Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3320) Doky586 válasza dchard (#3319) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Ugye nem gondoltad komolyan hogy 1-en hagytam ?????????????????

tegnap du óta végig 100-on volt, nem változtattam rajta, csak előtte amikor jeleztem is hogy megkerdült, és a sebesség nem stimmelt, ezért a te leírásod szerint vittem le 1-re: "Ha ... nem érjük el a maximális - az előfizetésünkhöz tartozó - sebességet, akkor ... haladjunk lefelé addig, amíg ... el nem érjük a maximális vonalsebességet" Persze lehet hogy restart is kellett volna lépésenként, de azt se tudtam miért 8950 csak a vonali sebességem a 12500 helyett, ami 1-es értékkel se nőtt volt meg. A cikkben nem szerepel hogy az nemis fog nőni ha SNR lockot kaptam.. :(

Az SRA-ra ezt írod: "Mivel az SRA-t nem támogatják a hazai szolgáltatók, ezért azt érdemes kikapcsolni."
Ezt inkább úgy értelmezem hogy ami nem tiltott az szabad, legfeljebb nem fogja használni.
Olyan ez mint amikor a világ más országaiban volt már 4G mobilszolgáltatás, de nálunk még nem; akkor se az volt hogy tilos 4G telefont behozni. Ha az én készülékem tudja, de a szolgáltató nem használja az egy dolog, de bajnak nem baj ha tudja.

"A pHyreXmt egy Broadcom specifikus technológia, aminek a működéséhez az kell, hogy az előfizető modeme és a szolgáltató DSLAM berendezése is támogassa ezt a technológiát."
Dettó ugyanolyan okból mint az előbb, én bekapcsolnám. Hátha kapnak (kaptak) szoftverfrissítést a dslamok és azóta már tudják.

DMT -vel még várok amíg összegyűjt egy kis adatot, mert mint írod "vonaldiagnosztika előtt soha ne áramtalanítsuk a modemet, mivel így a mérési eredmények elvesznek, és csak az a néhány percnyi adat lesz meg, ami a DSL modem bekapcsolásától keletkezik" ezért kérésedre elhalasztom a tesztet vele...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.