Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:07:14

LOGOUT.hu

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27711) SaGa59 válasza Dhampir (#27710) üzenetére


SaGa59
őstag

Sirálynak elég két doboz lőszer is és elmond mindent, amit tud. Többet akkor se látod, ha pénzt adsz neki...
Kajatároló (aka fejadag) nem kell több, mint amit találsz és kapsz jutalomként. Venni nem érdemes.

Kalóz, ha túl éli, elkisér a hajóig, de nem megy be, kint leül, majd eltűnik... Azt vártam, hogy esetleg a Megvilágosultaknál feltűnik, de nem.

Ez nem úgy "folytatásos", mint a SP, hogy a félkész darabokat is közreadták. Ez egy sorozat, de csak a modder (pontosabban a további részeknél a moddereket irányító modder) ugyanaz, illetve az eléggé sötét hangulat, fura történet és az egyáltalán nem happy end a közös bennük. Meg a sorozatcím.

A 2. részt most fordítgatom, az a Mocsárban játszódik, a karakter Vörös egy zsoldos féle, akinek ez az első megbízatása, de rögtön összerúgja a port a Szindikátussal.
Pár hónapig eltart, mire elkészülök vele az biztos.

Közben Geonezis-ék (ő a vezetőmoddere a sorozatnak) dolgoznak a 3. epizódon. Annyiban épülnek egymásra, hogy amit a korábbi modba beépítettek (pl a gyógyító ketyere, amit Kalóznál kellett használni) azt a későbbiekben is előszedik. Nem mindent, de van amit. igen. És mindegyik az SGM-ek alapján van összerakva, az azokban megismert újdonságok ebben a sorozatban is megjelennek, csak kicsit megcsavarva. A történet is egyre összetettebb, és jellemzően több irányt is vehetnek a feladatok a korábbiaktól és a a véletlentől függően.

Ebben a részben valóban be-be ragadt néhány beszélgetés szál, illetve nem igazán logikus, nem az az ág kerül elő, amit a korábbi események alapján várna az ember, bár benne van az is. Látszik, hogy tesztelték az elágazás lehetőségeit és nem vittek végig minden szálat, így maradtak félreérthető részek. Pl elvileg az elején arra is lenne mód, hogy a csapatot elsegítds egy menekülési pontra, van is hozzá beszélgetés Fáraóval, ami furamód nálam elő is jött, pedig előtte fél perccel mondtam neki, hogy egyszál magam maradtm a csapatból. És az a lehetőség se jött elő, amivel meg lehetett volna menteni őket, mind a 3 variációban odavesznek. Hol golyótól, hogy a furcsa "pszi-kitöréstől".

[ Szerkesztve ]

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.