Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8608) interstate76 válasza RVR400 (#8607) üzenetére


interstate76
addikt

"Nos a pingpongos azért működik, mert ott ugye lényegében húzod a kurzort abba az irányba, amerre ütni akarsz, így ezért működik. Akár egy mezei egérrel is működne, vagy egy tapis RC12-vel, mert az a lényeg, hogy valamilyen irányban menjen a kurzor végig. Tehát nem valódi mozgásérzékelős játékok, hanem csak azt az irányt követik, amit akár ujjal is végig tudnál húzni egy kijelzőn. Így már oké?"

Nem oké. A T2 nem azért működik a ping-pongnál, mert húzod vele az egeret, ha csak ennyi kellene, akkor T3-mal is, meg egy csomó másik távval is menne a labdapüfölés (ami egyébként olyan messze van egy jó PC-s játéktól, mintha én írtam volna :) ).

"Tehát a döntögetés -ami ténylegesen mozgásérzékelés- teljesen hiábavaló dolog, mert nem fog menni, ezért írtam példának az említett gémeket. Ergo ne legyél meglepődve majd, ha megjön a cucc."

Ilyen nincs, hogy a döntögetés az ténylegesen mozgásérzékelés, a rázás és ütögetés az meg nem, ugyanis mindegyik abba a kategóriába tartozik. A távirányítóval pedig biztosan nem fogok meglepődni, mert volt már T3-asom is, aminek pont a mozgásérzékelős irányításra vonatkozó rossz termékinfó miatt a GB épp vissza akarta fizetni az árát, de közben eladtam sima légegérként, így nem volt mit visszapostáznom. A lényeg, hogy már 3 saját távot használtam az eddigi 2 mini PC-mhez, plusz 2 másikat ismerősöknél, így nem hinném, hogy meg fogok lepődni, amikor megérkezik. Meglepőnek azt tartom, hogy neked ennyire fontos téma az, hogy a T2 nem igazi mozgásérzékelős kontroller. Engem az sem zavar, ha nem igazi, mert abszolút nem fogok vele játszani, mindössze megemlítettem egy olyan jellemzőjét is, amit te nem fogadsz el, mert nálad csak a döntögetés tartozik a mozgás általi vezérlés témakörébe.

"Amit most veszel amúgy az a T2-es, ami alin akció nélkül is 17 dollár."

A Geekbuying kb. kétezerszer megbízhatóbb hely, mint az Ali, ráadásul az általam ajánlott táv a GB-n jelenleg 4 dollárral olcsóbb, ami nem egy világverő összeg, de egy 4e Ft-os dolognál nem is elhanyagolható. Szóval nem értem, miért hoztad fel ezt az Alis dolgot.

"4e Ft-ért itthon lehet venni egy olcsó egér+bill kombót magyar nyelvvel. Tény, hogy nem kell szenvedni vele a pingpongos játéknál, de jobban hasznosítható."

Azt meg már végképp nem értem, hogy lehet egy légegeret egy bill/egér kombóhoz hasonlítani. Kb. mint a laptop meg a tablet.

Ez egy ilyen kötözködős hely lett, amíg nem jártam ide, vagy mi? :( A múltkor a Gb/s nem volt elég informatív, most meg kiderül, hogy a T2-es és a hozzá hasonló kontrollerek nem használhatók mozgásérzékelős vezérlőt igénylő játékokhoz. Ami tény, hogy döntögetős vezérlésre alkalmatlanok. Ha ennyit írtál volna elsőre, akkor a válaszom annyi lett volna, hogy "kösz, hogy szóltál, tudom".

[ Szerkesztve ]

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast M50 tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.