Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#72631) herrkoser válasza jim bcs (#72624) üzenetére


herrkoser
tag

Köszönöm, ez már konkrét info volt. Igazából amit a listában is említettél, a Bitfenix Phenom tetszik csak igazán, ezen azonban nincs optikai meghajtó. Én már csak ilyen régimódi vagyok, aki mellett elment a technika, de jól gondolom, hogy egy külső USB-s DVD meghajtóval, vagy pendrive-al gond nélkül tudok OP rendszert telepíteni?

Egyébként gépet egyedül a nulláról sose raktam össze, így ha pl. a neten rendelem és összeszerelést kérek, akkor a tapasztalatok alapján mennyire számíthatok arra, hogy megfelelően kábelezik a gépházat? Eddig sajnos rossz tapasztalataim voltak, így ami gépet nekem összerakva hoztak utólag mindig átkábeleztem, nyilván akkor már láttam mit hova kell dugni, de pl. procit még sose raktam be alaplapba és a társai, amik miatt nem feltétlenül mernék bevállalni egy ilyet egyedül.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.