Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#26051) [CS]Blade2


[CS]Blade2
addikt

Kiautózta a 20sec-nél nagyobb különbséget Kobához képest, teljesen jogosan tarthatja meg a helyezését.
Ilyen volt hamiltonnál, mikor megelőzte a SC-t, csak ott a felügyelők késése hatástalanította a büntetésért, itt meg alonso autózta ki, amivel megtarthatta a helyét.

(#26052) Mezcal


Mezcal
addikt

Alonzo nem tud rajtolni, ami érdekes, hiszen kétszeres bajnokról van szó. Ma meg előzni sem tudott, ezek amatőr hibák, ami kisebb kategóriában is ciki.

Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós

(#26053) eXodus válasza Mezcal (#26052) üzenetére


eXodus
őstag

Nem tudom te mit néztél. Ma is és az előzőn is jól rajtolt....

(gyk: első kanyarnál az előző futamon a külső íven button kiküldte a műfűre, most meg a belsőn szorult be.)

[ Szerkesztve ]

(#26054) MPowerPH válasza Oliverda (#26035) üzenetére


MPowerPH
félisten

Eh, azért ez érdekes. Sima versenybaleset volt. :U Alonso előtt meg le a kalappal, tavaly a Ferrari elszúrta neki a VB címét, most két boxkiállását is. Aki azt mondja amatőr hibát követett el, az gondolkozzon el. A rajt félig meddig szerencse, a helyezkedésen múlik. Alonso most megint beszorult, nem volt hova menni. Alonso sebessége megvan, pokoli gyors volt ma is, és nagyon agresszív. Én Hamiltonban csalódok folyamatosan. Rajtoknál nem látom benne az akarást, az agresszivitást. Pedig Hamilton pont azért Hamilton, mert odateszi magát. Mert ritka az, hogy valaki a rajtnál körbeautózza Hamilton-t, ráadásul jóval hátrébbról.

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

(#26055) JJános


JJános
addikt

Grat Vettel Szép volt!
Grat Gombos! Jó sok kört mentél azon a kemény keveréken.
Grat szőrös! Heidfeld a LOTUS bejön neked.

:C :C :C :C :C :C

2007-05-06 óta itt!

(#26056) proof88 válasza MPowerPH (#26054) üzenetére


proof88
addikt

Hamiltonnak így is elég gondja van a meleg gumikat megfékezni rendesen, nem hogy még rajt után. Sztem ezért sem akarja közvetlen a rajt után féktávon erőltetni a dolgot mert egyből elkockásítaná a gumiját.

(#26057) dokar válasza Oliverda (#26043) üzenetére


dokar
addikt

szóval hamit a cikázásért büntették meg, de vettel is eléggé cikázott a rajtnál, nem?

extra - SEXRay

(#26058) Motion_Blur válasza Peat;) (#26044) üzenetére


Motion_Blur
félisten

"Mondjuk tavaly egy ilyenért még kizárták volna az tényszerű, de úgy néz ki leszálltak a bírák róla és már csak kicsit szigorúbbak vele mint bárki mással. Tavaly jobban kilógott a lóláb."

Tavaly? Hami-t 2009-ig szórták, mióta Todt van azóta nem kapott, akkor se amikor kellett volna (tavaly Maláj Nagydíjon) :U

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#26059) proof88


proof88
addikt

egyébként meg a szabálykönyvben pontosan definiálva van a cikázás? most nem az irányváltások számára gondolok, hanem hogy mi az a távolság a két autó között amikor már konkrétan hátrányt okozunk a mögöttünk jövőnek a cikázással. Mert ugye ha 1 km-re van két autó akkor kit érdekel hogy én elöl rángatom a kocsit ... Mert tavaly uezen a pályán cikázott Hamilton Petrov előtt és akkor rászóltak rádión, és azt válaszolta hogy hát ő nem cikázott csak kitért Petrov elől hogy ne használhassa a szélárnyékát :D na de ugye van a másik cikázás amit Webber szokott csinálni, hogy jön valaki és ráhúzza a kormányt lehetőleg úgy hogy még sérüljön is. Dehát végül is ha még nincs közvetlen közelben a hátul lévő autó csak szélárnyékot akar fogni, akkor mé cikázás ha kitérek előle balra-jobbra. :D

(#26060) Motion_Blur


Motion_Blur
félisten

Hamiltont ezért büntették meg, nem azért mert ráhúzott Alonsora. Utóbbi eset kicsit hasonlított arra, ami 2009-ben történt Kimi-vel Interlagosban a rajt után. Csak ez nem volt annyira erős, de azért Hamilton talán egy kicsit későn és hirtelen kezdett rázárni Alonsora. Ezért persze büntetést nem érdemel.

