Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe


SyMbioTe
Ármester

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#64684) Arinisar


Arinisar
csendes tag

Sziasztok!

Szeretnék egy új gépet vásárolni, a következő szempontok szerint:
-Játékra lesz (illetve minden másra is, de pl videószerkesztés és renderelés nem szerepelnek a terveim közt).
-Az iponból szeretném megvenni.
-250k-m van rá.
-Van billentyűzetem, egerem, monitorom és hangszóróm/fülesem, szóval ezek nem kellenek. A csatlakoztatásukat is meg tudom oldani.
-Van egy tűrhető hangkártyám, szóval nem baj, ha az alaplapi esetleg gyenge. Minden esetre újra nincs szükségem.
-Szeretném legalább öt évig használni még. (Nem azt várom, hogy minden új játék zökkenőmentesen fusson rajta akkor is, hanem hogy egy relatíve pormentes környezetben, normális karbantartással, napi [de nem egyszerre több napi] használat mellett használható maradjon még ötéves korára.) Ennek értelmében nem akarom húzni a processzor órejelét pl.
-Nem kell halknak lennie különösebben.
-Az alkatrészekkel kapcsolatos elképzeléseim (amelyikkel kapcsolatban van):
CPU: Intel legyen, ha nincs valami nagyon nyomós ok ellene.
Videokari: Nvidia párti vagyok, de nem meggyőzhetetlen. Szerintem nagyjából mindent azokra optimalizálnak elősször, szóval játékra jobb, nem? Egyébként a 1920x1080-as a monitorom felbontása, a másiké pedig 1024x768, ha ez számít valamit.
HDD: Nem kell SSD, a merevlemez legyen egy terrás (legalább, de szerintem nem is kell több nekem). Lehetőleg valami olyan, ami nem lesz fél lábbal a sírban pár év múlva.
Memória: 8GB-ra gondoltam, gondolom DDR3, de nem igazán tudom, hogy mi az ideális mennyiség. Kevesebbet nem hiszem, hogy érdemes.

Asszem ez minden, látom, hogy inkább alkatrészlistákat szoktak postolni, szóval lehet, hogy ez nem elég konkrét, de minden javalatnak örülök! Előre is köszi!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.