Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#16101) kkrisi válasza old rocker (#16100) üzenetére


kkrisi
senior tag

Azt h érted? a telón pc suit ódba teszem mindig

nekem pl ezek a jelenségek vannak!

Ma voltam t-ben mert ugye 51- 52re akartam frissíteni szoftot nah fussunk neki...aha feénél hibával kifogásolta h nem megy tovább megszűnt a kapcsolat a telefon és a gép között! tehát elk**ta a telefont! Mondtam t-ben h mik a gondjaim vele, ő mondta h jó egy szoftot tud rá tolni de többet nem tud tenni érte! Náluk teljesen szépen felment a szoft és most megint fszán üzemel a kicsike!

De nem értem meg h lehet hibátlan ha én most rádugom a gépre és kiírja az ovi h telepíti a támogatási szoftvert...minden teelpítés elfogadása telefonon bla bla.... de nekem nem jelez semmit a telefon kérem! és utána kiírja h a telepítés sikertelen! Ha térképet akarok rá nyomni akkor a felénél megáll hibával kifogásolja.... szétkapcsol néha tehát teljesen meg van hülyülve! Jó h az Europark t-ben minden kedves alkalmazottnak iylen készüléke van de miért pont az enyém ilyen?

Azt mondod h töltsek le egy angolnyelvű oldalról ovit? esetleg egy linket tudnál dobni? megköszönném! :R

[ Szerkesztve ]

(#16102) kkrisi


kkrisi
senior tag

sry csak nem fért bele! Az miért van h van a foreca weather programom és akármelyik fülre lépek megjelenik a kijelzőn egy - egy reklmá de mindig h töltsek le hangutasítást az ovihoz vagy bármi mást reklám....azt h tudom eltűntetni? nagyon zavaró -.-"

(#16103) club1 válasza kkrisi (#16102) üzenetére


club1
veterán

A Foreca Weather fenntartási költségeit ezekből a reklámokból állja, így tud ingyenes lenni. Azaz nehéz lesz a reklámokat eltüntetni.

(#16104) kkrisi válasza club1 (#16103) üzenetére


kkrisi
senior tag

Akkor tehát ez mindenkinál tapasztalható.. jó csak ezt szerettem volna tudni h mi az a reklám kösz szépen! Meg most annyi baj legyen ennél jobb időjárás progi amúgy sincs

(#16105) old rocker válasza kkrisi (#16101) üzenetére


old rocker
veterán

"Náluk teljesen szépen felment a szoft és most megint fszán üzemel a kicsike!"

régóta írogatom már, hogy az internetről letöltött Ovi Suite - tal végzett szoftverfrissítés nem feltétlenül kompatibilis a szervizben lemezről végzett szoftverfrissítéssel.
Azt is írtam korábban, hogy nem feltétlenül az E52-es hibája, ha az OVI-val elakad a frissítés. Pl. a 6233-al jártam úgy, hogy totál belefagyott az ápdételésbe. Nem értem, hogy nem lehet ezt felfogni, hogy a PC Suite abszolút megbízhatatlan, az OVI Suite már jóval megbízhatóbb szoftver, de nem 100%-an korrelál a PC-n levő winfossal. Aki biztosra akar menni, az vigye szervizeldébe frissíteni; aki letölti ezt a labilis szoftvert, az meg hazardírozik, dehát erről ugye, csakis ez az ótvar telefon tehet.

A linkkel kapcsolatban: google a barátod, én is úgy tudnék neked linket keresni.

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#16106) old rocker válasza kkrisi (#16104) üzenetére


old rocker
veterán

Van fizetős változata, kb. 1200 -1300 Ft egy évre. Azon nincs rajta a reklám, csak a free-n.
Nekem pl. a fizetős van fent, de egyszer egy másik telefonra letöltöttem az ovistore-ból a free változatot. Azon rajta van a reklám.

