Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-16 19:31:31

LOGOUT.hu

World of Tanks OFF topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9551) AMD Power válasza littlemole (#9548) üzenetére


AMD Power
titán

Én pl a legsikeresebb a kis T3 Cruiser IV vagyok. Egy csatában 10 kilövőt tank, 6x voltam vele Tank mester stb.... :K

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#9552) robogo81


robogo81
aktív tag

Sziasztok.
Szerintetek nehéz tankra a vezetőnek melyik a jobb választás(nem akarok vele ütközni ha nem kell):
a kuplung égetés
vagy a off road vezetés?

redmi note 8 . psn:robert_warior

(#9553) dfsz34 válasza robogo81 (#9552) üzenetére


dfsz34
őstag

Kuplungégető szvsz, bár észre nem nagyon fogod venni. Az off road amúgy is csak puha és félpuha talajokon érvényesül, bár igaz, hogy ott kell a legjobban, de azt szintén észrevenni nem lehet. Sokszor kell sokat forogni, városban pl vagy ha közelharc van és elméletben ott jól jön a gyorsabb forgás, de tényleg a gyakorlatban szinte csak placebo hatása van.

(#9554) robogo81 válasza dfsz34 (#9553) üzenetére


robogo81
aktív tag

Köszönöm a választ.

redmi note 8 . psn:robert_warior

(#9555) Patrick76496 válasza Taragas (#9501) üzenetére


Patrick76496
őstag

Na szép. Tragyícionális orosz map. :P
Én SC-t azért nem szeretem most sem, mert több száz méterről lehetetlen eltalálni a nagy tier-ű (8-10) heavy tankok weakspotjait, talán még T6-ba T-34-85-tel viselném, de csak talán.. Nem olyan, mint Redshire, ahol szépen oldalba lehet lövöldözni az ellent. Most, hogy eltűnt ez a ronda ég (hiába töröltem ki a modot, akkor is megmaradt), kezdem megint megszeretni, med tankkal régebben is az egyik kedvencem volt ez a map.
Dragon Ridge-et heavy- vel és med-del szerettem, de TD-vel és arty-val nem nagyon ment. Akkor te tudod a titkot, mester. :D

(#9502) Atlantis: Ha Severogorsk-ra gondolsz, akkor győzelem vereségtől függetlenül szerintem a fenti a jobb oldal, nekem ott talán kicsivel több a győzelem, viszont azon az oldalon jobban érzem magam.

Az a bajom Malinkovkával, hogy rengeteg a Camper, és a hegyre is szinte az ellen megy több tankkal. Arról ne is beszéljünk, hogy engem fogalmam sincs, hogy honnan, de majdnem mindig spotolnak, én persze OFC semmit sem tudok lőni. South Coast-ot én sem szeretem, az is egy dunno what to do pálya. Airfield mediummal és gyors TD-vel/heavy-vel szerintem kellemes, ott inkább a papír lassú tankokkal vagyok bajban. Pearl River sem a legkönnyebb meddel/papír tankkal, viszont ha a kedvezőbb oldalon vagyunk, akkor szeretem feltolatni magamat A8-ban, keményebb tornyúval pedig ugyan az az oldal szintén jó. A másikon már gondok vannak.

(#9503) littlemole: Ja kicsit bánom is, hogy így "beleégett" a statomba. Majd sokat megyek orosz tankokkal és remélhetően eltűnik. ;] Én örültem, amikor eladhattam, ha a mostani énem húzná azt az ágat, akkor a T32 lenne az utolsó amerikai elit heavy tankom. Te sem lehetsz rossz vele, ha így szereted, majd holnap ránézek az adatlapodra. :)

(#9547) Stigma.HC: Szerintem mondj 10 miatyánkat és Tibi atya feloldoz. :C Bocs, ezt nem hagyhattam ki. :DDD

