Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#24701) Sefi84


Sefi84
senior tag

Sziasztok lenne egy kérdésem!
Nem ide tartozik, de legalább van miről beszélgetni!

Milyen lapot vegyek a DFI-m helyett?

Asus P6T Deluxe vagy Deluxe V2
Asus P6T WS Pro
Asus Rampage 3 Extreme
Giga UD7
EVGA Classifield

Fontos a tuningolhatóság, de ha már vennék akkor jó lenne minél jobb hang is és nem utolsó sorban a hűtése is a lapnak, melyik a leghűvösebb?
Fontos még az időtállóság, USB3 Sata3 stb emellett szól a R3E és az UD3
Az olcsóbbak mellé viszont beférne egy SSD a pénz keretbe!

Ötleteket várok!
Előre is köszönöm!!!

Házi-mozi mindenek felett!!! :)

(#24702) MPowerPH válasza Sefi84 (#24701) üzenetére


MPowerPH
félisten

Én EVGA -t vennék. :K OC-ban ez, és az R3E a legjobb a felsoroltak közül. Hangkari nem jár hozzájuk.

Qru: Hát, ugye nálam a 3Gb ram miatt muszáj volt a váltás, nem sok ráfizu volt egy mezei kitthez képest. Te alapból 6GBb-s felállással indulsz, és 1600MHz körül használnád. Szerintem ebben az esetben jobban megérni inkább VGA-ba fektetni azt a pénzt.Vagy készülsz az SB-re, és veszel olyan modulokat, amiket 1.5v-n használhatsz, és akkor két legyet egy csapásra. Én még nem köteleztem el magam az SB mellett, lehet Bulldozer lesz ebből, majd a teljesítmény és az árak megmondják. Tuning nélkül nem PC a PC.

dime27: Jah értem. Még mindig a Bloodrage -ed van egyébként? Egyébként igen, tök ugyan azok az IC-k, ugyan úgy mennek. :K Trident -et pedig nem lenne olyan nehéz eladni, ha megnézed a memória hirdetéseket, most talán 2db keményebb kit van fent. :U

Don't Tread On Me

(#24703) LackoMester válasza Sefi84 (#24701) üzenetére


LackoMester
addikt

Én ASUS P6X58D-E választanám, nagyon jó kis deszka. Az ár/ teljesítményben is renben van. ;)

Az i7-el még egy darabig minden eldöcög. :DD

[ Szerkesztve ]

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#24704) Qru válasza Sefi84 (#24701) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

EVGA-ra még egy szavazat. Jól húzható, és az SSD-vel jóval többre mész mint usb 3-al amit még semmi sem használ ki. Ha meg igen vegyel egy vezérlőkarit hozzá és kész.

mod:

BMW001 SB kimarad egyelőre nem tervezek SB vételt. 980X, vagy ha elég combos lesz az új AMD akkor megy az i7 tesómnak. Most egy E7300-al szenved szegény. :(
Vga-ból meg bevárom az Gef 500-asakból a középkategóriát és annak fényében lesz új vga, tesóm meg megkapja a GTX260-am a 88GT-jét meg berakom magamhoz fizikázni.
Ez a terv egyelőre.

[ Szerkesztve ]

#nincsbennetarcsi

(#24705) Sefi84 válasza MPowerPH (#24702) üzenetére


Sefi84
senior tag

Az EVGA-val csak annyi a bajom, hogy nincs rajta USB3 se SATA3 és árban meg ugyan ott van, kettőjük közül csak az tudna meggyőzni ha valaki megmondaná mennyire melegszik a kettő, mert az asusról azt hallottam, hogy forró fejű az EVGA-nak nagyobb a hűtése ahogy nézem!
Melyik droppol nagyobbat, melyiknek jobb a biosa, minimum Vcore (a DFI-ben 1V az alja lejjebb nem megy pl.), meg milyen fokozatokban lehet állítani a kettőt ezeket sem tudom ezért is kérdem!