Alonso büntetését nem értem..

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#26061) Peat;) válasza Motion_Blur (#26058) üzenetére


Peat;)
veterán

Ööö az Alonsora vonatkozott, azzal is kezdődik a mondat, pont hogy én ne tudnám mi volt tavaly :DDD , ott büntették ahol érték, beszólt, erre még jobban üldözték, már szánalmas volt :).

A Hamiltonra vonatkozó véleményem még egy sorral is el van választva :), azóta láttam a videot, valóban nem volt fair megint ez az ügyeskedés, ami idei évtől kezdve következményeket is von maga után. Ez valahol jó, tavaly sem egy két pontot nyert ilyen ügyekkel, miközben pl Alonso nem egy pontot vesztett mert rosszkor volt rossz helyen. Valahol meg rossz, mert lehet túl körülhatárolják őket, mit lehet és mit nem. Mindenesetre most duplán magának köszönheti a büntit azzal hogy ő maga alkotta meg gyakorlatilag a szabályt a tavalyi cikázással és idén még meg is szegi :W . Jó lenne ha ilyen hülyeségek miatt nem maradna le Hami, meg faltörő kos Alonso Vetteltől. Szerintem mind a Mclaren mint a Ferrari ha eltalál valami fejlesztést még a Red Bull elé kerülhet.

26060: Alonso büntetése kész paródia:
Adrian Sutil: (11) "Az első néhány kör nem alakult túl jól, mert elvesztettem az első szárnyamat, mikor hozzáértem Barrichello hátsó kerekéhez."
Sam Michael: "Rubens bal hátsó defektet kapott azt követően, hogy az első kör utolsó kanyarjában egy másik autóval ütközött. A szükségszerűen óvatos, boxba bevezető kör és az extra boxkiállás miatt egy kör hátrányba került. Kiment a pályára, de hidraulikus probléma lépett fel, valószínűleg a defekt miatt."

Alonso megkoccolja Hamit és beszopja, Hami megy tovább: BÜNTI. :))

[ Szerkesztve ]

(#26062) Flashcash


Flashcash
Közösségépítő

Most nézem a riportokat:

-Webbernek az utolsó körökre elromlott a DRS-e is.
-Schumachernek a verseny nagyobb részében nem működött a DRS, mert elromlott a bekapcsoló része.

(#26063) Motion_Blur válasza Flashcash (#26062) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Ha így folytatódik, egy idő után a Ferrari, McLaren és a Red Bull is sírni fog hogy tiltsák be a rendszert...

Schumi versenyében az egyetlen pozitívum, hogy elverte Rosberg-et.
Sajnos az autó megint egy rakás szar, másfél percet kapni az elejétől...

(#26061) Peat: félreértettelek :B Alonso idén megint cumizással kezdi az évet úgy néz ki.. el tudna jönni rajt után 3-4. helyen (és Massa előtt!!), tudna menni az elejével, ebben biztos vagyok..

[ Szerkesztve ]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#26064) Flashcash válasza Motion_Blur (#26063) üzenetére


Flashcash
Közösségépítő

-Viszont MS nagyon brutál rajtot vett az elején, a BBC-n adták az onboard videokat, két autót lehagyott rögtön indulásnál, majd Alosnot is simán megette az első körben, csak a tapadás hiánya miatt bukta később a pozíciót.

-A Renault már upgradeelte az autóját, ellentétben a többi csapat nagy részével, és messze ők rajtoltak a legjobban. (főleg Petrov)

-Button nyiltkozott egy érdekeset a DRS-ről.
Annyit mondott, hogy megérkezett Petrov mögé, majd csatáztak és le akarta előzni, amikor annyit látott, hogy a hátső egyenesben a DRS vonal előtt Petrov elvette picit a gázt, így ő került 'hátrébb' a mérő vonalnál, majd a céegyenesben simán otthagyta Petrov a DRS-el. :)

[ Szerkesztve ]

(#26065) Motion_Blur válasza Flashcash (#26064) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Amíg be nem áll a tempó, addig lehet halászni a zavarosban és sokat számít a tapasztalat. Csak után nehéz a pozíciót tartani.. megnézem majd onboard-ot :K

2008-as Bahrain GP-n Hamilton az első sikán utáni kigyorsításon szinte felöklelte hátulról Alonso-t. Azért semmiféle büntetés nem járt..