(#9548) littlemole: Szép! Én próbálok villogni T10-es tankkal 5 ezer sebzéssel, amikor mások T7-8-as géppel is lazán csinálnak annyit. :B
- - - - - - - - - -
- T-62A 4985 sebzés
- T-62A 4900 sebzés
- IS-2 én így szeretlek: 16 lövés 10 találat, 4 átütés

Eddig nekem semmi bajom nem volt az IS-7-tel, de ezután én is kezdek azok közé tartozni, akik szeretnének vele valamit csinálni, mert ez sehol sincs valóságbéli állapotához viszonyítva. Érdemes megnézni a képet, hol lőttek át sidescaper-ezés közben (a képen már jóval hátrébb vonultam). 150 mm páncél rajta ~65°-ban döntött 20 mm-es spaced armorral durván 10°-ban beforgatva tényleg ennyit érne? Nem is használtak gold ammo-t, de ez látszik is, mert nem kicsik a "lyukak" és a lövedék hangja sem volt olyan. A T110E5 és a T57 lőtt rám a térképen egyértelműen látható, hogy honnan. Az A2 tetején található ház mögül tolattam ki. Arról meg ne is beszéljünk, hogy az elvileg üres spaced armor-on keresztül is megsebeztek.
Most jöjjön azzal valaki, hogy OP-k az oroszok... :(((

[ Szerkesztve ]

"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

(#9556) Taragas válasza Patrick76496 (#9555) üzenetére


Taragas
aktív tag

Én az is7el azt vettem észre, hogy az egyik csatában a tízes tdk nem tudnak átütni, a másikban meg mindenki átlő, akárhogy forgatom.... Sidecrap, éppen hogy kilátszik, telibe lövik az oldalam. A kisebb felületű lemezt belövik elöl, a ferdén lévő elülső alsó lemezt belövik, pedig az 270+al meg csak. Akármit csinálok belőnek. Máskor meg feltartok 3 tizes td-t, még golddal is lőnek, mert változik a lövedék hangja, és mégsem tudnak sebezni... :W Egyszerűen a random azt mondja, hogy te papír vagy, és akármit csinálsz átlőnek, akkor az úgy van.... :)) De ugyan ez volt az is8al is...

[ Szerkesztve ]

Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!

(#9557) Atlantis válasza Patrick76496 (#9555) üzenetére


Atlantis
veterán

Igen, arra gondoltam, én meg inkább a déli oldalt (alsó) "szeretem" rajta, ha már muszáj menni azon a szutyok térképen.
Malinovka: ezek igazak, én már el se megyek a hegyre, mert felesleges, a csapat jó része megáll valahol lent (már ha nem a bázison dekkol) és végignézi, ahogy szétszednek. Ha arty is van, akkor pláne nem megyek a hegy környékére sem. Jut eszembe, megint kezdenek szaporodni a tüzérek, már megint általános a 2-3 arty/oldal/csata, de tegnap már volt két 5-5 arty-s csatám is...mindez megspékelve a TD-kel egy nyílt pályán nem túl kellemes.
Tegnap kifelejtettem a Dragon Ridge 2-t, azaz Sacred Valley-t, na az talán most a legrosszabb térkép számomra, még az új orosz is jobb.

Taragas: ez így van, tegnap 4 lövésem pattant az O268 aljáról T34-gyel, szépen mutatta a koma, gondosan céloztam, mert töltött és mégis...el volt döntve, hogy márpedig barátom ezt te ma nem ütöd át. Leo PTA lövése pattant a T71 seggéről...ő meg szépen megfordult és kicsipkézett, mert tudta, hogy 10s-ig töltök...irgalmatlan Istenverése az a tank is. Sikerült is tegnap egy kemény 30%-os win rate-et produkálni, ami kb. a WOT-os pályafutásom legrosszabb napja, de mindenképpen dobogós. Hétvégén 60% fölött voltam mindkét napon...én nem változtam, a tankjaim se nagyon, akkor mi????

