Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#129021) DjDanee87


DjDanee87
addikt

Üdv

Csak érdeklődés szintjén kérdezném, hogy mennyiből jönne ki mostanában a legolcsóbb ajánlott alaplap, CPU és RAM trió egy fullHD monitoron használt géphez, ami stream nézésre/játékra (DOTA2) van használva?

Öcsémnek a gépében megadta magát a HD 6970es néhány napja és odaadtam a régi HD 7970emet. Azzal most megy a gépe, de azon nem változtatott a kártyacsere, hogy twitch streamet max 720p-ben tud nézni, mert 1080p akadozik. Nyilván nem a VGA miatt - de nem is azért lett cserélve - hanem gondolom az ősrégi Athlon II x4 lehet az oka.
Felvetődött, hogy talán fejlesztene, de minden azon múlik mennyiből kihozható. SSD, HDD, ház, külön hűtője a procihoz, Corsair 650 táp van, tehát tényleg csak az kéne, amit írtam és szerintem minél olcsóbb dolgok érdeklik.

Én régóta nem követem a dolgokat, le vagyok maradva az i5 2500k-nál, mert nálam jó szolgálatot teljesít mind a mai napig. Neki nyilván egy újabb i3 is előrelépés lenne, de nincs valami olcsón megúszható legalább 4 magos AMD megoldás ?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.