Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53112) Madwe válasza Crus (#53071) üzenetére


Madwe
nagyúr

akarom-e látni sötétebb helyeken a részleteket, vagy sem. Számomra ez kb. erről szól. De miért ne akarnám egy játékban?

ez totál hülyeség amit írsz. Ha limited a forrás s fullra teszed most lesz a kép mert széthúzza. Ha full a forrás s limitedre teszed összenyomja. Tedd autora (egyébként játékok jellemzően fullon filmek sorozatok meg limitedben vannak, szóval esetedben nem ez a gond. De amit mondasz hülyeség. A forrás s a kijelző legyen ugyanazon, s végső soron a forrástól függ h mi a helyes beállítás)

nem értem mi bajod, itt tobzódsz mint egy sértődött óvodás miközben csak képtelen vagy beállítani a tévéd mert nem értesz hozzá, s ezért biztos a tévé a szar.

nézd, az lg rendszere iszonyat végtelenségig mókolható, beállítható, nem két kattintásos az egész. Ha nem értesz hozzá könnyen elbaszhatod, ha értesz hozzá úgy állítod be ahogy neked tetszik. Ha akarod színhelyesre, olyanra amilyennek szánták ha olyanra akarod akkor meg szétszaturált akármire.

tloup2-t végigtoltam rajta, tökéletes volt rá. Kontraszt 100on van? Szénmélységgel játszottál? Lehet neked 55. 65ös érték tetszene. Árnyalatot nullára tetted? Dinamikus tónusáthelyezést bekapcsoltad s úgy kalibráltad a psen a hdrt?

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.