Házi-mozi mindenek felett!!! :)

(#24706) MPowerPH válasza Sefi84 (#24705) üzenetére


MPowerPH
félisten

Amit én tudok. Az EVGA is melegedős, ez nem kérdéses. Ezekhez képest az én Bloodrage-em 'jégkocka', pedig kisebb a hűtésem. USB3.0 és Sata3 nem sokat ér. Még a Sata2 elméleti sávszél sincs kihasználva, és ha majd ki is lesz, csakis SSD-vel, de arról ott a PCI-E SSD. USB3.0, nem tudom, valahogy ennek egyenlőre nincs jelentősége. BIOS terén az EVGA üt mindent, rengeteg állítási lehetőség, ami átlátható.
Ha Asus, akkor csak az R3E, ez biztos. De én még mindig azt mondom, hogy EVGA.

Qru: Értem. :) Egyébként teljesen érthető is. Én még várok addig, amíg több információ napvilágot lát, sőt, azonnal nem is rohannék a boltba SB-t venni. De nem keserednék el, ha 1 év múlva már Bulldozer dohogna a gépemben. :)
Fizikára nekem is kell szerválnom egy VGA-t, majd ha meglesz a Cayman XT, utána kerítek valami erre alkalmas VGA-t is.

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

(#24707) dime27 válasza MPowerPH (#24702) üzenetére


dime27
őstag

Jah Bloodrage van meg meg egy Asrock Extreme eleinte gondolkoztam h eladom az Asrockot de max majd akkor ha nagyon keveset kell majd rákölteni összességében egy 24/7es gép lesz majd belőle oda tenném be a gyengébbik i7esemet meg majd még eldöntöm h melyik ramomat :B :K Igazából sztem nem igazán lenne értelme eladnom a jó kis Gskill memóimat jol jönnek majd ha gulfit veszek ne adj isten az alaplapjaimba és kell a nagyobb megahertz én speciel nem is látok ár/teljesítmény függvényében manapság jobb memókat ezeknél ;) :B :K :R

Google Pixel 6a+iPad 2021

(#24708) Cybertrone válasza Sefi84 (#24701) üzenetére


Cybertrone
veterán

Há csak hozzászólok már én is a dolgokhoz :DDD Adok én neked tanácsot :DDD !
A giga feletős...
A R3E kívül az összes Asus felejtős...
A classifiedre még egy szavazat(ilyen van nekem is egy 3-way sli, 4-way-nek nem látom értelmét, de az is nagyon jó) :D
Tehát összegezzük marad az R3E, éS A Classified!
Részrehajló vagyok tehát EVGA! :R 210*20-on megy nálam 24/7 és szereti!
Melegedésről annyit hogy igen melegszik, de a többi is csak ezek valamiért pár fokkal többön mennek, jol szellőző házban 60 fok körül megtud maradni!
Ha az ilyen hülyeségek mint az usb3 meg a sata3 kritériumok akkor vegyél csak lomot, ez az utolsó szempont kéne legyen!
Hangkarija a R3E, és a Classifiednek is integrált, de szol olyan jol mint a parasztvakításkét hozzácsomagolt kis hoki karik szolnak! Ha fatális hangkari kell ne tessék garasoskodni tessék venni egy xsonart, és az majd szol mint a barom !!!
Biosrol annyit hogy egyszerűbb biossal még nem találkoztam mint az EVGA-é...
Hazahoztam a lapot, és szerelés után 15 percel 4ghz-n ment a cucc, azonkívül sok ficsőr található benne, és bár nemtom még így van e az enyémre 10év gar van és még fél év kiskergar azért ez sem uccso szempont!
Remélem tudtam segíteni! :R

"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...

(#24709) Qru válasza Sefi84 (#24701) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

Ennyi, Evga-t vedd látod. Sata3-nak nincs értelme amíg nem Raid-be kötött SSD-t használsz. USB3-nak meg még ennyire sincs értelme még.

