Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7801) beci válasza HornedReaper (#7800) üzenetére


beci
őstag

Ez nem az xl.
Olyanom van 1 itthon a konyhaba.

Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....

(#7802) Orient84


Orient84
aktív tag

Sziasztok,

bluetooth hangszórón gondolkozom. Jó lenne valamin zenét hallgatni esti kártyázás, stb. alkalmával, amit magammal tudok vinni másokhoz, illetve akár a szabadban is megállná a helyét.
JBL néztem meg Sony. Szerintetek melyik a jobb?

JBL Charge3/4.
Sony XB32.

Köszi!

(#7803) verybigboy


verybigboy
senior tag

Van aki használ GGMM M3 + GGMM M4 kombót?

GGMM M3-al rendelkezek, azokat mint aktív hangfalak használom (párban, vezetékelve dedikált DAC-ról) viszont a mélyeket jobban szeretném hallani, így abban gondolkodok hogy a 2 db. M3-as mellé betennék még 2 db. M4-est (mélyek kiemelésére). Lenne ennek a kombónak értelme, vagy inkább 1 sub-ot kellene a már meglévő 2 db. M3-asom mellé biggyesztenem? Ötlet? Vélemény?

(#7804) HornedReaper válasza verybigboy (#7803) üzenetére


HornedReaper
senior tag

Teljesen más a hangszíne a 2 hangfalnak. Inkább egy sub lehetne a megoldás, de hova kötnéd?!

Keress kínai shopokhoz kuponokért

(#7805) verybigboy válasza HornedReaper (#7804) üzenetére


verybigboy
senior tag

Huh, ez most jó infó!!!

DAC-on lenne kimenet!

(#7806) Breki válasza verybigboy (#7803) üzenetére


Breki
veterán

Én igen, de erről privátban is beszéltünk.

Szerintem pont a mélyekkel nincs baj abban sokkal kiemelkedőbb a többi bluetooth hangszórónál. Viszont a M4 esetében nekem hiányzik egy kis magas. Pesze ez is megfoldható ahogy a fórumában írtam.

Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

(#7807) Breki válasza HornedReaper (#7799) üzenetére


Breki
veterán

Ne izgass :-)

Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

(#7808) verybigboy válasza Breki (#7806) üzenetére


verybigboy
senior tag

SMSL SU-8 DAC-on keresztül (elég komoly DAC!!!) a magasakhoz képest több mély kellene ízlésem szerint, a 2 db. M3-as mélyeben (is) erős, de nem annyira mint amennyire nekem megfelelne. Ezért kell valami ami a mélyeket kicsit felhozná, alul vastagabbá tenné zenéket/filmeket ... így jött/jönne képbe újabb 2 db. M4-es (ha van értelme így ennek).

(#7809) Williamgrant válasza rizso (#7796) üzenetére


Williamgrant
veterán

Nyugodtan, ez viszi előre a tapasztalat cserét.

"Egy normális mélynyomó igencsak meg tudja dobni az élvezeti faktort, "
Igen, de van pl. aki azt élvezi hogy magassarkúval tapossák a golyóit, az élvezeti faktor nem jelent automatikusan jobb minőséget. :DDD
Szerintem (és ha bemész a pár hifis és házimozis topikba látod hogy nem egyedül vagyok a véleményemmel) egy 2.1-es rendszernél a mélynyomó egy bizonyos frekvencia tartomány esetén a talaj vagy a hangfal hátlapja felé mozgatja a levegőt, minél nagyobb rezonanciát kiváltva. Ez az én értelmezésemben nem ugyanaz, mint amikor egy szélessávú hangszórókkal együtt működő alacsony frekis hangszóró ad mély hangokat egy fadobozból.

Az igazi mély hangokat onnan tudod felismerni egyszerűen hogy :
- Becsukod a szoba ajtaját és nem érzed a rázó, dübörgő hangot.
- A szomszéd nem anyázik ha zenét vagy filmet nézel rajta
- A falak nem viszik a hangot a ház többi része felé.
- Nem a gyomroddal és a talpaddal érzed a basszust, hanem a füleddel.
- Felhúzott hangerőnél azt érzed hogy komoly basszus van, de nem nyomja el a többi hangot, hanem azokkal harmonizál.
- Nem minden azonos frekvencián szól, hanem a zene ütemében tud változni.