[ Szerkesztve ]

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#16107) kkrisi válasza old rocker (#16105) üzenetére


kkrisi
senior tag

értem köszi a segtésget mindenesetre ebből a dologból sokat tanultam! De akáérhogy is keresem google-ben beírom h nokia.com és nekem csak magyar oldalakat dob ki! angol oldalról nem tudom lehúzni az ovit! ebben tudnál még segíteni? megköszönném :R

(#16108) old rocker válasza kkrisi (#16107) üzenetére


old rocker
veterán

A google-ba én azt szoktam írni, amit keresek, jelen esetben: OVI SUITE, most is beírtam, only for you, parancsolj, itt a link:[link]

Ott rákattintasz a downloadra, file mentés, aztán a letöltött exe file-t futtatod...

[ Szerkesztve ]

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#16109) YAS-dude válasza kkrisi (#16101) üzenetére


YAS-dude
őstag

Te, nem gondolod, hogy ha a boltban simán felrakták rá a szoftvert, aztán meg "faszán üzemel a kicsike" akkor esetleg tényleg nem a telefonnal van probléma, hanem esetleg az összegányolt windowsoddal? Ha még egy ovi suite-ot sem találsz meg (nomeg az alig értelmezhető fogalmazásmódod alapján is), feltételezem, hogy esetleg a széked és a billentyűzet között is lehet a hiba.

(#16110) kkrisi válasza YAS-dude (#16109) üzenetére


kkrisi
senior tag

old rocker:/I] kössz!

Igen én is szeretlek.....
Bocsánatot kérek azért, hogy neked az a legnagyobb problémád, hogy nem tudod értelmezni az írásomat... Kérlek avass be engem is a magyar irodalom szép rejtelmeibe!!!Sajnos nem lehet mindenki olyan tökéletes és jó mint TE! De legyen úgy, hogy eltekintek ettől!
A gépemek terén meg lehet belémkötni, csak éppen lehet te jönnél ki rosszabbul ;) Lehet h egy kicsit többet értek hozzá, és lemerem fogadni bármibe, hogy 1000x nagyobb rendszerezéssel használom a gépem mint TE de sebaj...

ui.: Nem lehet sajnos mindenki olyan ezermester mint TE, hogy mindenhez értsek! Telefon téren gyenge vagyok, de....hmmm lehet nem bennem van a hiba, mikor rádugom a gépre a telefont elindítom az ovi suit-ot és kiírja h támogatási szoft telepítése (minden telepítés elfogadása a készüléken...) és milyen érdekes a készülékem meg sem mukkan, hogy telepíteen szeretne valamit és érdekes módon kiírja az ovi, h a telepítés sikertelen volt! Igazad van, ezt ténylegesen az én hibám lehet!

na puszi!

(#16111) old rocker válasza kkrisi (#16110) üzenetére


old rocker
veterán

Kicsit tényleg kezdesz bosszantó lenni ... amit a géped kiír, hogy telepítés sikertelen, ahhoz mi a 3.14csa köze van a telefonnak???? Nem a telefonodra telepíted és nem a telefont; az E52-vel ilyen formában semmilyen releváns összefüggés nincs.

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#16112) kkrisi válasza old rocker (#16111) üzenetére


kkrisi
senior tag

Igen ám csak az itt a bökkenő, hogy van itthon 3 gép és mind a 3 gépen ugyanezt produkálja? meg ha valamikor sikerül is neki összehangolódni a géppel akkor időnként megszakad a kapcsolat pl egy térképet nem tudok feltölteni rá....de biztos bennem meg a gépben van a hiba....

(#16113) old rocker válasza kkrisi (#16112) üzenetére


old rocker
veterán

Tekintetel arra, hogy a szervizben egyből rátöltötték, csakis a telefon lehet a szar. Mellesleg: az internetkapcsolatra még hogyan nem jutott eszedbe gyanakodni, ó, Mester??

[ Szerkesztve ]

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#16114) kkrisi válasza old rocker (#16113) üzenetére


kkrisi
senior tag

jó hát akkor ezek szerint vennem kell egy gépet amivel hajlandó rendesen működni...
internetkapcsolat miatt miért szakadna meg a kapcsolat? pont akkor mikor pl biztonság mentést vagy térképet vagy bármit akarok vele csinálni pont olyankor dobja el magát

(#16115) kkrisi


kkrisi
senior tag

Most pl az ovi 1601 hibakódra hivatkozva nem akar települni...ilyen még soha nem fordult elő az ovi mindig is felment a gépre ezzel nem volt gond azt sem tudom mi a baja miért nem települ fel... de megint a gépem kaksi!!!