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#9558) dfsz34 válasza Taragas (#9556) üzenetére


dfsz34
őstag

Az is7-el az a gond, ha forgatja az ember, akkor elöl a torony alatt lövik meg, ha nem forgatod, akkor meg alul, ezért nagyon nehéz az optimális szöget megtalálni de tényleg én sem értem mikor mi van. Himmelsdorfban sidescrap meg alsótest rejtés mellett csináltam 6,5k sebzést, mert egyszerűen nem tudtak meglőni, csak miután a három gyökér elhullott mögöttem, akkor megkerültek. Másik csatában E100 minden lövése talál, pedig beforgattam az is7-t, ahogyan kell és mégis. Nem HE lövedék volt, az lehet, hogy gold, de legalább egyet illet volna pattintania, de nem.

(#9559) Djuree válasza Atlantis (#9557) üzenetére


Djuree
félisten

az a szép mikor a foch 155 csak láncolja az amx 12t-t...hogyne, kb. atomjaira kéne essen...a guta ütött meg. :O

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#9560) Atlantis válasza Djuree (#9559) üzenetére


Atlantis
veterán

Naja, az se semmi..pláne, ha utolsó lövésed volt, ő meg melléd áll és két tárat beléd rak, míg te töltesz...

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#9561) Flayer


Flayer
senior tag

Sziasztok!

Segítség kellene abban,hogy valahol olvastam van olyan damage panel ahol be van jelölve a forgatási szög!
Mértanből gyenge voltam így folyton szögmérőzni körülményes lenne és a monitort sem akarom összefírkálni!
Aki tud egy linket pls!
Előre is thx!

Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!

(#9562) Enzolord válasza Djuree (#9559) üzenetére


Enzolord
addikt

Na igen, akkora lövedékeket lőnek ki, mint egy kisebb tank, és lánc, meg ilyenek..
Pont a múltkor vinnyogtam azon, hogy az IS6om egymás után lepattant az M6ról, azután mellé lőtt egy totál becélzott valaminek, majd a telibe az oldalát mutató Su152 toronyrészét célozván lelőtte a lánctalpat..

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#9563) kicsitrash válasza Enzolord (#9562) üzenetére


kicsitrash
aktív tag

az tényleg vicces, hogy mostanában a kupola-találat is láncolással jár :)

(#9564) CptMisi


CptMisi
őstag

Klánunk toboroz, itt minden le van írva. (#132)

Privátban lehet érdeklődni.

[ Szerkesztve ]

You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.

(#9565) Taragas


Taragas
aktív tag

Kezd elegem lenni a játékból: (forrás wotinfo.hu)

"SerB azt mondja az E-75-nek történelmileg nem volt 120mm-es oldal páncélja se 128mm-es lövege, 80mm-es oldalpáncélja volt. Nem a KT tovább fejlesztése volt, hanem a gyártás egyszerűsítése. Jelenleg a játékon belül történelmileg nem pontos és ha találnak helyette valami mást lehet meggondolnak egy cserét."

Asszem nem állok neki még egyszer ennek a az ágnak. Nem hogy inkább felraknák tier 10be, inkább ki akarják venni! :C Gratula WG!

[ Szerkesztve ]

Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!

(#9566) Flayer


Flayer
senior tag

Üdv!

Jó még az a számítási képlet átlag sebzésre,hogy átlagtier szorozva 150-el!?

Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!

