Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung Galaxy S2 Archívum II. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#23003) pestibenji válasza lafaty80 (#22998) üzenetére


pestibenji
senior tag

vedd meg google playről, akkor biztos működni fog ;) Warezolt gamek gondolom, arról meg tilos ebben a fórumban beszélgetni.

(#23004) derrik válasza VBenc (#23001) üzenetére


derrik
őstag

az egyedi romok rootoltak.....
a stock romot tedd fel Mobile Odin-nal az beleteszi a rootot is ha bepipálod az opciót

(#23005) zelma válasza zso73 (#22970) üzenetére


zelma
aktív tag

Ő megvan nekem is, csak nincs telepítve.

Caedite eos! Novit enim Dominus qui sunt eius!

(#23006) zelma válasza Rendeske (#22979) üzenetére


zelma
aktív tag

Előbb kellett volna... :O

Caedite eos! Novit enim Dominus qui sunt eius!

(#23007) mycso válasza pestibenji (#22997) üzenetére


mycso
veterán
LOGOUT blog

Gondolom elolvastad amit írtam először...
Hidd el az összes létező megoldást kipróbáltam, én sem akartam factory resetet.
És hidd el van nekem is bőven tapasztalatom a syiah kernelekkel.

“The Night is Dark and Full of Terrors”

(#23008) pestibenji válasza mycso (#23007) üzenetére


pestibenji
senior tag

Ha próbáltad a kernel cserét és nem segített, akkor mégis mi alapján gondolod, hogy a siyah kernel tehet róla? Nem értem a logikád.
Másrészt még valamit nem értek... Azt írtad wipe nem segített, következő sorban azt, hogy a factory reset igen. Akkor előtte mit wipeoltál? A wipe így alapból a fr-t jelenti, wipe data ugye.

[ Szerkesztve ]

(#23009) PS7A


PS7A
tag

Sziasztok!
Esetleg lenne itt olyan fehérvári kolléga, aki rendelkezik Samsung Jig eszközzel?!
Ha igen, azt nagyon megköszönném, ha kölcsön tudná adni egy napra :B

:R

(#23010) Barnes válasza pestibenji (#23008) üzenetére


Barnes
aktív tag

Szerintetek ez reális ár érte?
[link]

[ Szerkesztve ]

(#23011) pestibenji


pestibenji
senior tag

Amúgy akik panaszkodnak, meg szidják a siyah kernelt, azok próbálták többször is?
Azért kérdezem, mert amióta ICS-n vagyok végig siyah kernelem van fent (próbálgattam mást, de semmi nem maradt fent 2 napnál tovább), és semmi hibát nem tapasztalok. Soha nem fagytam még, soha nem ragadt be appom, tényleg minden tökéletes, a wifis battery draint kivéve (ez egy olyan dolog amúgy ami a neak és az abyss kernelben is jelen van).
Az összes siyah kernelt felraktam, tényleg amint jött frissítés egyből ment fel a telómra, és egykét apróságot kivéve soha nem volt velük semmi baj. A mostani 3.3.1-es végleges verzió pedig mondhatni tökéletes, aksi nem olyan, mint fluxi kernellel, de nem panaszkodhatok, gyors, és iszonyat stabil.

No offense, nem vitát akarok indítani evvel a hozzászólásommal, csak én egy elégedett siyah user vagyok, és nem találom, hogy mi lehet az oka mások elégedetlenségének.

(#23012) pestibenji válasza Barnes (#23010) üzenetére


pestibenji
senior tag

Szerintem jó ár.

(#23013) Barnes válasza pestibenji (#23012) üzenetére


Barnes
aktív tag

Remélem hamar elviszik. Jön az S3 :)

(#23014) Rendeske válasza zelma (#23006) üzenetére


Rendeske
tag

Hát nagyon sajnálom :B
De előbb nekem is tesztelnem kellett a forrást, ami kicsit sok idő volt...

(#23015) PS7A válasza Barnes (#23010) üzenetére


PS7A
tag

Ugyan ilyet vettem szombaton 75-ért, csak fehérben. :C

(#23016) Barnes válasza PS7A (#23015) üzenetére


Barnes
aktív tag

Ne rontsd a bizniszt :P

(#23017) Arween válasza ERPY (#22990) üzenetére


Arween
senior tag

a kamera beállítások camera ics+-nál engem is érdekelnének,megvenném az app-ot :)

(#23018) ERPY válasza Arween (#23017) üzenetére


ERPY
őstag

Annál nincs nagyon mit leírni, értelemszerűen belősz mindent. Mindent a legjobb értékre. A képminőségnél van ultra is, arra tedd. De sztem a nem fizetős is ugyanúgy megfelel, ugyanazt tudja, teszteld azt előbb mielőtt fizetnél érte.