(#16116) katzen


katzen
csendes tag

Sziasztok!

Feltettem az 52.003-as szoftvert a T-mobile-os telefonomra, és egy új ikon díszeleg az e-mail menüjében. A neve: utazás. Hiába nyomok rá, hogy megnyitás, nem reagál. Találkozott valaki ilyennel?

Kép:

A másik dolog, hogy a másolás, ill. visszaállítás menüpontot sem tudom használni. Belépni betudok, csak nincs másolási lista, vagy mit ír.

[ Szerkesztve ]

(#16117) old rocker válasza kkrisi (#16115) üzenetére


old rocker
veterán

Hombre: add el a telefonodat. Jó pénzért én is megveszem. Hiába,csak szar az a telefon...
A netkapcsolat pedig nagymértékben meghatározza -szerintem - a pécén való szoftverfrissítés biztonságát. Egyenetlen letöltési sebesség stb. De az is lehet - régebben PC Suite-tal jártam így - hogy ötször!! érted, hombre? ötször töröltem le a magyar szoftverbázisról letöltött PC Suite-ot, ami egy darabig normálisan működött, de az tán - ki tudja miért - beleevett a fene: állandóan frissíteni akarta saját magát, aminek a letöltésébe belefagyott és 10 óra múlva is azt írta ki: még egy másodperc van hátra...vagyis a feltelepített Suite a sz@r. S ha ugyanarról az exe file-ról telepíted újra és újra, az akkor is sz@r marad. Végül letöltöttem egy angol nyelvű oldalról, na, az egy darabig normálisan működött. Igaz, akkor még nem E52-em volt, de egyértelmű, hogy az E52-es volt a szar. Utána jött az óvodás suite, amivel kevesebbszer, de szintén el kellett párszor játszani a letöltöm a telepítő exe file-t, telepítem, majd letörlöm. Nekem annak idején PC-s szakemberek - igaz, ezerszer kevesebbet tudtak nálad a hülye kis kereskedésükben a számítógépekről - azt mondták, a nokiának ez a "jól sikerült" szoftvere eléggé ratyi... megbízhatatlan. De ezek a harmatgyenge szakemberek mind hülyék, mert nem ismerték fel azt, amire te zseniálisan rátapintottál: az E52-es az oka mindennek. Mellesleg, lehet, hogy ez a készülék rosszul korrelál az OVISuite-al: nagy dolgok ezek japppánban.
Viszont, engedelmeddel, én ezzel be is fejezném ezt a parttalannak látszó eszmecserénket, mert úgy fárasztod a témát, mint öreg halász a tengert.

[ Szerkesztve ]

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#16118) szelidorzo


szelidorzo
aktív tag

A Pcsuit/ ovi érdekes egy program.
Nemegyszer kifejezetten hisztizett, ha változatfrissítés volt, a megveszekedett atyaúristennek sem működött rendesen, ha egy régebbi változat újra lett cserélve.
Volt egy eltávolító program, ami a fennhagyott szemetet legyalulta és csak utána lehetett ismét "rendesen" telepíteni.
Párszor anyáztam miatta.

kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu

(#16119) YAS-dude válasza kkrisi (#16115) üzenetére


YAS-dude
őstag

"Most pl az ovi 1601 hibakódra hivatkozva nem akar települni...ilyen még soha nem fordult elő az ovi mindig is felment a gépre ezzel nem volt gond azt sem tudom mi a baja miért nem települ fel.."

Na akkor ezek szerint biztos hogy a telefon a ludas. A számítógépednek, a windowsodnak semmi baja sem lehet, ezt kizárólag a telefon negatív kisugárzása csinálja.