#nincsbennetarcsi

(#24710) MPowerPH válasza Qru (#24709) üzenetére


MPowerPH
félisten

Még akkor sem, vagy tévedek? :U 2db SSD, 2db SATA csati. Elméletben nem lehet gyorsabb az írása/olvasása magának az eszköznek, így a SATA csatinak ugyan annyit kell áteresztenie, nem? Érted mire akarok kilyukadni? :DDD

mod: Ajánlottam volna a Bloodrage lapot is, mert simán hozza az R3E szintet így a próba után, de nem lehet VID alá menni feszültségben, és Mo.-n már nem lehet kapni. :N Jah, és annak kivételesen piszok jó a hangkarija. :DDD

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

(#24711) mpierre válasza MPowerPH (#24710) üzenetére


mpierre
veterán

Nem tévedsz. Az két csati, 2×300 az elméleti maximuma...

#### Scythe Kama Bay AMP 2000 Rev.B + Overnight Sensation hangdobozok + Kanto S6 #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html ####

(#24712) keIdor válasza Qru (#24709) üzenetére


keIdor
titán

Ha van olyan külső vinyód ami támogatja az USB 3.0-t akkor jó dolog ám az. :K De mivel majdnem minden alaplapon ott az eSATA ezért az elterjedtebb.

BMW001: De, úgy van ahogy mondod.

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#24713) Qru válasza MPowerPH (#24710) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

Igen, noha van olyan SLC-s ssd ami már elvielg gyorsabb mitnt a sta2 szabvány de ma még nem elterejdtek és drágák is (pont az áruk miatt). Meg igazából házi használatra már feleslegesen is gyorsak.

Keldor papa: Jaja, de ez megint olyan fícsör ami nem annyira hiányzik még házi használat mellett sztem. Mire valóban szükség lesz ezekre már rég kukában lesznek ezek a lapok kb.

#nincsbennetarcsi

(#24714) MPowerPH válasza Qru (#24713) üzenetére


MPowerPH
félisten

Azért a pénzért már kapsz PCI-E SSD-t, akkor már inkább ebbe az irányba megyek el. :)
Meg ahogy Te is mondtad, az i7 -es lapok addigra úgyis mennek a kukába. :DDD

Én USB-re elvből nem dobok semmi ilyet, mert piszok lassú. eSATA sokkal praktikusabb, és az van mindenhol.

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

(#24715) Cybertrone válasza Qru (#24713) üzenetére


Cybertrone
veterán

Hát akkor megyek majd kukázok egy sort :D :C Megérné elmenni hobónak :DDD :DDD

"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...

(#24716) Laraxior válasza Sefi84 (#24705) üzenetére


Laraxior
titán

Az EVGA-val csak annyi a bajom, hogy nincs rajta USB3 se SATA3 és árban meg ugyan ott van, kettőjük közül csak az tudna meggyőzni ha valaki megmondaná mennyire melegszik a kettő, mert az asusról azt hallottam, hogy forró fejű az EVGA-nak nagyobb a hűtése ahogy nézem!

elmondanám neked hogyha nem hűtöd az eVGA lapnak az északi hídját akkor az nem fog neked lemenni 70 fok alá az hót ziher...
Cyberthrone kollega majd felvilágosít hogyha ilyen lapot veszel akkor eladhatod a gáztűzhelyed,mert ezen bizony megsül a tojás. Nagy borda ide vagy oda :K

Cybertrone: Biosrol annyit hogy egyszerűbb biossal még nem találkoztam mint az EVGA-é...
azért ezt így nem gondoltad komolyan ugye? ;)

All:

és egy

ASUS bios

megkérdezem a jónépet melyik is az egyszerűbb....
Nem extrém esetekben gondolkozzunk...24/7.

[ Szerkesztve ]

"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

(#24717) Qru válasza MPowerPH (#24714) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

Nekem egy tök belépő szintű Kingston SSD-m van az is fényévekkel gyorsabb mint a 7200-es Samum, pedig az hdd viszonylatban nem gyenge. Szóval sztem házi használatra egy sima belépő vagy közép kategóriás ssd is bőven elég. Élettartam miatt paráznak, de ha adnak 3 év garit rá, akkor azért annyira nem lehet rossz... 3 év múlva a 64GB-os ssd kevés lesz, mert most is szűkösen vagyok rajta, pedig csak a win meg 1-2 játék van rajta.