[ Szerkesztve ]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#26066) proof88 válasza Flashcash (#26064) üzenetére


proof88
addikt

lóól ez jó :D mármint amit Petrov csinált :D :C

(#26067) Flashcash válasza Flashcash (#26064) üzenetére


Flashcash
Közösségépítő

Ha már DRS akkor írok róla egy egyszerű kérdést. :)

Hátsó egyenes a Maláj pályán két autó egymás mellett érkezik a mérőponthoz, és XX autó van előrébb YY pedig hátrébb, de XX elrontja a féktávot és a célegyenesre kanyarodva YY megelőzi. Most akkor az előrébb levő YY autó használhatja a célegyenesben a DRS-t?

(#26068) adman válasza Motion_Blur (#26065) üzenetére


adman
tag

2008-as Bahrain GP-n Hamilton az első sikán utáni kigyorsításon szinte felöklelte hátulról Alonso-t. Azért semmiféle büntetés nem járt..
nekem is ez ugrott be

(#26069) Gyusz válasza Motion_Blur (#26060) üzenetére


Gyusz
őstag

Nézem, nézem, de Alonso büntetését egyszerűen nem értem.
Viszont Hamilton +20 másodpercének köszönhetően Kobayashi eggyel előrébb lépett.

(#26070) -Mike- válasza Flashcash (#26067) üzenetére


-Mike-
addikt

Igen. Alonso előtt mikor Button és Massa bement a boxba, Nando használta a célegyenesben a hátsó légterelőt úgy, hogy már egyedül volt, előtte utána senki.

(#26071) proof88 válasza -Mike- (#26070) üzenetére


proof88
addikt

akkor ezért romlott el neki :))

(#26072) vagamo


vagamo
őstag

Tud valaki egy letöltő linket adni. Sajnos lemaradtam róla :(

Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S

(#26073) darál0w válasza proof88 (#26071) üzenetére


darál0w
Jómunkásember

letiltották? :DDD

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]

(#26074) #16741888


#16741888
törölt tag

Jó verseny volt, kicsit műízű de jó. :)

Amúgy érdekes hogyan változott idénre a verseny, a támogató csapat szerepe sokszorosára felértékelődött, hiába a legjobb pilóta, legjobb autó duó, nem fog nyerni, mert roszkor hívják ki, elbasszák a kerékcserét stb.

Érdekes dolog látni ahogy a Mercinél. pl semmi nem működik, kicsit olyan érzésem van hogy Ross Brawn féle csapat elvan azzal hogy 8-10 éve ők voltak a legjobbak, kitalálták a maradjunk kint még 3 kört taktikát és alázták a mezőnyt, csak elfelejtették hogy már más a tuti. Nyilván nem erről van szó, de nem értem hogyan cseszhetik el a legtöbb versenyüket ennyire taktikailag. Egészen elképesztő.

(#26075) B-L-A-C-K


B-L-A-C-K
titán

(#26076) cyberkind válasza B-L-A-C-K (#26075) üzenetére


cyberkind
félisten

Ilyet főleg a Knight Rider-ben láttam, csak kicsit magasabban repült a gép ! ;]

Paranormal Cocktivity

(#26077) Motion_Blur válasza B-L-A-C-K (#26075) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Rendesen haza lett vágva az autó :D Palik biztosan megszakértette volna: "ez váltó, vagy hidraulika" :))

Czollner, Walter kettős most még a szokásosnál is unalmasabb volt..

[ Szerkesztve ]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#26078) szőröscica válasza Motion_Blur (#26077) üzenetére


szőröscica
addikt

Igen, ez a Walter igen gyenge. Palik legalább hülyéskedett.

(#26079) B-L-A-C-K válasza Motion_Blur (#26077) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

cyberkind, Motion_Blur: Kár hogy most nem állította a hátsó szárnyat, biztos magasabbra repült volna...:D

[ Szerkesztve ]

(#26080) cyberkind válasza B-L-A-C-K (#26079) üzenetére


cyberkind
félisten

Alacsony volt a felhajtóerő ! :DD
Vagy csak kimaradt a Turbo Boost(Knight Rider) ! :DDD

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#26081) manutdzoli válasza B-L-A-C-K (#26075) üzenetére


manutdzoli
senior tag

Glock a 2008-as Melbourne-i futamon szinte ugyan ilyet repült.Nem értem,hogy lehetnek ilyen szintkülönbségek a pálya mellett :(

[ Szerkesztve ]

FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......

(#26082) B-L-A-C-K válasza manutdzoli (#26081) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

Gondolom nem számítanak arra hogy ott fognak átmenni...