(#9567) Dr_Syrex válasza Taragas (#9565) üzenetére


Dr_Syrex
senior tag

Ezzel biztos darázsfészekbe nyúl majd, de ha nagyon akarják, akkor ki is veszik majd, bármennyire is ellenkeznek a játékosok. Remélem nem fog megtörténni :N

Egyébként nem tudom hogyan sikerült eléllítanom, de nem mutatja a játékosok nevét a tanokok felett, hiába van bepipálva a beállításoknál. :F

Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade

(#9568) Taragas válasza Dr_Syrex (#9567) üzenetére


Taragas
aktív tag

Nem csak most az a hepjük, hogy ami nem történelem hű, azt megváltoztatják, de persze csak azokat, amiket úgy gondolnak :U . 1200-as motorok elvétele, kv1 ágyú elvétele, Pershing 180 penes ágyú elvétele, és most ez.... :W kivi vagyok mi a következő(persze az is7 marad ilyen mert az jó, igaz, hogy ha gyártották volna, nem ilyen páncélt kapott volna, a költségek miatt)

Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!

(#9569) Stigma.HC


Stigma.HC
senior tag

Áldoztam bárányt kínomban:

Gyözelem/Csata: 15 (19) (78.95%)

Nem merem folytatni.

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#9570) emre válasza CptMisi (#9564) üzenetére


emre
veterán

Szimpatikus kezdeményezés, de ellenszenves is egyben.

Mert az ESL szintű legénységet "random csatás marháskodás" közben kell kifejleszteni. :U
Ebben természetesen semmi személyes nincs, csak szerintem Burci-nak nem kellene így fogalmaznia.

Egyébként gondolkodok a dolgon.

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#9571) Bingisz


Bingisz
addikt

Valaki az üdvözletét küldi a hivatalos WoT fórumról:

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#9572) sith7 válasza Bingisz (#9571) üzenetére


sith7
nagyúr

Viszont :R :C

Rep ? :B

(#9573) Stigma.HC válasza Bingisz (#9571) üzenetére


Stigma.HC
senior tag

:C Az már sebzés a javából. Azért jó hallani felőle is

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#9574) CptMisi válasza emre (#9570) üzenetére


CptMisi
őstag

Nem ő fogalmazta meg, csak ő posztolta ki a topikban.

Egyébként sajnos több klánban találkoztam azzal, hogy már-már könyörögtünk az embereknek, hogy fáradjanak be a cw-re, amire az volt a válasz, hogy most nem, mert "duplázik". Azt sem értettem volna teljesen, ha 5x lett volna, nem pedig dupla. De CW időben, egy CW orientált klánban, ha online az ember, akkor elvárható lenne, hogy segítse a klánt.

Most sem az a lényeg, hogy valaki feljön délelőtt és ne randomozzon. Mindössze annyi, hogy ha online és szükség van rá, akkor lehessen rá számítani.

You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.

(#9575) emre válasza CptMisi (#9574) üzenetére


emre
veterán

No ezt én sem értem, hogy aki nem akar CW-re járni minek jelentkezik olyan alakulathoz ahol ez a fő csapásirány. Én pl azért nem vagyok a mai napig sem tag, mert a CW nem érdekel, és ennek nem akarom alárendelni a szabadidőmet. (ESL kicsit más tészta.)
Mondjuk az igazsághoz tartozik hogy a HUNS-ba egyszer jelentkeztem.....

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#9576) Taragas válasza CptMisi (#9574) üzenetére


Taragas
aktív tag

Pont ezért nem léptem még be egy komolyabb klánba se. Egyenlőre gőzerővel fejlesztek, és ha megvannak a tankok amiket szeretnék utána már szívesen megyek mivel már van mivel. Utána úgy is csak funnból fejlesztenék, és ha cw vagy század van megyek kapásból. De egyenlőre még messze van. Sztem úgy fél év még... :)

[ Szerkesztve ]

Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!

(#9577) jozefgucci1 válasza CptMisi (#9564) üzenetére


jozefgucci1
addikt

Szimpatikus kezdemenyezes szivesen csatlakoznek ha nem csak kethavonta lennek itthol . Marhara unom mar a randomozäst föleg egyedül .

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#9578) dfsz34


dfsz34
őstag

Na végre megcsináltam a tank ászt a JT8.8-al. Több pro játékost is kiszedtem, szépen lánc leugrott és a kis javítót vagy elhasználták már vagy nem is volt nekik, úgyhogy esélyük sem volt utána.

