Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe


SyMbioTe
Ármester

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#95524) Pityke78


Pityke78
őstag

Sziasztok!

Mivel úgy néz ki hogy a régi, meglévő gépemet oda tudom adni az ősöknek, így nekem kellene beújítanom valami új vasra. :)

A gép szempontjából ami a legfontosabb, hogy leginkább minőségi filmlejátszására használnám, 20-40 GB-os HD filmek tekintetében rákötve egy Full HD TV-re egy házimozi erősítőn keresztül HDMI kábellel.
Játszani abszolút nem játszok, szóval ilyen irányba nem kell gondolkozni, csak filmek, illetve normál felhasználói környezet (internet, office).

Ezek alapján milyen configot tudnátok ajánlani, milyen kategóriában lenne érdemes keresgélnem.
Tuningolni, húzni a rendszert nem akarom, szóval ezzel sem kell foglalkozni. :)

A jelenlegi full HD TV-t szeretném lecserélni és az is elképzelhető, hogy 4K TV lesz az utód, szóval ezt is figyelembe kellene venni. Amúgy ilyen téren milyen különbségek vannak full HD és 4K felbontás terén a VGA-nál? Már mindegyik típus tudja a 4K-t is?

Árat első körben nem szeretnék megadni, inkább a felhasználáshoz szükséges részegységek határozzák meg.

Előre is köszi a segítséget, infókat! :C :C :C

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.