(Win7-em van, ovi suite-ot használok, elsőre települt és tette a dolgát mindig. Előtte linux alatt virtualboxban xp-n szintén. De biztos csak azért, mert a telefonom nem olyan szar, mint a tiéd. Meg lehet hogy az ovi suite nem bírja a "rendszerezéssel" használatot)

[ Szerkesztve ]

(#16120) old rocker válasza YAS-dude (#16119) üzenetére


old rocker
veterán

második bekezdés: teljesen egyértelmű... :D

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#16121) kkrisi


kkrisi
senior tag

Úgy látom valakik nagyon jót kacakgnak rajtam, de az a lényeg hogy végül is nektek lett igazatok! (Y) Milyen érdekes, hogy elvittem egy Nokia Care-be hogy most már tényleg nézzék meg rendesen....és pechemre pont ua. produkálta náluk is mint nálam... Ugyan úgy rádugta a gépre Ovi indít....és hát a kollega is nézett nagyokat!! Kérdezte h mióta tapasztaltam ezt meg még kérdezett pár dolgot, mert feljegyezte a Nokiának, és szépen el is küldte nekik e feljegyzésekkel együtt! Mondta, hogy volt már egy pár hasonló eset az E52-el, de elég ritka, mert a legtöbb t-mobilos alkalmazott is ilyen készülékkel vigyoroghat, mert T által megnyert valami év legjobb vagy nem is tudom mit nyert meg és ott is nagyon dícsérik! Nem mert láthatatlanba hülyeséget mondani, de valamit hardveres dolog lesz ebből, ha lesz valami fejlemény akkor személyesen fognak felhívni a Nokiától, hogy elmondják mi lesz/legyen! A kellemetlenségekért még nem mondták mit, de ha megvan mi a hiba, akkor annak megfelelően kárpótlásként adnak valamit! Én nagyon csalódtam a Nokiában de pozitív értelemben...ez tényleg nagyon korrekt hozzáállás! Ezért nem is bántam meg hogy a Nokiát választottam!

Tehát röviden és tömören ennyit akartam csak hozzátenni a dolgokhoz!

(#16122) old rocker válasza kkrisi (#16121) üzenetére


old rocker
veterán

röviden és tömören: felterjesztelek a Szent USB díjra!

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#16123) Sztbeni


Sztbeni
őstag

Ha minden igaz, 2-3 hét, és lesz új szoft Vodás E52-re!

Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.

(#16124) zzola


zzola
félisten

Üdv.
Aki manapság vett trémobilos E52-t, attól kérdezném, minőségben milyenek ezek a készülékek most? Android vs Nokia kihangosítóval meggyűlik a bajom, kellene egy Nokia E52 vagy 6700 Classic. Benéztem az utóbbi topicjába, ott is siralmas a helyzet, sok a hibás darab...

(#16125) sanzi89 válasza zzola (#16124) üzenetére


sanzi89
addikt

Hát, a válasz attól függ, hogy kit kérdezel. Fentebb is volt egy szerintem teljesen reális kérdés, probléma és újfent szétszedték az emberkét. A "klasszikus" embereket szerintem megkérdezni is felesleges, ha nem skandálod az ő véleményüket. Én csak halkan jegyzem meg, hogy jövő héten másodjára viszem vissza a telefont, mivel a fémes keret az előlap körül lötyög. Ezen kívül a hátlap horpad - papírlakkal javítható a helyzet, de egy üzleti szériás Nokiánál 55k-ért? - , és néha a billentyűzet is eléggé nyöszörgős. Ma kb 6. bedugásra kezdte el tölteni a telefont USB-ről, és ezen a héten olyan is volt, hogy egyáltalán nem akarta semmi se tölteni a telefont, csak egy ki/bekapcs után.

Ezen kívül idáig minden szoftververzióba volt valami érdekesség. Igaz nem olyan mértékű, hogy használhatatlanná tegye a dolgot, csak, hogy érdekesebb legyen az élet.

@katzen
Én most néztem meg, szintén T-s ugyan az a verzió, és nekem nincs ilyen ikon egyáltalán.

[ Szerkesztve ]

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

(#16126) sanzi89 válasza zzola (#16124) üzenetére


sanzi89
addikt

Kifutottam a mod időből, de esetleg Nokia C5? Ismeretségi körben van egy, és normálisabban össze van rakva, mint az én E52-esem. Persze a Wifi meg a kisebb aksi gond lehet, de ez a 6700 Classic-ban is megvan ugyanúgy.

