hp-jánál 100-200-al átlagban többet sebez, az rossz játékos biztos nem lehet (a superheavy-ket most ne nézzük). És akkor ez még elérhető cél is, ha odateszi magát az ember, szinte bárkinek sikerülhet.

(#9707) Bingisz: Na akkor sok sikert. :) Ahogy nézem az IDEAL-ba a WN7-emen kívül én is beférnék, de látom sajnos ez is TC/CW clan. :(

(#9713) psycroptic: Köszönöm a tippet! :R

(#9720) emre: Támogatom az utolsó két bekezdésed. Néha ez a tank egy hibák tömkelege.

(#9726) Taragas: Nincs rossz páncélja, de nem is különösebben pattogós, 200 mm átütés felett már gond nélkül beüthető szemből. Sőt ~1400 Type-os kör után még gold nélkül is be tudom lőni szemből vele (hiába nincs forgatva), ha kicsit jobban odacélzok és nem felettem van. Nekem mostanában nem nagyon megy a sidescraper-ezés az IS-ekkel, mind az IS-3, mind az IS-7 oldalát olyan szögekből lövik be, hogy csak nézek. :Y

T32: Anno én sem nagyon kedveltem, de miután elkezdtem játszani az M103-mal, akkor esett le, hogy milyen tankot adtam el.

[ Szerkesztve ]

"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

(#9742) emre


emre
veterán

Megnéztem nyunyu-t a TV-ben, és gondoltam csinálok róla két screen-t. :)) (kb. 1.55-től)

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#9743) Atlantis válasza Patrick76496 (#9741) üzenetére


Atlantis
veterán

Ebben is van igazság, mind a századozást, mind az átlagsebzést tekintve. Nekem a 200-as átlag jó, akármilyen osztályt nézek, de amilyen béna vagyok, én ezt még T9-ben sem tudom hozni a tankjaimmal. :)

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#9744) Taragas


Taragas
aktív tag

Négy ultraszar, nyomorékokkal teli, csapatsebző és feljelentő(feljelentetett csak poénból a legelején, meg belém lőtt, hát ha belelövök, én cserébe 4 reportot használtam el rá) csata utána, kaptam egy ilyen űber kört:

Az ilyen körökért érdemes élni, és persze a csapat a végén meg is dicsért. Az ilyenek a végén mutatják igazán, hogy még nem felejtettem el játszani, csak nagyon felhígult a játékos állomány, és érdemes tovább játszani, próbálkozni... :))

Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!

(#9745) Bingisz válasza Taragas (#9744) üzenetére


Bingisz
addikt

Bakker, akkor egy ideig még nem lesz meg a tankász a T44-el... :O :DDD

Amúgy szép kör! :R

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#9746) Taragas válasza Bingisz (#9745) üzenetére


Taragas
aktív tag

Nekem már meg van, azért nem erre adta meg, úgyhogy ne izgulj, 1300 rendes xpre már megadja... :) (asszem)

Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!

(#9747) Stigma.HC válasza emre (#9742) üzenetére


Stigma.HC
senior tag

Megnéztem a videót, vicces volt a reakciója :DDD Szép kör volt nyunyutól

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#9748) dfsz34


dfsz34
őstag

Most tartok a SU101-nél a második szovjet TD ágon és ez a gép nagyon tetszik. Top ágyúval persze, anélkül nagyon pattogós, bár úgysem rossz tulajdonképpen. 6 sec alatt tölt, alap átlag 219 átütés sem rossz és golddal 330 pen az átlag átütése, gyakorlatilag nincs amit ne vinne át.

Utolsó csatában mines-on foglalt három ellenfél és goldot kellett betöltenem, hogy biztosan meglőjem az egyiket, csakhogy egy SP bukkant fel, na mindegy arcon lőttem célzás nélkül és vitte, mint kés a vajat.

(#9749) sith7 válasza dfsz34 (#9748) üzenetére


sith7
nagyúr

csakhogy egy SP bukkant fel, na mindegy arcon lőttem célzás nélkül és vitte, mint kés a vajat.

holnap már gold se kell ehhez :(((

(#9750) Patrick76496 válasza Atlantis (#9743) üzenetére


Patrick76496
őstag

Ahogy érzed. :)

(#9748) dfsz34: Na ez jól hangzik, lassan nekem is el kéne kezdeni azt a tankot, ha le lesz árazva. Amúgy sokan szidják, talán 8.9-ben kap majd egy kis buffot.
- - - - - - - - - - - -
Ez már régóta így van, de egyre jobban kezdem úgy érezni, hogy a csapattársak is inkább ellenségek lennének. Lökdösnek, megállnak előttem, bemennek elém, amikor több száz méterre célzok (épp beléjük nem lövök).

Pl Ma Mines-on mentem volna IS-8-al oldalba kapni a dombra felvonuló medium-okat (teszt szerver). Megy előttem a T-54, hirtelen megáll, és elkezd visszatolatni, mert rájön: jahogy egyedül vagyok mediun 4 ellen. :W Természetesen egy-két kiváló lövést halasztottam el, mert valaki nem figyel. Igazán elgondolkodhatnának az emberek a visszaszámlálónál, hogy milyen tankok vannak a csatában, hova is akarnak menni, ahelyett, hogy a f*szukat verik. Vagy nem tudom, ennek a játékosnak ki volt kapcsolva a playerspanel? :F

Kegyetlen rosszul megy, már a második napja nem igazán bírtam értelmes kört menni.
- Tudom, hogy nem nagy szám Object 268-al 5800 sebzés, de én félévente sebzek T10-es tannkal 4500 felett
Ennyi volt a mai kép gyűjtemény, szégyenemben inkább régieket rakok be...:
- 50B 8000 DMG
- 3. helyen a -HHR- a top listán
- 4540 sebzés haver KV-5™-jével
- keresd a hibát

"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.