#nincsbennetarcsi

(#24718) Cybertrone válasza Laraxior (#24716) üzenetére


Cybertrone
veterán

Miota bent van a plexiaz oldallapban azota 65 fok fölé nem megy jelen pillanatban is 61fok, ami ha azt nézzük hogy jol meg van huzva nem vészes... Akinek hidegebb kell az vizezze le :K
A biosrol meg ennyit hogy az alapok amire szükség van szépen egyben van, a többi csicsa szart meg vagy bekapcsolod vagy nem érdemben nem befolyásolja a gépet, legalábbis nálam nem teszi! :R Mellesleg tul bonyolult sem lehet ha én be tudtam lőni :D
Amugy az általad linkel evga classified bios szép és jó, csak az enyémen nem ez van mert nekem nincs nf200as chip rajta, ez a 759-é :R

[ Szerkesztve ]

"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...

(#24719) Laraxior válasza Cybertrone (#24718) üzenetére


Laraxior
titán

a bios ugyanaz,max két beállítással több van itt :))

"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

(#24720) Qru válasza Cybertrone (#24715) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

Jaja, csak tudni kell hol kell keresni. :D Egy ilyen Evga deszkát én is túrnék magamnak.

#nincsbennetarcsi

(#24721) Cybertrone válasza Qru (#24720) üzenetére


Cybertrone
veterán

:D Az a baj hogy használtan talán nincs is... :(

"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...

(#24722) Qru válasza Cybertrone (#24721) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

Nem csoda, hogy senki sem akarja eladni. Majd ha váltanak a high-tech fanok SB-re. Addig meg marad a nyálcsoragatás részemről. :)

#nincsbennetarcsi

(#24723) Cybertrone válasza Qru (#24722) üzenetére


Cybertrone
veterán

Meg is érdemlik ha váltanak!!! :W...
De azt tegyük hozzá hogy a fórumon sem sok ember tulajdonában láttam még, nem olyan könnyen beszerezhető volt ez annó, mostmár talán rugalmasabb, de már csak 4-way sli-t lehet venni SR2-őt, meg a 3way sli usb3-as változatát de azt kis hazánkban nem árulják legjobb tudomásom szerint! :R

[ Szerkesztve ]

"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...

(#24724) fagylalt


fagylalt
senior tag

Sziasztok!
Egy Intel i7 950-es beruházására készülök. Mennyire éri ez meg illetve mennyire megbízható?

(#24725) Qru válasza fagylalt (#24724) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

Megbízhatónak megbízható. Hogy mennyire éri meg? Ha tuningolsz akkor kvázi semennyire mert nem tud többet tuningban mint egy 920-as vagy 930-as így a hozzájuk mért felára a 950-nek felesleges kiadás kvázi.

Cybertrone: Az biztos, itthon nem találsz minden sarkon ilyen deszkát.

#nincsbennetarcsi

(#24726) Cybertrone válasza fagylalt (#24724) üzenetére


Cybertrone
veterán

Kitesztelt 920-al többre mész mint bolti szűz 950-el ezt most megmondom neked! Megbízhatóságról meg annyit hogy akinél ez a procc meghal az bujjon 2m-el a föld alá vagy lője magát főbe mert emberi értékek közt kinyirhatatlan! :DDD :R

"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...

(#24727) fagylalt válasza Qru (#24725) üzenetére


fagylalt
senior tag

No tuninggal gondoltam...
Ezért jött szóba a 3Ghz.

(#24728) fagylalt válasza Cybertrone (#24726) üzenetére


fagylalt
senior tag

Hogy érted, hogy kitesztelt? akkor jó, ha nem nagyon romlik el.. :DDD
Milyen hűtőt vegyek hozzá Corator DS vagy Alpenföhn Matterhorn?

(#24729) MPowerPH válasza fagylalt (#24727) üzenetére


MPowerPH
félisten

Szerintem ha a tárcád megengedi, vedd meg a 950-est. Alapon gyorsabb, mint a többi a nagyobb szorzó miatt. De ha tuning, akkor azt meg kell mondani, hogy az eddigi 950-esek nem muzsikáltak valami jól.

