Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Milyen program, ami...? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:14:01

LOGOUT.hu

Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40310) pc360 válasza spe88 (#40306) üzenetére


pc360
addikt

Szerintem a legegyszerűbb a Google Keep (web és Play), még ha nem is klasszikus todo list, és a naptárhoz se nyúl. Viszont jegyzetelni sima szövegen kívül listát, képet, hangot, mindent tud, és megbízható cucc. Címkézhető is, és az alapján átrendezhető a lista, illetve tud küldeni figyelmeztetést idő és GPS alapon. Valahogy mindig ehhez térek vissza, pedig vagy 20 másikat kipróbáltam már. Szépen fejlődik, folyamatosan kapja az új feature-öket.

Amit még használok (már ha épp nincs összetörve az okostelóm...), az az UpTo, mert szépen, átlátszó hátterű widgettel ki lehet biggyeszteni a teendőket, és a naptárakkal, Facebook eseményekkel is kooperál (bár vannak hibái), és nincs benne fölösleg. Ha jól emlékszem, nem muszáj időpontot megadni a teendőknek, de ha mégis szeretnéd, egy viszonyított alapértelmezés belőhető rá, hogy egyszerűsödjön a dolog. A címkézésben nem vagyok biztos. 2015-ös a legújabb, új rendszereken már nem biztos, hogy jól működik.

Egy alternatíva, ami biztos, hogy címkézős alapú: Chaos Control. Anno ebben volt pár idegesítő bug, amit a report ellenére sem javítottak. Valamit csak csináltak az utóbbi 2 évben, mióta nem láttam, hisz van idei megjelenése is.

Ezen kívül ott vannak a fizetős szolgáltatások, amik weben és mindenhol jelen vannak, mint pl. a Todoist, Wunderlist stb.

[ Szerkesztve ]

Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Milyen program, ami...? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.