[ Szerkesztve ]

(#23019) PS7A válasza Barnes (#23016) üzenetére


PS7A
tag

Isten ments, 175-öt akartam mondani :D

(#23020) C.Brigante


C.Brigante
veterán

azért az több mint érdekes, h aki szia kernelt használ azoknál általában egy kis idő elteltével történik valami.... ez beragad, az beragad (biztos valami app, persze, h az és az appnak nincs köze a kernelhez?) megfagyott stb.
Nem egy esélyt adtam a sziának, kb. 6-7 olyan romot használtam amibe bele volt rakva a főző által, vagy én magam tettem be egy istenített verziót! Egyik sem tudott hosszú időn keresztül stabil maradni!! És miért? mert hulladék az összes! Érdekes az is, h cf kernellel el tud menni a telefon hónapokig és csak unalomból vagy újítás miatt vált az ember másik romra!
Már itt van elöttem vizuálisan az az 1-2 ember aki erre majd ezt mondja: "mi, mééé? má 3 éve sziát használok és stabilabb a telefon mint a Lánchíd" Biztos létezik ez a jelenség is, lehet annak valami ES (Engineering sample) példány a telefonja és más a karakterisztikája! :DDD

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#23021) rjg válasza pestibenji (#23011) üzenetére


rjg
őstag

ICS alatt a BLN miatt végig Siyah-ot használtam, de az üzemidő mindig sokkal rosszabb volt mint GB és Ninphetamin alatt, pedig én is naponta dobtam fel a frissebb és frissebb verziókat, használva közben a kernel tisztító scriptet is. Ez igaz volt a gyári LPQ-tól, Wanam-on át a CM9-ig. Kb egy hónapja besokalltam, hogy délután négykor már töltőt kér és adtam egy esélyt a CM9 saját kernelének, NoLed használatával. Azóta megint megvan a GB alatti üzemidő, folyamatos sync, 3G vagy Wifi mellett is megvan a 4-5 óra kijelző használat (e-book) hétvégente az 1650-es gyári akksival. Munkanapokon pedig belefér a 1,5 - 2 óra beszélgetés ugyanennyi kijelzőhasználattal. Ennek ellenére jó a Siyah, ha valakit nem zavar a fogyasztása. A pdafanclub kernel topicjából próbáltam néhányat, de mind elvérzett. A kijelző vagy érzéketlen volt, vagy csíkos, a rendszer pedig laggolt. Siyah alatt ilyen gond soha nem volt.

(#23020) C.Brigante
Nálam a stabilitással soha nem volt gond, hozta a CF kernelek szintjét, csak az üzemidővel vérzett el folyamatosan. És nem, nem ES példányom van. :D

[ Szerkesztve ]

MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra

(#23022) C.Brigante válasza rjg (#23021) üzenetére


C.Brigante
veterán

én csak abból tudok konzekvenciát levonni amit én magam láttam, éreztem! valakinél fagy, nem úgy működik ahogy kell, valakinek rossz az üzemideje vele! Végülis nem mindegy melyik hiba miatt nem jó? Nem kifizetődő kernel, ennyi!
sztem nem olyan nehéz ezt belátni, mindig néztem hülyén, amikor óránként volt belinkelve az új szia verzió... :F tudom, h nem hülye dev. csinálja a kernelt, elismerem a munkáját, de egyszerűen nem sikerül a végtermék!

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#23023) pestibenji válasza C.Brigante (#23020) üzenetére


pestibenji
senior tag

Nézd, C.Brigante, nem tudom te mit művelsz a telefonoddal, de lehet, hogy a te telefonod egy hulladék, hogy a te szavaiddal fogalmazzak! :B
Az is több, mint érdekes, hogy én is siyah kernelt használok, de nem történt még semmi ilyesmi. :K És nicsak vannak olyanok is a topikban akiknek nem siyah kernellel fordulnak elő fagyásai beragadásai, nem furcsa? :C
Őszintén szólva, szerintem te választottál hulladék romokat és azokkal a siyah kernel sem tud csodát tenni. :( A foxhound v2-ben alapból nem is siyah kernel van, nekem mégis vidáman működik siyah-al kb két hónapja.