Csata: Karelia 2013. szeptember 4. 0:09:13
Jármű: 8,8 cm PaK 43 Jagdtiger
Szerzett tapasztalat: 2 369
Szerzett kredit: 124 994
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Nem ebben a csatában, egy korábbiban ötször leláncoltam egy szegény tiger2-t. Már boldogan ment volna tovább, aztán megint le és végül úgy fordult a lánc lelövése után, hogy ki tudtam végre lőni, nem pattintott.

(#9579) Patrick76496 válasza Atlantis (#9557) üzenetére


Patrick76496
őstag

Én nem igazán vettem észre, hogy elszaporodtak volna az arty-k. Sacred Valley-t én sem szeretem, azt is igazán kivehetnék.

(#9559) Djuree: Tessék, itt egy videó, csak neked, csak most. :K

(#9565) Taragas: Szép is lenne, 8.9-ben jönne a német nerf, és az orosz buff. Épp ezért is idegesítő, hogy mindig jön valaki, aki sír az on topic-ban, hogy jaj szegény németek nem ilyenek voltak a valóságban, amikor így is rengeteg buff-ot kapnak ahhoz viszonyítva, míg az oroszokat hadd ne említsem. Pl. az IS-2 egyáltalán nem volt ennyire pontatlan (még a troll SU-152 sem), itt csak azért ilyenek, mert T7-be túl jók lennének. A T-62-nek sem véletlen egy "butább" változata van bent, az IS-7-et pedig már említettem. Solution. Kapna kb egy WZ-111 és 113 közötti erősségű UFP-t, és tök jó kis gépezet lenne. Egyébként azt csak megjegyezném, hogy szerintem az E-75 túl jó T9-be. :U Nem is lenne baj, ha levennék azt a 40mm-t, és akkor még veszítene a tömegéből is, ezáltal gyorsabb lenne.
- - - - - - - - - - - - -
- IS-7 6118 sebzés
- Felderítő és Patrol Dutyi Provornov könnyű tankjával
- teszt szerón 50 100-at nagy 90 mm-es löveggel próbálgatva összejött az ász
- az ilyen emberek komolyan nem értem mit éreznek (3841 team damage)
- 6364 dmg
- napi hülye account név 1.
- napi hülye account név 2.

[ Szerkesztve ]

"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

(#9580) Enzolord válasza Patrick76496 (#9579) üzenetére


Enzolord
addikt

Azért a Napi hülye acc 2. versenyzőjénél a klán neve is megér egy misét...:)

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#9581) kicsitrash válasza Patrick76496 (#9579) üzenetére


kicsitrash
aktív tag

valósághű... khm :)

1: szerintem bármelyik nyitott td/harckocsi/bármi egyetlen repesz becsapódással a "tornyon" harcképtelenné tehető (talán még akkor is, ha nem penelt)

2: eddig pont ők kérték ki leginkább maguknak, hogy ez egy tankos játék, nem szimulátor...

(#9582) Taragas válasza Patrick76496 (#9579) üzenetére


Taragas
aktív tag

Ne hogy már az egyetlen értelmes német gépet is nerfeljék.... Ezt vond vissza mert haragudni fogok rád... :))
Figy én értem hogy erős, de ha megnézed van még másik német gép ami ennyire op és high tier? Még kettő de az sem tier 10(na jó esetleg a maus, határeset, de ezt is tudni kell használni). Sztem még a jp2 és a jagtiger, de ezek is csak biztos kezekben... Én tom, mert elég sokat mentem németekkel, és bizony ezzel az egy tankkal éreztem, hogy csata irányító tudok lenni úgy isten igazából. Ehhez képes most elég sok amerikai orosz és francia géppel nyomom, és had ne mondjam mennyire tom a csatát befolyásolni velük, amit eddig a német gépekkel nem tehettem meg.... Szal én nem azt mondom hogy nem kéne nerfelni, és tényleg erős elismerem, de nincs semmilyen olyan német gép amiért érdemes elindulni szinte a németeknél. Legyen már legalább 1 szerethető tankjuk high tierben! Ennyi erővel ki is vehetnék a játékból őket, és lehetne egy külön world of german tanks, ahol nem kéne op amerikai és orosz tankok ellen küzdeni, akik földbe döngölik őket...