Nem azt mondom hogy nincs olyan 2.1-es rendszer ami szép és tiszta mélyet adna ki, és persze azt sem hogy egy aktív vagy külön mélynyomó ne adhatna ki tiszta hangokat hanem azt hogy ebben az országban talán összesen nincs 10-15-nél több ilyen 2.1-es rendszernél. Egyszerűen azért mert ár/érték arányban óborzalom drága és aki ennyit szán rá, egy többhangszórós rendszerből sokkal többet tud azonos áron kihozni.
Na ezért próbálom a baráti körömet mindig jó minőségű 2.0 felé terelni és messzire kerülni a 2.1-es cuccokat. Köszönöm azért a véleményed! :R

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#7810) rizso válasza Williamgrant (#7809) üzenetére


rizso
addikt

Tiszta sor :R

Viszont itt egy (vagy két) dockin kaliberű cucc lett volna otthonra számítógép+tv mellé. Én arra írtam, hogy inkább egy rendes BT képes 2.0 vagy 2.1/soundbar, amik oda-vissza verik azt a kis bluetoothos hangszórót, és mégsincs annyi kábel. És nem lenézem a Bluetooth hangszórókat (nekem is van egy Tronsmart mega és egy harman go play, öcsémnek egy doss sounbox xl-t vettem), ha tényleg nem akarja hordozni, fölösleges.

beci: passzolom a 2.0 kérdést, egy ideje nem követem a piacot, de valami ilyesmire gondolok. Bluetoothos, távirányítós, valószínűleg a hangja is rendben van. Go play előtt nekem egy microlab solo 7c aktív hangfal volt, de annak kell hely, és BT sincs. De szerintem már 30-40k körül is van választék.

Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | Huawei Sound prémium bluetooth hangszóró

(#7811) Ddanni


Ddanni
friss újonc

Sziasztok!

Vásároltam egy JBL Charge 4 hangszórót, de valamiért akadozva mennek rajta a zenék a telefonomról (Samsung Galaxy A7 2018). :((
Másik mobilról gond nélkül működik, ezért feltételezem, hogy a telefonnal a ludas benne.

Esetleg nincs valakinek ötlete, hogy mivel lehetne orvosolni a problémát? Lehet valamit csak a beállításoknál kellene csinálnom? :)

Tudom, kábellel meg lehet oldani, de amennyiben lehet szeretném bluetooth-al használni.

Köszömöm: Dani

(#7812) rizso válasza Ddanni (#7811) üzenetére


rizso
addikt

Első körben párosítás törlése, telefon restart, majd csatlakoztasd újra, hátha ez megoldja.

Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | Huawei Sound prémium bluetooth hangszóró

(#7813) mcs


mcs
veterán

Szerintetek mennyi esély van arra, hogy a Sony SRS-XB30asomhoz tudok rendelni gyári töltő adaptert? Nem külföldi oldalról szeretnék, hanem itthon. Csúnyán megtört az eredeti, hogy a jó édes anyját neki! :)

[ Szerkesztve ]

(#7814) Acélfarkas válasza mcs (#7813) üzenetére


Acélfarkas
senior tag

Sony.hu oldalon érdeklődj e-mail küldéssel. Egy próbát megér, hátha ajánlanak valami helyet, ahol pótolni tudod.

"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"

(#7815) Orient84 válasza mcs (#7813) üzenetére


Orient84
aktív tag

Szia,

Milyen a hangszoro?En a 32esen gondolkozom,de vacilalok a Jbl es ekozott. Ha mondanal par infot,hangero,mely,stb.,megkoszonnem :)

(#7816) beci válasza rizso (#7810) üzenetére


beci
őstag

Ez nem lenne rossz,de sajnos a vezetékelést és a tápellátást is nehezen tudnam megoldani. :O

Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....

