Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe


SyMbioTe
Ármester

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#4505) balpis válasza spartan1 (#4504) üzenetére


balpis
őstag

azt akartam írni, hogy egy 300-as is elég lenne, mert nem láttam a VGA-dat. Hát ehhez a konfighoz azért annál valóban erősebb kell. (Csoda is, hogy az a codegen bírja, mert azok 12V-os ága egyébként is jóval gyengébb szokott lenni, s ritkán tudják a ráírt értékeket - ami ennél spec. papíron 312W) is. Neked meg ehhez illene azért egy 12V-on minimum 300W-ot, de inkább 350-et tudó megbízható táp.
Ezek pedig sajnos már nem 3k körül mozognak.
Van két FSP400PNF most az aprón 5k-ért, ami elég lehetne, de ezen nincs PCIe csatlakozó, a VGA-dnak meg kettő is kellene. Ha molexről csinálnád, nem maradna a HDD-nek, DVD-nek (hacsak azok nem SATA-k már, mert az van rajta 2)
Bár láttam olyan PNF képet, amin 6 molex is van...
(ezek a PNF-ek ~350W-ot tudnak 12V-on)
Vagy van egy delta 400W olcsón, de a nevén kívül 0 infoval :(

Sajnos a rendszerösszeomlást egy jó táp sem fogja megakadályozni, de annak az esélyét, hogy az alkatrészeid is elszálljanak erősen csökkentheted.
Azaz jó lenne egy rendes táp is, meg valami szünetmentes is. Ráadásul olyan, amivel az adott táp együtt is tud működni, mert egyes tápok nem szeretik az olcsó szünetmentesek által előállított kváziszinuszos jelet :(
Hogy melyik táp viseli el, nem tudom. De felteszem - nem biztos! -, hogy a régebbiek jobban bírják ezt. A tápos topicban talán tudnak segíteni.

notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.