Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#40011) rbalint88 válasza Real_Necro (#40006) üzenetére


rbalint88
addikt

"Egyébként meg szerintem nem kell sorolnom családi ház előnyeit. Max elsőre annak tűnik nyűgnek aki tősgyökeres városi.Egyébként meg szerintem nem kell sorolnom családi ház előnyeit. Max elsőre annak tűnik nyűgnek aki tősgyökeres városi."

Orsi szülei családiban laknak Zsámbékon. Azt nem mondom, hogy sok nyűg van a házzal, de összehasonlíthatatlanul több feladatod van vele, mint egy lakással. Vagy leszarod és disznóólnak néz ki az egész, mert nem vágod a füvet, nem szeded össze a lehullott leveleket, nem irtod a gyomot stbstbstb. Az, hogy fát kell aprítani, egyedi dolog, lehet gázzal is fűteni (csak győzd fizetni). Takarítani is több idő -legalábbis én nem látom értelmét 50-60nm-es családba költözni, mert akkor több a nyűg, mint az előny számomra.
Az is igaz, amit már többen mondtak, hogy a családi ház sosincs kész. Mire a végére érsz, kezdheted az elejéről kb, mindig lesz valamit csinálni. A zsámbéki ház 10 éve készül azóta, hogy "kész" lett. Nyilván ez az idő kevesebb lett volna, ha több a pénz, de így is már 25-30 milla áll benne, pedig munkaerőre nem nagyon kellett költeni, mert maguknak építették.

cOxeR: tök nyugis arrafelé közlekedni, a gond minden irányból a Bp-re bejutással van. M1-M7 bevezető, Budakeszi út, Hűvösvölgyi út, Szentendrei út mind túltelített már. Bp közlekedése egyszerűen nem erre van tervezve. Kellene építeni pár belső autópályát, ahol mondjuk csak 70-80-nal lehet menni, de viszonylag kevés le- és felhajtó van, ami lassítaná a forgalmat. 2x3 sáv, lámpák nélkül, rögtön lehetne haladni. Az egyetlen apró probléma, hogy nem nagyon hova rakni ezeket az utakat.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.