Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#15703) Degeczi


Degeczi
nagyúr

Még egy friss szívás az új E52-mmel: az autómban egy Sony Ericsson HCB-300 kihangosító van már 5-6 éve, ami alatt sok telefont kiszolgált.
Az E51-el csak annyi gond volt, h az "fejhallgató"-ként azonosította be, és talán ezért továbbra is a telefon csörgött hívásoknál, nem a kihangosító hangszórója.
De ettől eltekintve szépen dolgozott, a hangtárcsázás bőven 90% fölötti sikerrel történt, ami egy zajos utastérben nagyon szép eredmény (sokkal jobb, mint a korábbi SE telefonjaimé, amik pedig saját hangmintához hasonlították a kérést, nem szintetizált beszédhez, mint a Nokia E széria)

Most viszont megfordult az arány, gyakorlatilag az összes kérésem "nincs találat" lett! :Y

Nem akartam elhinni, h maga a telefon dolgozna ilyen rosszul, és valóban: egyszerűen arról van szó, h vmi Bluetooth inkompatibilitás miatt nem használja a kihangosító mikrofonját a hangtárcsázási kérésnél, hanem a készülékét! :W
(ami persze kabát alatti övtáskában van, ezért sikertelen... ha előveszem, és a telefonba mondom a parancsot, akkor teljesen jó - de akkor már persze gyorsbillentyűt is használhatok, úgyis csak pár kontaktot hívok autóból..)

Nagyon dühítő, mert egyébként jó cucc a SE kihangosító: nagyon jó a hangminősége, sosincs visszhang (ami Nokia kihangosítókra gyakori panasz, azoknak nem olyan jó a visszhangelnyomása)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.