(#26083) proof88 válasza B-L-A-C-K (#26082) üzenetére


proof88
addikt

de ez versenypálya :N itt mindent számításba kell venni :U

(#26084) B-L-A-C-K válasza proof88 (#26083) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

Jól van az, a nézőkért is kell kis extrákat belevinni...:D

(#26085) vikvuk válasza vagamo (#26072) üzenetére


vikvuk
aktív tag

sport klub 20:00

A CSUPA NAGYBETŰ nem jelent semmit.

(#26086) kpal válasza cyberkind (#26021) üzenetére


kpal
veterán

Csoda hogy a kerekek kibírták ezt a repülést .

#26077) Motion_Blur:Plaikot hiányolom nagyon :B

[ Szerkesztve ]

(#26087) cyberkind válasza kpal (#26086) üzenetére


cyberkind
félisten

Anno Monaco-ban Kimi Raikkönen-t a kerékvető dobta meg, két kerékre állt a kocsi, ami szerintem sokkal kisebb erővel jár, mégis eltör a futómű, érdekes ! :)
Palikot én hiányolom, Palik olyan volt kommentátornak, mint az RTL-nek a Mónika(Maunika) show, hiányzik :O !

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#26088) darál0w válasza cyberkind (#26087) üzenetére


darál0w
Jómunkásember

a Monika show-s hasonlat azért durva. :DDD

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]

(#26089) Motion_Blur válasza darál0w (#26088) üzenetére


Motion_Blur
félisten

erős :DDD

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#26090) cyberkind válasza darál0w (#26088) üzenetére


cyberkind
félisten

A lényeg érthető, és hát azért Palik, és Mónika show is pótolhatatlan ! ;]
És ugyanúgy hiányzik mind a 2 dolog :O :O :O !

(#26091) -Mike-
Még jó hogy ez nekem szól ! :)

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#26091) -Mike-


-Mike-
addikt

Mi ez a hirtelen Palik szeretet? Amíg ő közvetített mindenki utálta, most meg... ne csináljatok már hülyét magatokból. :)
Akinek nem inge...

(#26092) cyberkind válasza -Mike- (#26091) üzenetére


cyberkind
félisten

Kimaradt egy fontos szó, nem nekem szól, amúgy Palik és a furcsa szó és mondatösszetételeit én imádtam, főleg az azóta már szállóigévé vált "Hova tűnt Damon Hill ? Hova tűnt Damon Hill ?

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#26093) zuchy válasza cyberkind (#26092) üzenetére


zuchy
őstag

Nekem is hiányzik. Voltak jó szövegei, sokkal jobb volt a futam vele. "micsoda idegrendszer"..stb. :D Jó lenne, ha visszatérne, mert ez a bagázs így nem igen jó...

PC-STYLE.hu

(#26094) cyberkind válasza zuchy (#26093) üzenetére


cyberkind
félisten

Az biztos hogy voltak jó beszólásai, és ha unalmas is volt a meccs, feltudta dobni a hangulatot, de ezek ketten, főleg a Walter Csaba vagy ki, akinek annyira nincs mikrofon-hoz illő hangja, repedt fazék hangja van ! :(
Meg ez Paliktól, nekicsuccsant a falnak, hogy lehet ilyet kitalálni, eszméletlen ! :DD

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#26095) barnam_ válasza zuchy (#26093) üzenetére


barnam_
nagyúr

Szerintem egy Palik - Wéber páros lenne jó, előbbi a humor és show műsör kedvéért, utóbbi pedig a szakmai rész miatt.

(#26096) cyberkind válasza barnam_ (#26095) üzenetére


cyberkind
félisten

Azért Palik is értene a szakmai részhez, de elég lenne tőle a humor is ! :K

Paranormal Cocktivity

(#26097) Motion_Blur


Motion_Blur
félisten

f1live megint hozza a kötelezőt [link]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#26098) Xirtam válasza Motion_Blur (#26097) üzenetére


Xirtam
veterán

Idióták. Aki a kereket odavitte srác is nézte a csavart. Nem húzta rá rendesen a cucc, ezért cserélte ki egy másikra a csávó. . . Idióták ezek az F1live-osok :W

(#26099) Dumb válasza B-L-A-C-K (#26075) üzenetére


Dumb
senior tag

Minek volt ott az az ugrató? A Maláj WRC futamot készítették elő? :D

"Aki háborúzik, az a legnagyobb barom!"

(#26100) cyberkind válasza Dumb (#26099) üzenetére


cyberkind
félisten

A Knight Rider forgatásából maradt még ott ! :K

Paranormal Cocktivity

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.