Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe


SyMbioTe
Ármester

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#2168) horush válasza Pfund (#2167) üzenetére


horush
addikt

Én egyelőre, hogyha nem túl nagy a kereted, egy négy magos(ítható) phenom II-t vennék. Én pl. ma vettem egyet 20k-ért, s ahogy nézegettem, kb. ennyiért simán kapni még. A jelenlegit meg el tudod adni 15k körül, szóval nem is túl nagy befektetés. SSD-t vennék én is, de azt is apróról. 120GB körül példányokat simán kapni 30k alatt is. Ramból pedig annyit vennék, amennyi a lapba belefér, mivel eléggé ram igényes progikat használsz. A jelenlegi 4GB mellé még 12-t, ezeket kb. 16k-ért megkapod. (3*4gb). Vagy tegnap pl. volt pár óráig 8gb crucial kit 7k-ért, annyiért nagyon jó vétel. Csak gyorsan elkapkodták, meglátván milyen olcsó. Viszont gyanítom, hogy a héten fog még kikerülni ennyiért. Ha vennél ilyet te is 7k-ért, akkor már csak még egy kingstont kéne venned, s mennének dual channelbe a ramok. (Külön a kingstonok és külön a crucialok).

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.