Hirdetés

2024. június 12., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-06-06 15:06:01

LOGOUT.hu

Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40702) Baky1987


Baky1987
tag

Sziasztok!

Egy ideje tapasztalok egy jelenséget a számítógépemmel kapcsolatban, amire mondhatni hónapok óta nem tudok rájönni, mi lehet a baja, ha egyáltalán van e baja. Megpróbálom röviden: ha be van kapcsolva a gép tök random megpittyen a gép, egyszer röviden. Van, hogy egy nap többször (egymást követő napokon szintén), és olyan is van, hogy 1 hétig csendben van. Már minden létező ötletemből kifogytam, teszteltem a ramokat, átnéztem a hűtéseket, hőmérsékleteket, vga, hdd-ket, mindenféle tesztet futtattam de semmi... Tegnap elkeserédesenbe kihúztam mindent a gépemből, mondom kitakarítom átnézem a kábeleket hátha... Ami érdekes, hogy semmi kábel (áram se) nem volt a gépben ott feküdt a földön a ház és megpittyent. 2x is, a kihuzást követő negyed órát követően (lehet volt még benne vmi áram?!).

Bármi ötletet szívesen vennék, igazából nem tudom, hogy ez mekkora gond lehet, mert már jóideje ez van, de jónak tuti nem jó :)

Köszönöm szépen előre,
Gergő

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.