Don't Tread On Me

(#24730) HSM válasza Cybertrone (#24708) üzenetére


HSM
félisten

"Hangkarija a R3E, és a Classifiednek is integrált, de szol olyan jol mint a parasztvakításkét hozzácsomagolt kis hoki karik szolnak! "

Ez tökéletesen így van. Viszont azt is tegyük hozzá, hogy egy átlagos hangcuccot simán kiszolgál egy alaplapi hang. Aki meg vájtfülű, és cuccai is vannak hozzá, annak meg úgyse fog az eszébe se jutni az alaplapi, vagy az azzal közel egyenértékű külön nyákos alaplapi vacak.... :U Mikor poénból vettem egy használt, 7-8 éves Audigy1-et 1000Ft-ért, nem kicsit voltam meglepve, hogy bizony megfelelően meghajtva (az EMU10K1 hangcsip finnyás fajta) bizony a porba alázza a jobb alaplapi hangkeltőket is! Mondjuk, az Auzen karim meg már aztán a kánaán, azóta a kedveltebb zenéimet nem győzöm FLAC-ban tölteni... :D Mondjuk megéri, jó dolog új dolgokat felfedezni kedvenc számainkban... :D

(#24731) Sefi84 válasza Laraxior (#24716) üzenetére


Sefi84
senior tag

Köszönöm szépen ezért fogok az EVGA-ra szavazni, mert ugyan az a biosa mint a DFI-nek volt és ugyan úgy digitális PWM-es, most is van nálam cserébe egy Asus P6T, de nem nyerte meg a tetszésemet a biosa, meg semmije sem! :N
Az asus R3E is forró fejű az sem jobb ahogy hallottam, de ez érdekes, mert a DFI soha nem ment fel 60 fölé sem és alapon 40-50 között volt!

Házi-mozi mindenek felett!!! :)

(#24732) dime27 válasza Laraxior (#24716) üzenetére


dime27
őstag

Mindjárt kirakom az Asrock biosát is annyira puritán mint maga a lap mégis megy vele a tuning :DDD

Google Pixel 6a+iPad 2021

(#24733) fagylalt válasza MPowerPH (#24729) üzenetére


fagylalt
senior tag

Milyen hűtőt vegyek hozzá Corator DS vagy Alpenföhn Matterhorn?
Jó akkor szerintem 950 lesz no tuninggal... :D

(#24734) fagylalt válasza MPowerPH (#24729) üzenetére


fagylalt
senior tag

Milyen hűtőt vegyek hozzá Corator DS vagy Alpenföhn Matterhorn?
Jó akkor szerintem 950 lesz no tuninggal... :D

(#24735) keIdor válasza Qru (#24717) üzenetére


keIdor
titán

Én meg egy 32GB-os SSD-n vagyok csak.:D Rendszer épphogy elfér rajta... jövőre váltás.
De mivel ez SLC, így az újnak is annak kell lennie.

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#24736) Erdei88


Erdei88
veterán

Mire kell Nektek R3E és Classified?
Mi a cél vele, hogy a többi lap felejtős, meg gyenge meg stb...?

(#24737) Sefi84 válasza Erdei88 (#24736) üzenetére


Sefi84
senior tag

Nálam van most egy Asus P6T és hát harmatgyenge a DFI-hez képest 0.05V több kell a procinak, hogy stabil maradjon és a QPI-nek is ami kihat a melegedésre és mindenre, meg nem is tetszik a biosa!
Meg az EVGA-ra pl sokkal több a gari és ezzel bármikor tudok váltani, mert nem fog annyira ingadozni az ára mint az olcsóbbaknak!
A mostani DFI ami gariztatáson van 1 árban van ezzel a két lappal, akkor miért adjam lejjebb!
Jobban is néznek ki mint a többi olcsó lap!
Sokkal stabilabbak, tuningra ezek a legjobbak, egyébként aki alapon használja a cuccát annak felesleges az tény, de tesztekre maxra húzni ezek a legjobbak és ezért is kell!

Házi-mozi mindenek felett!!! :)

(#24738) MPowerPH válasza fagylalt (#24734) üzenetére


MPowerPH
félisten

Ennyi pénzért én már True rev.c -t vennék. Kisebb is, és i7-re erősebb is a jó talpnak köszönhetően. ;)

Don't Tread On Me

(#24739) Qru válasza fagylalt (#24727) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

Ha nem lesz tuning akkor megéri a 950.