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

(#16127) zzola válasza sanzi89 (#16125) üzenetére


zzola
félisten

Dánke. A hibákkal tisztában vagyok/voltam, hisz nekem is sokáig volt E52-m. Rocker elmondása szerint a fekete jobban össze van rakva, lehet azt kellene megnézni, mondjuk azt drágábban árulják..
Lehet naiv vagyok, de azt hittem ennyi idő után talán jobban összerakják őket, de nem... :F

Megnézem C5-öt, wifi hiány nem gond, akku üzemidő fontos lenne, meg hát a minőség is!

[ Szerkesztve ]

(#16128) old rocker válasza zzola (#16127) üzenetére


old rocker
veterán

A fekete kicsit jobban össze van rakva, de egyébként változatlan a helyzet: lutri, hogy mit fogsz ki. Nekem a szürkével sincs változatlanul különösebb gond, sajnos gyakran kicsúszik a felső zsebemből, amikor előre hajolva megfeledkezem róla... A legutolsó eksön után felül kicsit szétnyílt, de össze lehetett pattintani. Egyébként jobban szeretnék egy paramétereit!! tekintve E52-es szoftverrel rendelkező E66-ot, azaz a specifikáció, a tudás megegyezne, akksi üzemidő, 3.5 mm-es fejhallgató bemenet, RDS rádió, dehát, ez van.
Mellesleg van egy C6-om is, már írtam, a qwerty billentyűzete zseniális, a kamerája tűrhető, a zenelejátszója ... elmegy, de a telefon lassúsága idegesítő; összeszerelését illetően pedig tipikus műanyag szappantartó.
Nokia brave new world, anno 21.század eleje, valahol Európában.

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#16129) zzola válasza old rocker (#16128) üzenetére


zzola
félisten

Nekem valami billentyűs kellene, nagy gombokkal, hosszú beszélgetési és készenléti idővel. Ezeknek szinte csak az E52 felel meg, de nem tudom érdemes lenn-e megint belevágni, hisz egy fél éve kitéptem a hajamat tőle... :DDD

(#16130) Bálint14


Bálint14
csendes tag

Sziasztok ! Van egy baj az e52-nek a gmailt nem tudom be álitani . A telenor hálozatát akarja használni a frissitéshez . Amikor átálitom wélanra akkor nem csatlakozik . Ha valaki tudna segiteni azt meg hálalnám .

(#16131) 105kacsa válasza Sztbeni (#16123) üzenetére


105kacsa
őstag

Hali! Honnan szerezted az infót az új Vodás szoftról? Brutál módon le vannak maradva a másik két szolgáltatótól (egyből kinyomják az 52 -est szoftot vagy csak apró léptekben a 34-est?) :C

ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.

(#16132) elado2009


elado2009
csendes tag

Sziasztok!

Tisztelettel érdeklődöm tapasztalataitokról, hogy a Vodafone milyen korlátozásokat / különbségeket alkalmaz a telefonban a gyári függetlenhez képest? "Mennyivel kapok kevesebbet" a Vodától?
Szokott lenni ebben a témában ugye a kamerahang ki-nem-kapcsolhatósága a skype funkció korlátozás és WLAN korlátozástól kezdve a tethering tiltáson át a leghajmeresztőbbekig mindenféle modifikáció...

Köszönettel!
@

(#16133) Apollyon válasza elado2009 (#16132) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Nekem gyári van, erre annyit tudok mondani hogy hivatalosan ebben sem lehet kikapcsolni semmilyen körülmények között a kamerhangot. Van rá egy okosság, egy progi ami betesz egy másik kamerahangot, ami néma, és így van megoldva. Legalábbis nálam :)
WLAN korlát meg azér elég durva lenne ebben telefonban:D

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#16134) Gaabor80


Gaabor80
aktív tag

Az ovi-ról letölthető a Nokia Situations már egy ideje. Kb egy hete használom, és nagyon jóó!
Egy csomó dolgot, de leginkább az üzemmódokat lehet automatizálni.
Beta Labs :C

(#16135) Degeczi válasza Gaabor80 (#16134) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Köszi, ez jó tipp, nálam fölváltja a BestProfiles-t! :R

Mert pl. nem csak GSM hálózati cellához, de GPS pozícióhoz vagy wifi hálózathoz is lehet kötni egy üzemmódot. Különösen ez utóbbi jó, mert így tényleg csak otthon kapcsol át "Otthon" profilra, míg a BestProfiles már az autóban is, amikor a hazai cellák körzetébe érek.