[ Szerkesztve ]

Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!

(#9583) Bingisz válasza Patrick76496 (#9579) üzenetére


Bingisz
addikt

Anno nekem is a nagyobb 90 milissel lett meg az ász (az első győzelemre :)). Szerintem az egyetlen francia heavy amire nem kell free xp.

Az E75 kérdésre: Szerintem annyra jó mint az STI, nem kell neki nerf. A töltésideje sok, és nem is pontos a top ágyúja. Amúgy se értem, hogy hogyan akarnák levenni az oldalpáncéljából, ha a tömegét meg akarák tartani...
Szvsz. jó az a tank, de nem OP.
Huzagolatlan csövű T62t meg nem akarok látni a játékban. Így se lóg ki a tízes medek közül, ugyan úgy OP mint az összes többi ... :)

Nerfeljék a T57 heavyt, aztán elég jó lesz a balance tier 10-ben.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#9584) dfsz34 válasza Taragas (#9582) üzenetére


dfsz34
őstag

Ki kéne próbálni úgy az E75-t, mert igazság szerint oldalról merőlegesen most is átlövi bármi, amivel összefut, esetleg tier7 messziről nem, de más minden. Az E75-nek a lényege a beforgatás és a pattintás, ami nagyrész független a páncél vastagságától. Jó példa a tiger, ami egy papír, de beforgatva jól tud pattintani.

Nyilván többször meglőnének vékonyabb páncéllal, de én igyekszem mindig forgatni, úgyhogy nem lenne nagy változás szerintem.

Gondolom böki a wg csőrét, mert túl jól teljesít. Nekem még csak 200 csatám van vele, mert E100-ra váltottam (minimális free xp-t kellett csak felhasználnom, de az akció miatt léptem feljebb), de nem adtam el, és megcsinálom majd az ászt is rajta (jelenleg első osztály van). Érdekes, hogy több az átlagsebzésem az E75-el, mint az IS7-el vagy az E100-al. hm, pedig igyekszem odatenni magam tier 10-ben is, de az E75, jól beforgatva egy bunker. Kedvencem vele az utcai harc, nem kell oda sidescrap, csak kidugom az orrát olyan szögben, ha meglövik pattint vagy max a lánc le, de 100% javításnál gyorsabban javítok, mint ahogy az ellenfél tölt, úgyhogy jó móka. Kapja az 500hp-s puszikat, aztán újra, lánc le, javít, megint puszi :)

(#9585) Djuree válasza dfsz34 (#9584) üzenetére


Djuree
félisten

én a vkb-vel csinálom ezt, azt se sürün lövik át. csak lassú mint a nyomorék tetű..

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#9586) Gaz 78 válasza Bingisz (#9571) üzenetére


Gaz 78
aktív tag

Üdvözlöm! :) ...GJ!

(#9587) Taragas


Taragas
aktív tag

Megint jönnek a noobok.... nem tok nyerni. 7400 damage nem elég a nyeréshez t30al.... :W Ma nem játszok többet vele. Nem rontom a stattom... Max este benézek, ha fent vannak páran megyek platoonba de máshogy nem.....

[ Szerkesztve ]

Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!