Jah és TRUE vagy Corator DS, amelyik olcsóbb.

Keldor papa: Inkább vettemn MLC-t 64-eset. De így sincs panaszom a gyorsaságára: link

Erdei88: Semmire. Ja de, várjál... tuningra. :D Csak választani kellet a felsoroltak közül, hogy sztünk melyik a legjobb és az evga kapta a legtöbb szavazatot.

BMW001 Azért olyan sokkal nem kissebb, nem lóg annyira hátra a ram felől egyforma méretűek kb. Fotók itt.

#nincsbennetarcsi

(#24740) dime27 válasza MPowerPH (#24738) üzenetére


dime27
őstag

Jaja én is megfogadtam a tanácsodat :DDD :

[link]

Google Pixel 6a+iPad 2021

(#24741) Erdei88 válasza Qru (#24739) üzenetére


Erdei88
veterán

Milyen tuningra? Mekkorára? Azért a 30-50k pluszért mivel kapsz többet, amit ténylegesen ki tudsz használni? Azért kérdezem, mert én is gondolkozok váltáson, de még nem sikerólt meggyőzni magam.

Sefi84 a 10év garancia amit adnak az magyar kisker/nagykerhez kapod, vagy az Evga-hoz? Mert az Usa-ba a posta nem olcsó

(#24742) HSM válasza Erdei88 (#24741) üzenetére


HSM
félisten

Nekem az E758 nagyon bevált, hozza a nagyobb EVGA-k minőségét, viszont olcsóbb. Amiben kevesebbet tud, hogy mivel gyengébb tápkörök vannak rajta, jobban melegszik erősebb hűtés mellett is, mint a nagyok, ezért nem lehet vele olyan durva eredményeket elérni, viszont az átlagos lapoknál kevesebb fesszel mennek a tuningok. Ugyanaz a tuning jópár fokkal hűvösebb ebben a lapban, mint az UD5-ömben volt. :K

Amúgy ha rendes, hivatalos Európai EVGA viszonteladón keresztül lett vásárolva a lap, nem Amcsiból saját szakállra behozott, akkor a Németországi EVGA központban szervízelik gariban, a visszapostát pedig állják. Így már nem olyan vészes az ár. (Az európainak más a part number-e, és ugye itt is elsőtulajnak kell leni, és 30 napon belül regisztrálni.)

(#24743) adamkaa777


adamkaa777
senior tag

Sziasztok !
Régebben kérdeztem hogy mien olcso és jó alaplapot vegyek. Asrockot Mondtátok.
Kinéztem magamnak Asrock x58 extreme 3 as lapot. Tudtok e rola valami mondani ?Esetleg van e ismerösötöknek ien lapja?
Átlagos használatra van e értelme esetleg drágább(50-60k) lapot venni ?(4ghz körüli tuning max és kizárolag szinte játék)Észre lehetne e venni játékokba valamit ha drágább lapot vennél ? Vagy esetleg hasonlo árba ~42k lenne e jobb lap ?
Gtx 570 menne bele majd rá lehet e bizni a lapra ? :U
Üdv.
Ui.: ha tudtok valami jó tesztoldalt ahol sok alaplap össze van hasonlitva pl az asrockal akkor linkeljétek.

Szerk.: azért kérdezem itt mert többi topik kivan halva szinte :F

[ Szerkesztve ]

El. Psy. Congroo.

