Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:07:14

LOGOUT.hu

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37585) Antonius1978 válasza Timstrike (#37584) üzenetére


Antonius1978
addikt

Nem veszel loszert az arusoknal? Pedig asszem lehet vasarolni, sot, ha jol emlekszem akkor xFreex meg Furgehez is betette a ritkabb loszereket, mert az elejen meg ugy volt hogy ne lehessen az arusoknal megvenni.
Jah kerem, a Hiuzzal a kezedben semmitol sem kell felj a Zonaban :DD es a dobtarassal is ki tudsz szorni egy kis sebzest.

Zombiknal mifele loszert talaltal? Epp nemreg fogtam neki hogy elolvassam a koztem es xFreex kozotti levelezest, 1600 uzenet, asszem most kezdek neki az 1000-iknek, es mint olvastam taglaltuk, hogy hogy legyen, azaz mennyi loszer legyen az ellensegeknel, de nem emlekszem, hogy mifele beallitas tortent (egyaltalan).

Latom hogy a Zsoldos Exo van rajtad, azt akkor kapnad az alallomason levo zsoldosoktol, ha oket vinned orkodni a tudosokhoz, maskepp kimaradna.Erdekes hogy ezt valasztottad, tan valami szerepjatek szerusegben erzed magad, hogy te most zsoldost alakitasz?

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.