(#23024) mycso válasza pestibenji (#23008) üzenetére


mycso
veterán
LOGOUT blog

Legközelebb leírom szóról szóra az egész problémát/megoldást/gondolatmenetet, hátha úgy egyszerűen megérti mindenki:
tehát ugye jözz ez a probléma, amit említettem
wipe cache, wipe davlik cache - ez nem jött be
kernel csere-bere - csak syiah volt nálam vagy 4 féle, ez sem segített
factory reset --> ettől jó lett.

Azt vágom én is, hogy valószínűleg valamilyen folyamat/program szorult meg, viszont a legelőször általam leírt wipe folyamat általában megoldja az ilyen problémát.

A logika: a syiah tudott régebben is érdekes dolgokat produkálni, gondoltam esetleg miatta történhetett ez az egész (az app/folyamat beragadás). És még ezt gondolom most is. Majd holnaptól elkezdem CF kernellel használni (ugyan azon beállítások, programok mellett), ha nem jön elő a hiba, akkor egyértelműsíthető, hogy ki a bűnös.

(#23011) pestibenji: már most lassan egy éve van meg az s2-m, és a GB-re megjelent legelső béta siyah kerneleket is használtam, egészen át a végleges verziókig, majd az ICS-re megjelent bétákon keresztül, szintén a most legutolsóig bezárólag. Azt nem mondom, hogy az összeset, de kb. a megjelent kernelek 80%-át.

[ Szerkesztve ]

“The Night is Dark and Full of Terrors”

(#23025) C.Brigante válasza pestibenji (#23023) üzenetére


C.Brigante
veterán

most azé' nem mászok bele a vitába, mer' marha sokat kéne írnom és nagyon hosszú szájtépés lenne a végére, így inkább: :DDD

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#23026) Szelley válasza pestibenji (#23023) üzenetére


Szelley
senior tag

csupán számold össze hányan panaszkodnak a fórumon a siyah-ra, és mennyi embernek működik megfelelően... :U
Más: tegnap volt 'szerencsém' kipróbálni egy Htc one X-et, hát rohadtul nem estem hanyatt tőle...nem mondanám hogy laggolt, csupán mintha 15fps-el működne az egész. Full gyári out of box rom volt rajta. Kérdeztem a tulaját mi a véleménye róla (szinte az összes komoly telefon megfordul a kezébe), mivel szeret játszani mondta hogy elég durván mennek rajta a játékok, viszont van hogy úgy túlmelegszik hogy kikapcsol magától :U

(#23027) mycso válasza C.Brigante (#23022) üzenetére


mycso
veterán
LOGOUT blog

Mondjuk nekem a siyah-al az üzemidőm mindig nagyon jó szokott lenni, talán 1-2 volt belőle, amivel ramaty volt, nálam más problémák voltak velük.

Egyébként 1 kernele volt, amit mindenki nagyon sokszor felemlegetett (pozitív példaként), még GB alatt --> gyors, atomstabil, keveset fogyasztó, ez pedig a Siyah-v2.1.1, azóta ilyen jól sikerült kernelt nem sikerült kiadniuk, ellenben szinte naponta szórják ki az újabbakat.

Főleg, amióta ICS kint van, azóta nem az igazi...(bár GB-n is már az utolsók elég problémásak voltak)

“The Night is Dark and Full of Terrors”

(#23028) pestibenji válasza Szelley (#23026) üzenetére


pestibenji
senior tag

Ide általában azok írnak akiknek gondja van, tehát nyilvánvaló, hogy kevesebben írnak akiknek jól működik :P De mostantól majd számolom :DDD

Fehér One X amúgy kinézetre nálam mindent ver, még a Lumia 800-at is, ami azért bitangjól néz ki. Én is tapiztam, bár én menüben nem éreztem laggosnak, meg az alap appokban sem, de amint kinyílt a beépített böngésző, eldobtam az agyam, hogy lassabb, mint az sgs2 :( Kijelzőjében nem tetszik, hogy nem led, már hozzászoktam az igazi feketéhez :P

(#23029) C.Brigante válasza Szelley (#23026) üzenetére


C.Brigante
veterán

én meg s3 tapogattam ma, hát az a lag amit csinált scroll közben, attól megfeküdtem! :DDD
a hd videó amit néztem rajta és a kijelző az mindenképpen megérdemel egy kapalemelést, gyönyörű képe van!! viszont a mérete.... te jó ég, azt nem tudnám elviselni!