(#24744) Cybertrone válasza Erdei88 (#24741) üzenetére


Cybertrone
veterán

Namostan akkor elmondom neked mint egy ilyen lapnak a tulaja :D :R !
A 10 év garancia a gyártóhoz szól! A kiskerben nekem 2 évet vállalt rá a srác azután
HA BE VAN REGISZTRÁLVA az EVGA honlapján a többit a gyártó garantálja... Úgy hallotam olvastam fórumokon hogy akinek megdöglött annak nem cicóztak hanem újra cserélték ami elég szimpatikus dolog!
Ahogy HSM kolléga is írta az európai szervízközpont Németben leledzik, és ide kell elküldeni az alaplapot a beregisztrálást igazoló EVGA nyomtatvánnyal! A cím rajta van a dobozon! A posta ha az nézzük nem olyan vészes szerény véleményem szerint max 5k-ból megállna az egész, a visszautat pedig ők állják...
Az hogy mivel kapsz többet vagy kevesebbet azt mindenki maga döntse el...
-10 év gar
-egy olyan alaplap ami esetleg rajtad kívül 5 embernek ha van a megyében
-minőségi alkatrészek (EVGA-nál pl a procifoglalat aranyozott...)
-kisebb feszekkel esetleges jobb eredmény, talán
-ezt nemigen fogja senki megvenni fél év után 35-40k-ért mint pl az ud5-öt
-meg szép :D

"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...

(#24745) lajosx


lajosx
őstag

Sziasztok.

Megint itt vagyok igaz most nem tuningal kapcsolatban,azt feladtam 1 hete:)
Az lenne a bajom hogy teljesen alapon van a gép,levolt nullázva,és csinál néha olyat hogy nem tölti be a rendszert bootoláskor kifagy,söt olyat is szokott hogy kékhalál lessz,.
Nem érkezek lefényképezni mit ír ki mert újra indul.
Kiszámithatatlanul csinálja ,van mikor pl:2 napig semmi van mikor egy nap 3x4x is.
Nem tudom hardver,vagy szoftver hiba van,, szerintetek?
Már teszteltem memtest 86,prime95,linx,IBT,semmi nem mutatott hiábát.
Jó lenne tudni mi a bibi mert garanciás minden, és küldeném vissza de nem tudom mit küldjek:(
Ez a gép I7-950,aus sabertooth x58,corsair 3x2gb1600mhz cl8.
Án a memoriára gondolok,de nem tudom mivel tesztelhetném még?memtest86 nem mutat hibát.Vagy talán a tápegység lenne kicsi?Chieftec 560w?Köszi a választ.
Jah és már telepitettem is ujra a gépet igaz minden progit vissza is raktam de úgyan úgy csinálja..
Üdv.Lajos.

talán az lehet még a baj hogy sataIII-as winyó van benne?hds szerint minden ok..

[ Szerkesztve ]

(#24746) Cybertrone válasza lajosx (#24745) üzenetére


Cybertrone
veterán

Szerintem is memória lessz... Vidd be szervízbe és mond meg hogy inkább megvárod előtted teszteljék le! :R

"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...

(#24747) lajosx válasza Cybertrone (#24746) üzenetére


lajosx
őstag

Az a baj 150km,rre van tölem ahonnan vettem, igy nem tok ott lenni,max csak postázni...azért még várok más mire tippel..

(#24748) HSM válasza lajosx (#24745) üzenetére


HSM
félisten

Na, mondom, mit kéne csinálni. Először is, menj be a vezérlőpultba, rendszer tulajdonságai, vagy speciális rendszerbeállítások, ott valamelyik fülön megtalálod az "indítás, helyreállítás" gombot, majd ott az "Automatikus újraindulás"-t pipátlanítod a rendszerhiba mezőben. Mindjárt lesz időd fotózni nekünk. ;) Innen már el lehetne indulni. Amit még lehetne, hogy első körben visszaveszed a memóriákat 1066-ra, tehát hogy ezen beállítások automatán legyenek, meg úgy egyébként ne legyen semmi tuningolva. :K

[ Szerkesztve ]

(#24749) eladohardver válasza lajosx (#24747) üzenetére


eladohardver
őstag

szvsz kérj valakitől másik modulokat tesztelésre... hmm jah tudom könnyű mondani... de így legalább megtudnád mi a bibi (végső esetben... próbáld a memóriát 800mhz en)

am memória alapon ment? 1066 on? v 1333? v hogyan?

[ Szerkesztve ]

¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤

(#24750) fagylalt válasza MPowerPH (#24738) üzenetére


fagylalt
senior tag

Ha jól tudom az már nem kapható... na mind1
De azért köszi. :R :R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.