Plusz így végre tudok az autós bluetooth kihangosítóhoz is profilt rendelni, ami eddig nem ment a Nokia régi (már E51-en is meglévő) hülyesége miatt: alapban nem lehet megadni, mire szolgál egy bluetooth eszköz, csak saját maga hajlandó fölismerni - és a Sony Ericsson autós szettet vmiért "fejlhallgató"-nak azonosítja.
De a Situations-ben végre lehet bluetooth eszközhoz is profilt társítani.

Csak nehogy arra a sorsra jusson a program, mint az annak idején hasonlóan jó, de szintén Beta-Labs-os Nokia Conversation: azt teljesen a sorsára hagyták, és a mai telefonokon (így az E52-n sem) már nem működik - pedig azóta sem találtam hasonló SMS-rendszerező programot... :(

Itt pláne fontos lenne a folytatás, mert sajnos elég bugosnak tűnik: egyszer újra is indította a telefont, a Naptárbejegyzéshez automatizálás pedig nem is működik, nem tudok változtatni rajta (ez az egy, amiben jobb volt a BestProfiles: ott meg lehetett adni, h ha pl. "Megbeszélés"-t lát a naptárban, váltson át ahhoz tartozó profilra. De ez annyira nem fontos)

[ Szerkesztve ]

(#16136) Gaabor80 válasza Degeczi (#16135) üzenetére


Gaabor80
aktív tag

Ki tudja ezentúl meddig lesz még Beta Labs!? Nem hiszem, hogy Win jobb lesz a Nokiákra, mint a symbian. Én szeretem ezt a régi bonyolult rendszert.

(#16137) cucinho válasza sanzi89 (#16125) üzenetére


cucinho
aktív tag

Nekem is ezüst van, egyetlen gondom volt vele eddig, az pedig a szériahibás recsegős hangszóró, amit pár óra alatt cseréltek a szervizben.
Ezen kívül nem lötyög, nem horpad, nem nyöszörög. Vagy a memóriámmal van gond, vagy tényleg soha nem volt vele szoftveres hiba, de legalábbis nem emlékszem semmi ilyenre. Tölt rendesen, wifizik, bluetoothozik rendesen. Kb kéthetente egyszer indítom újra, egyébként nonstop be van kapcsolva. Nincsenek random elnémulások, nem-ébresztések, stb, szóval részemről csak jót tudok róla mondani.

Ezt nem azért írtam le, mert kötekedni szeretnék, csak lehet, hogy a gyárilag független készülékek ennyivel jobbak lennének? Szoftverileg szerintem egyértelmű, hogy nincs velük gond, legalábbis amikor itt mindenféle ilyen problémáról olvasok, azok általában valamilyen szolgáltatófüggő telefonok. Ezért is kérdezném:

@Zolar: Miért nem veszel egy használt, gyári garis, gyárilag független E52-t (újszerű állapotban) ugyanannyiért vagy olcsóbban, mint egy Té-s, hűségszerződéses újat?

(#16138) elado2009 válasza Apollyon (#16133) üzenetére


elado2009
csendes tag

Köszönöm!

Kicsit pontosabban, N8 topikból, de ide (is) érvényes:
(Hezitálok E52 <> N8 <> marad a 6233)

Az évek során összegyűlt szolgáltatói korlátozások híreinek emléke él bennem (Főleg a T-től hallani, de a Voda sem szent) több ország / szolgáltató / készülék viszonylatban. Eddig S40-en "felvesz-letesz üzemmódban" nem érintett, ezért sem a lehetséges szolgáltatásokról, sem a letölthető programok funkcionalitásáról és ezek miatt legfőképp ezek szolgáltatói korlátozásáról nincsenek tapasztalataim / ismereteim az elmúlt évek alatt olvasott (rém)híreken és fórumhozzászólásokon kívül... :)

Pl. a telefonból hiányzó szoftverfrissítési menüpont(ok), 3G-re korlátozott skype hívások (vagy eleve a skype telepíthetőségének korlátozása (?? ha van ilyen)) WLAN mint funkció és/vagy tethering korlátozás / tiltás, bluetooth fájlküldés tiltás amik most rémlenek, de (csak hirtelen példákként) E52 topikból: ITT , ITT és ITT van ilyen...

