Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe


SyMbioTe
Ármester

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#72633) jim bcs válasza herrkoser (#72631) üzenetére


jim bcs
MODERÁTOR

Nagyon jól gondolod, veszel egy külső dvd írót és kész amikor használod bedugod amikor meg nem mehet a fiókba. Nincs rajta mert szinte senki nem használja már, köztük én sem évek óta, nem is látom értelmét, ott vannak a nagy kapacitású hdd-k akár 2.5"-s méretben egy külső házban mindenhová elég. Oprendszert én évek óta pendrive-ról telepítek Rufus-al, ez a leggyorsabb és legjobb.

Én még nem találkoztam olyan bolti kábelezéssel ami az én mércémnek jó lett volna, vannak szépek de nem az igazi, kivétel nélkül mindet átkábeleztem. Nem nagy durranás a procit betenni, nem kell kapkodni csak szép óvatosan és van képi illusztráció is, mindennek megvan a maga helye és rá is van írva, egyszer el kell kezdeni, nekem se mutatta meg senki annak idején egyszerűen rászántam magam mert olcsóbb ha magadnak rakod össze. Ha volt LEGO-d gyerekkorodban akkor gyerekjáték. Van jelölés a cpu-n és a lapon is, intelnél "lehetetlen" fordítva belerakni, bár volt már rá példa de ahoz nagyon sügérnek és vakkígyónak kell lenni.

cpu install

[ Szerkesztve ]

Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.