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#23030) mycso válasza C.Brigante (#23029) üzenetére


mycso
veterán
LOGOUT blog

Mármint milyen scroll alatt??? Nálam nem lagol...bár a gyári TW-t már az első bekapcsolás után elfelejtettem és a Nova fut rajta.
A mérete, nekem az első kézbevételkor volt furcsa, még picit meg is mosolyogtam, viszont így pár nap után annyira hozzászoktam, hogy most már az s2-t kézbe véve, olyan, mintha valami játéktelefon lenne. Tehát hozzá lehet gyorsan szokni... :K

(#23028) pestibenji: volt 1-2 hónapig egy lumia800-am, valóban nem rossz a kinézete s nagyon jó a fogása, az anyaga, nekem is nagyon tetszett. Viszont nekem a használhatósága az a 0-val volt egyenlő. (asszem ez volt életem első és utolsó wp7 telefonja)

[ Szerkesztve ]

“The Night is Dark and Full of Terrors”

(#23031) Szelley válasza C.Brigante (#23029) üzenetére


Szelley
senior tag

egy éve a 4.3" volt a tepsi...most meg már bőven átlag méretűnek számít. Viszont sok fórumon sír mindenki, hogy miért nem lehet egy felső kategóriás készüléket kiadni 4"-al? Elég sokan vannak akik azért nem veszik meg ezeket mert pingpong ütő méretűek :U Sebaj...majd S4-re váltunk jövő ilyenkor :) Az S3 sok mindenki szerint az S1 tulajoknak készült...már itt is az megy lassan mint almáéknál! 2modellenkénti váltás ;)

(#23032) pestibenji válasza Szelley (#23031) üzenetére


pestibenji
senior tag

Ha már Almáéknál tartunk, kíváncsi vagyok, hogy lesz-e holnap új iPhone :)

(#23033) C.Brigante válasza mycso (#23030) üzenetére


C.Brigante
veterán

várj, most neked s3-ad van? amit próbáltam a pannonnál, az lagzot rendesen az új TW-el! ( a drawer-ben csinálja)

(#23031) Szelley: ifonék sztem most nagyot fognak szólni!!

[ Szerkesztve ]

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#23034) mycso válasza C.Brigante (#23033) üzenetére


mycso
veterán
LOGOUT blog

S3 is, egy komplett GALAXY'S van körülöttem :DD

No, gyorsan visszaálltam nova-ról TW-re, jelentem nálam nem lagol. Amikor a widgetekre átváltok és azokat görgetem körbe-körbe, ott az első lapozásnál akadt egyet.

[ Szerkesztve ]

“The Night is Dark and Full of Terrors”

(#23035) Szelley válasza C.Brigante (#23033) üzenetére


Szelley
senior tag

gyűlölöm az almát...viszont tuti most design váltás lesz, és ha az eddig kiszivárgott információk alapján 3,8" lesz durva hardverrel, megint nyert ügyük van! Amitől hányingerem van, hogy az ios menüje, ugyanúgy néz ki kezdetektől fogva. én 2-3hetente hátteret + ha olyan a launcherem épp akkor full ikonokat meg mindent lecserélek! megőrülnék ha éveken keresztül ugyanaz az unalmas ikonokkal teli jobbra-balra lapozás fogadna nap mint nap :U

(#23036) agabe válasza mycso (#23034) üzenetére


agabe
addikt

nem semmi :C
es ezeket hanyan hasznaljatok ? :DD

(#23031) Szelley:
egyetertek...de mindeg van egy reteg aki kozben is valt, ha a nagy tobbseg ketevente is...es igy mindig van aki az aktualis evben lecsereli a ket eves, mar nem garis es "elavult" (mert azert s1-el is jol el lehetne lenni mwg egy darabig), plusz vannak a fanatikusok, szoval jol bejon ez nekik (persze az almanak is)

[ Szerkesztve ]

(#23037) Berguson


Berguson
tag

Sziasztok!

Azt tudja valaki,hogy a Galaxy S2 kezeli-e normálisan a 16 és a 32gb-os memóriakártyákat?

Köszi a segítséget!

