Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10471) garga01


garga01
senior tag

(rögzített hsz)

Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.

Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt..... csak más a fogása!

Hozzászólások

(#4191) Sk8erPeter válasza bzoley (#4190) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Végül is tényleg nem egy olyan egetverően fontos probléma ez a dolog a csatornalista-importálás lehetősége miatt, csak akkor, amikor a listát megcsináltam, kényelmetlen volt :P
Visszatérve: "Majd ha nekiülsz az első nagyobb programodnak, hogy megírd, mi lesz az elsődleges szempont? Valószínűleg, ami épp eszedbe jut. Később, ha majd többen is használni fogják, és hiányolnak, vagy nem megfelelőnek tartanak egy-egy funkciót, akkor talán újragondolod, esetleg módosítod, vagy úgy hagyod, ahogy van, mert neked jobban tetszik úgy, ahogy van."
Amúgy már megírtam az első nagyobb (?) programomat, ami "csak" egy raktári nyilvántartó progi, eleinte azt gondoltam, hogy egyszerű lesz, de nem volt az... :D Egy listából lehetett kiválasztani, hogy melyik program érdekel, bizonyos alapkövetelmények meg voltak adva, hogy miket KELL tudnia a programnak, a többi része rám volt bízva, a lényeg volt, hogy adott sornál több legyen a program. Sima C nyelven kellett megírni, és annyi probléma merült fel sokszor a legegyszerűbbnek tűnő dologgal is, hogy azért vért kellett néha izzadnom, de meglett. Bár már értékelték a progit, még rengeteg dolgot tovább szeretnék rajta fejleszteni, és most már átérzem, hogy milyen fáradságos munka sokszor a legapróbb bakikat is kijavítani egy programon.
Ezért nem is csodálom, hogy olykor sokat kell várni bizonyos fejlesztésekre - gondolom amikor nekiülnek, akkor ömlesztve szeretnének megoldani több problémát is, hogy ne kelljen kétpercenként kiadni egy-egy újabb verziót.

Sk8erPeter

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.