(#9588) Dr_Syrex


Dr_Syrex
senior tag

Ez a ranger medál elég ritka nálam. Az eddigi egyetlen darabot a Stug-al szereztem nagyon régen. Nem gondoltam volna, hogy pont az E-100 hozza majd a következőt. A top gun-ról sajna lemaradtam :)

Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade

(#9589) Dr_Syrex


Dr_Syrex
senior tag

El sem hiszem, hogy ismét akciós a fogyócikk. Kis javítóból most nem lesz elég 100 darab :D

Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade

(#9590) Borote válasza Dr_Syrex (#9589) üzenetére


Borote
addikt

Én vettem 2 ezer kis javítót, ezer elsősegélyt, meg 500 poroltót :P
Meg a felszerelés is féláras, úgyhogy vettem pár töltés meg célzásgyorsítót :D

(#9591) Dr_Syrex válasza Borote (#9590) üzenetére


Dr_Syrex
senior tag

Nem apróztad el. :D

Nálam a legtöbb szintén a kis javtóra ment, abból 500-at vettem. Remélem ez most kirat a következő akcióig.

Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade

(#9592) Borote válasza Dr_Syrex (#9591) üzenetére


Borote
addikt

Már régóta vártam erre az akcióra :D Egy ideje csak a legényekre gyúrtam, és volt 8 gurigám, abból most elvertem kb 6-t... Ne viccelj, magyar vagyok, ez meg ákcijjó volt :P

(#9593) Dr_Syrex válasza Borote (#9592) üzenetére


Dr_Syrex
senior tag

Ne is mond, én is úgy vártam, mint egy falat kenyeret. Ez alkalommal nem szeretném alulbecsülni a szükséges mennyiséget, ezért veszek majd a vége előtt további 200 vagy 300 db-ot. Karácsonyig meg tuti lesz még hasonló leértékelés :)

Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade

(#9594) Taragas


Taragas
aktív tag

Mai nap egy katasztrófa, szakaszban is alig tudtam nyerni. Nem tom mi lehet a probléma.... De mára befejeztem....

Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!

(#9595) Stigma.HC válasza Taragas (#9594) üzenetére


Stigma.HC
senior tag

Én is kifogytam a bárányokból :(((

Gyözelem/Csata: 7 (18) (38.89%)

Még a T29-el se volt szerencsém, lazán lehoztam volna ha nem kapok jó kis ammo rack lövést a végén.

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#9596) Terrorista válasza Taragas (#9594) üzenetére


Terrorista
senior tag

Ne is mond. Délután 2 óra óta próbálom megcsinálni a 15 wint, de nem jön össze. 10-11 vesztett csata után 1 nyert. Nem tudom mi van ma, de valami borzalmas a játék. Már szervert is váltottam hátha... :((

(#9597) Magany


Magany
tag

Siziasztok van meg itt valaki? Ujrainstalalas miatt torlodott a jatek honnan tudnam behuzni megint? Elore is koszonom!

(#9598) sebijani1982


sebijani1982
senior tag

Hivatalos oldalról szedd le:
[WoT EU] Ha az eu szerveren játszol. Válaszd a Full Client-t.
Modokat [innen] tudsz feldobni.

[ Szerkesztve ]

"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."

(#9599) Atlantis


Atlantis
veterán

Tegnap sikerült alulmúlni a megdönthetetlennek hitt hétfői negatív rekordomat: 26,67% win rate, 15 csata kellett, hogy a 4 aktív ágamat leszorzózzam...no comment. Tiszta hullámvasút mostanában, egyik nap 60-70%, a másik napon meg a 30%-nak már ezek szerint örülnöm is kéne...Bárt a tegnapit legalább élveztem, a vesztes csaták is nagyon jók voltak, így a fontosabb paraméterek azért emelkedtek...a win rate meg le van tojva.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#9600) Taragas


Taragas
aktív tag

A tegnap reggeli játék mentette meg a tegnapi stattom. Így lett 49.51-es winrate. De ez akkor is pocsék, főleg hogy ha az előző napokat nézzük....(előző 5 nap 60-70% között)

Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.