Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe


SyMbioTe
Ármester

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#164380) Marci93


Marci93
tag

Sziasztok,

Mostanában terveznék beruházni egy új masinára az alábbi paraméterek mentén.

1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok?

elsődlegesen játékra (újabb címekkel is - single, multi egyaránt)

2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?

semmilyen, 0-ról készül a config

3. Milyen alkatrészekre van szükséged?

mindenre

4. Mennyi a kereted rá?

400-450K (monitor nélkül)

5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? (ez videókártya választásnál lényeges szempont)

még választás alatt van a monitor is, de jelenleg ultra wide QHD (3440 x 1440) a terv (AOC CU34G2X tűnik a befutónak, de még ezt később döntöm el), ha sikerül a keretből megfelelő gépet venni. egyébként sima QHD az alternatíva.

+1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?

nem, semmi ilyen jellegű elvárásom nincs

Viszont:

Találtam egy pre-built desktop configot Win10-zel (MSRP VGA árak hiányában mintha néha ki lehetne fogni egy-egy jobb ár/értékű pre-built darabot), ami így első ránézésre meglepően jó ajánlatnak tűnik a horror árú VGA-k világában: [link]
ez lenne 1200 EUR -> 420K HUF

Mi a véleményetek róla ennyiért? Alapvetően nem igazán szeretnék őrülten ráfizetni a jelenlegi VGA hiányra, úgyhogy eddig inkább vártam / gaming laptopokat is nézegettem, de ez most egész vállalhatónak tűnik és e teszt alapján a 3060ti-vel működne az ultra-wide felbontás is.

Köszi a segítséget!

Üdv

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.