Olyanokra gondolok tehát ami 0 okostelefon előélettel a " 10 percig nyomkodom a bótba' " módon nem derülnek ki...

Köszönettel! :R

(#16139) Degeczi válasza cucinho (#16137) üzenetére


Degeczi
nagyúr

nem gondolod komolyan, h bármelyik mobilszolgáltatónál átprogramoznák a telefonokat?

egyszerűen csak testre szabják vmi olyan készlettel, amit a Nokia adott nekik: saját beállításokat tesznek bele, de az alapszoftver természetesen semmit nem változik

(#16140) zzola válasza cucinho (#16137) üzenetére


zzola
félisten

Áh, a használt mobilokkal már sokszor megjártam, vagy újat, vagy semmit! Hűségidő nem lenne gond..

(#16141) cucinho válasza zzola (#16140) üzenetére


cucinho
aktív tag

Természetesen még garanciálisra gondoltam, amivel nem tudsz befürödni.

@Degeczi: Nem arra gondoltam, hogy átprogramozzák, hanem arra, hogy amihez hozzányúlnak, az már nem olyan mint az eredeti. Az oké, hogy az alapjaihoz nem nyúlnak, de valamiért mégiscsak a szolgátatók féle szoftverekkel van itt (is) a legtöbb gond. Pedig éppen a gyárival kellene, mivel ha tényleg valami gond van, akkor a függetlenek jóval hamarabb megkapják és náluk mutatkozna meg először. Mégsem mi szoktunk szoftveres hibákra panaszkodni.

(#16142) Degeczi válasza cucinho (#16141) üzenetére


Degeczi
nagyúr

de nincs több gond a szolgáltatókhoz illesztett példányokkal

(#16143) zzola válasza cucinho (#16141) üzenetére


zzola
félisten

Hát, ha tudsz mondani Pécsett egy megbízható GSM boltot, akkor megnézem...
Én nem ismerek! :DDD

(#16144) kkrisi


kkrisi
senior tag

A telefonra telepítve lettek az alábbi programok, mad eltávolításra kerültek:

-skype
-messneger
-youtube

és újra fel szeretnám őket telepíteni, bemegyek az ovi-ba és ott egyszerűen nem lehet a letöltés gombra kattolni, nem is írja azt h telepítve.....erre szeretnék egy étkázláb választ, ha valaki tud segíteni!

(#16145) Sztbeni válasza 105kacsa (#16131) üzenetére


Sztbeni
őstag

Twitteren kérdeztem. Elvileg az 52-es lesz már.

Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.

(#16146) vans?


vans?
őstag

Letoltottem en is a Large Time-ot, egesz jo. :)

hábm bábm

(#16147) peugeotmate


peugeotmate
őstag

Üdv, mától "hivatalosan" is átpártoltam a Nokia N8-hoz! Néha azért még lehet benézek ide is! További jó e52 használatot kívánok mindenkinek! :D

meg

(#16148) i400


i400
senior tag

Sziasztok!

Kis segítségre szorulnék névjegyzék importálással kapcsolatban. A kis "drága" nem hajlandó se a 2 féle csv se a vcf fájlokat elfogadni se kábelen se kékfogon (desire-ről próbáltam küldeni) mindig csak a jegyzetekhez akarja menteni... vagy vcf-ből csak és kizárólag a legelső embert menti. Csak a PC suite nem borzadállyal lehet bármit is csinálni?
Előre is köszönöm a válaszokat!

(#16149) i400 válasza i400 (#16148) üzenetére


i400
senior tag

"PC suite nem" nem=nevű :DDD

(#16150) old rocker válasza peugeotmate (#16147) üzenetére


old rocker
veterán

Fogyatkozunk.... sok sikert az új teflonhoz, pözsó!

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.