Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#145987) KadamQQ


KadamQQ
tag

Sziasztok!
Asztali számítógép vásárlása előtt állok, a tervezett keret ~350-400k.
Felhasználása: Multiplayer játékok, illetve jelenleg semmilyen alkatrésszel nem rendelkezek korábbról.
A hozzá kinézett monitor: IPS,QHD,144Hz.

3 helyen is összeállítottam a konfigurációt, mert hol az egyik helyen, hol a másik helyen van az, ami nekem tetszik, de kénytelen vagyok egy helyről rendelni az egészet, mert az áfát visszatudom igényelni az árából és így sokkal könnyebb intéznem az egészet..így használt dolgok sem érdekelnek. :U
A konfigurációk:
IPON
ALZA
PCX

Alzánál muszáj voltam túllépni a keretet, mert náluk a 2600X annyiba kerül mint a 3600, így nyilván akkor azt venném bele, csak ugye drágább. Nem tudom az a konfiguráció megéri azt a pluszt, amennyivel többe kerül, ha nagyon muszáj, akkor inkább még gyűjtök rá.

Lenne még pár kérdésem is:
-MSI Tomahawk Max és Mortar Max hasonló lapok minőségben, csak az első B450 a másik B450M, ha jól gondolom?
-NZXT h510 ház jobb lehet mint a NZXT h400?, mert azt(h510) lehet kapni az Ipon-nál is, csak nekik nincs Tomahawk Max raktáron.. bár biztosan lesz még, mert régebben is volt.
-Ramoknál próbálok minél nagyobb MHz-set és minél kisebb CL-set nézni, de nem tudom még mi alapján lenne érdemes válogatni köztük? :(
Néztem pár másikat is, ha esetleg megint nem lennének raktáron, amiket kinéztem.
G.SkillPCX
Kingston3200PCX
Kingston3466IPON
-Videókártyán, HDD-n, SSD-n, tápon, processzoron nem nagyon változtatnék, ezeket már régebb óta kinéztem.
Esetleg ha azt mondjátok, hogy az RX 5700 XT széria jobban megéri, akkor azt is szívesen átgondolom.

-Végül, nem tudom a három bolt közül melyik lehet a legjobb? Eddig a PCX volt a favorit, de talán náluk van a legkisebb választék, az IPON-nál néhány termékre nevetségesen kevés a garancia, bár ezeknél eléggé rendben volt, az Alza-nal pedig csak drága a 2600 és 2600X processzor.

ui:
Konfigok
Feltöltöttem ide is a képeket, mert ha véletlen egy termék nincs raktáron, akkor nem jelzi ki a linkeknél, és nem akarok bonyolódást belőle.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.