Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Házimozi belépő szinten (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-09 14:43:01

LOGOUT.hu

Házimozi belépő szinten

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#71924) b. válasza aldebaran (#71904) üzenetére


b.
félisten

Denonoknál amúgy is nagyon belenyúl a hangzásba a dinamikus kiemelés én alapból ki is lövöm az összes ilyen módosítót hülyeséget . Az 1700 megéri az árát sztem. :K

Hétvégén volt szerencsém hallgatni egy ( számomra) elég nagy értékű sztereó rendszert 3,6 M az erősítő és 1,9M a sztereó pár.

A srác nálam fertőződött meg de tipikusan az az emberke akinek rengeteg pénze van de nem igazán érdekli semmi.
bedobta ezt a rendszert egy hatalmas kupleráj kellős közepébe egy retro kanapé van elétolva konyha és nappali között van odabaszva ez a hangfalpár amit ha jön az unoka akkor bedobnak a kamrába ne hogy tönkre tegye. nyitott ajtóval mellette egy sírköves műhely, áll rajta a centis por az erősítőn és elhívott hogy hallgassam meg mert milyen jól szól.Miután átverekedtem magam egy fotelig a cipők meg kupleráj meg kutya csont között leültem meghallgatni ami abból állt hogy a srác felküdte szinte elviselhetetlen hangerőre és ott ült hogy na hogy szól oldogan vigyorogva. Kifejezetten szar volt, némi túlzással mert érezni lehetett mit tudna ez a Fyneaudio F502SP / Advance acoustic endszer de nem ilyen helyen ezzel az akusztikával .Konkrétan meggyőződtem róla mennyit számít hogy hol és hogy van elhelyezve. Így Semmit nem ér egy több milliós rendszer sem. és az én kis szaros belépő cuccom élvezhetőbb hangot produkált még zenén is mint ez a cucc, ez nem túlzás.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Házimozi belépő szinten (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.