Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#104001) Lámafans válasza tomama (#103997) üzenetére


Lámafans
aktív tag

tomama
De van értelme de nem a vga rovására. Átlagban, 8%-ot kapsz prociban, játékok alatt. Amire nincs szükséged az esetek 99%-ban, elég a 4460. Egyes nagyon komoly gamek alatt, fog a proci 100%körül pörögni, de akkor is, csak multiban. De még mikor a proci "kevés" akkor is többet kapsz a vga-tól, mint ha a procid erősebb lenne.
Ez fér a keretbe. ez jobb választás , mint a skylake, a te esetedben. Ez e legjobb vétel ebben az árban, ezt garantálom.

Nemigaz. A 4460-at a büdös életben nem múlja felül a 6400. Ne arról linkeljetek már tesztet a jó ************ , hogy azonos órajelen gyorsabb-.-""""" fhuu-.-"""" Arról akarok linket kapni, mikor a procik 100%-on pörögnek. Akkor melyik a gyorsabb? Mert még ha hoz 10%-ot a skylake akkor sem hoz be 500mhz-et a 4460-al szemben.
Megint jönnek a baromságok istenem-.-" "Azonos órajelen igen leveri, de mikor már a procik 3,2ghz-en pörögnek akkor lehet megnézni.

jim bcs
Nem érdemes vele vitatkozni. 14ember írta le neki legalább, hogy nem ért hozzá, de írja írja amit ő jónak tart. Az előző mondandómat is csak azért írtam le , hogy a kedves kérdező, ne higgye el neki az ostobaságait.

[ Szerkesztve ]

Ha kérdésed van , kérlek az adott topikban jelezd, ne küldj szakmai kérdésekről PÜ-t.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.