(#23038) Snücü válasza Berguson (#23037) üzenetére


Snücü
tag

Elméletben kezeli. Gyakorlatban 16GB-os cl6 kártyát használok probléma mentesen. Ha jó a kártya, nem lesz gondod vele.

(#23039) lafaty80 válasza pestibenji (#23003) üzenetére


lafaty80
őstag

Legközelebb kímélj meg a post gyűjtő hozzászólásodtól kérlek. Pláne hogy nem a kérdésemre válaszoltál. Szóval miből is következtetted ki hogy nem vettem a játékokat??? Egyszerű a logikád látom(most hogy olvasgattam is a hszeidet). Légyszi te inkább skip-peld a válaszaidat felém. Köszönönöm

Kernelre voltam kíváncsi.

Cuccaim: https://kit.co/lafaty

(#23040) Weeman1 válasza mycso (#22996) üzenetére


Weeman1
veterán

(#23041) F-ECT$


F-ECT$
titán

Az exdialer fullban mit tud a beépülő menüpont?

És be lehet állítani, hogy a vezetéknév legyen elől / hátul?

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#23042) derrik válasza rjg (#23021) üzenetére


derrik
őstag

A CM9-ben van már FB szinkronizáció????

[ Szerkesztve ]

(#23043) plejik válasza Weeman1 (#23040) üzenetére


plejik
addikt

Wiui 2.6.8 eddig stabil.Nem volt vele semmi gond.Egy darabig szerintem marad is :D

[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][XBOX Series X][LG CX3 OLED]

(#23044) pzstm válasza mycso (#23034) üzenetére


pzstm
titán

:DD :C

7-es vagy 8.9-es a kisebb galaxy Tab? Meg az S2 mellett egy Ace van ha jól látom? :B

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#23045) plejik válasza mycso (#23034) üzenetére


plejik
addikt

1-2 darab jól jönne belőle. :D

[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][XBOX Series X][LG CX3 OLED]

(#23046) zack válasza lafaty80 (#23039) üzenetére


zack
nagyúr

Abból következtette ki, hogy Market-en a játékok mellett ott van hogy I9100-el kompatibilis e vagy sem. Ha nem, akkor le sem engedi tölteni. Ha viszont azt írja "compatible" akkor futnia kell 100% biztonsággal. :U
Nem támadni kell, mert ha ezt a stílust fogod eröltetni, a végén még nem fogsz választ kapni a kérdéseidre.

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#23047) zack válasza F-ECT$ (#23041) üzenetére


zack
nagyúr

A Play-en ott van részletesen a "Donation Pack" néven. ;)

El tud fordulni a kijelző, tud full screen módot. "Veztéknév szerint sorba" nekem eddig is volt, de nem használom, mert Google fiókból syncelem a neveket, és jól írja alapértelmezettként is.
A 3 plugin:

X missed call, shortcut, Connect Vibrate.

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#23048) F-ECT$ válasza C.Brigante (#22820) üzenetére


F-ECT$
titán

Nálam a sorrend: barna, szőke :P

Dive ever, work never.

(#23049) Rendeske


Rendeske
tag

Sziasztok!

Ide írom hogy tegnap megmértem a kártya sebességét(telefonnal S2) @hdman kérésére..

Első körön mértem a kártyát úgy hogy volt rajta kb3,5 GB adat SD tools-al: Write: 5,4 mb/s
Read: 16,9 mb/s

Utána formáztam a kártyát telefonnal és mértem SD Card Tester-el, megadtam neki a maximum 30332 mb-t fájl méretett, máris 8-9MB között mozog az írás..bár ingadozott néha lement súrolta a 6mb/s..

Aztán megint mértem a sd tools-al és akkor már 6,6/18-at mért... a card tester meg kevesebbet de 6 alá soha nem esett az írás... Szóval ezen nem nagyon igazodom el, kártyaolvasóban jobb lenne egy teszt normális progival szerintem.
Na de hát a gyári adatokat ugye nem nagyon kell elhinni, csak prémium kategóriánál..

Csak azért mert nem szeretném, hogy bárki is átverve érezze magát, aki rendel kártyát!

[ Szerkesztve ]

(#23050) F-ECT$ válasza Rotate (#22849) üzenetére


F-ECT$
titán

Az extended controls tud 2g-3g váltást, vagy az is csak bedob a menübe?

Dive ever, work never.

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung Galaxy S2 Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.