(#7817) rizso válasza beci (#7816) üzenetére


rizso
addikt

Tv-nél nincs egy darab szabad konnektor aljzat? :B A két hangszórót pedig egy kábel köti össze.

De ha tényleg ennyire macera a kb két kábel a tv mellett, akkor akksis Bluetooth hangszóró marad, de annál meg a töltés lesz macera, pláne ha párban akarod.

Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | Huawei Sound prémium bluetooth hangszóró

(#7818) Breki válasza verybigboy (#7808) üzenetére


Breki
veterán

Azért érdekes ez mert tesztekben és kiállításokon is mindig kiemelik, sokan keresik a mélyládát.

Emlékszem, ahányszor mutattam egy-egy ismerősömnek a hangfalakat, mindig azt kérdezték, hogy “Jó, jó, szépen szól, de honnan jön a mély hang? Hol a mélynyomó?”. Senki sem hitte el, hogy egyáltalán nincs, és csak ez a két kicsi hangszóró szól, mindenki kereste, hogy hol a harmadik hangszóró. Egészen elképesztő mérnöki munka eredménye, hogy milyen minőségű és dinamikájú hangot tudtak egy kisméretű házból kihozni. Ennek megvalósításához egyébként saját belső processzorral és DAC-kal is rendelkeznek a hangszórók.
A specifikációkat tekintve egészen pontosan Realtek Atheros Wi-Fi modul, CSR 4.0 APT-X Bluetooth, Realtek Hi-End DAC chip és DSP, valamint Texas Intsruments nominális 30W-os FET-es erősítő modulok hajtják meg a karbon, vagy kevlár hangsugárzókat.

A fórumában is mikor panaszkodunk mindig inkább magasat szeretnénk. De izlések és pofonok. De akkor mindenképpen meg kéne hallgatnod egy M4-et mielőtt vásárolsz!

Illetve emlékszem volt aki szétszedte az M3-t és kicsit tuningolta.

Szerk: Most esett le, hogy az te voltál :-)

[ Szerkesztve ]

Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

(#7819) beci válasza rizso (#7817) üzenetére


beci
őstag

Van konektor,csak nem lenne esztetikus. A tv mellett nem fer el, a felette levo polcon lenne.

Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....

(#7820) verybigboy válasza Breki (#7818) üzenetére


verybigboy
senior tag

Igen, én voltam ki "hackelte" ... "felnyitotta" az M3-at ... még képeket is posztoltam a forumba ... biztos emlékszel!

Nekem itt az a kérdésem, hogy ha együtt hallgatom, hallgatnám az M3-at és az M4-et, az M4 hoz-e dinamikába, mélyhangokba több "vastagságot", kitudja-e egészíteni az M3-at, vagy mint valaki itt írta, a kettő 2 teljesen más karakter, így nem igazán lennének összeegyeztethetőek. Ezt nem tudom, s erre nyilván csak olyan valaki tud választ adni, kinek mindkettő birtokában van, Ő hallja, Ő tudja megmondani jól össze tudnak dolgozni vagy sem.

Nem félreérteni, az M3-ak csodálatos hangra képesek, ezzel semmi gond nincs, tényleg meghazuttolják azt amit az ember róluk gondolna, csupán nekem az alsó tartományban még több kellene, azon kellene javítanom, vastagítanom, hogy érezzem is és picit vastagabban is halljam a mélyeket a zenékbe/filmeknél.

(#7821) Williamgrant válasza rizso (#7810) üzenetére


Williamgrant
veterán

" Én arra írtam, hogy inkább egy rendes BT képes 2.0 vagy 2.1/soundbar,"

Ja, akkor félreértettelek félig. A két dockin-os megoldásra nekem nincs tapasztalatom, amire van az nem az az árkategória ezért ide felesleges infó.

A Bécinek általad ajánlott Edifierek nagyon jók, nekem is van egy pár otthon (másik típus, de többet kipróbáltam).

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#7822) Williamgrant válasza beci (#7816) üzenetére


Williamgrant
veterán

Bemenet vezetékezés nem kell hozzá plusz, ott a BT. A tápra azt írtad megoldható.

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#7823) Williamgrant válasza Ddanni (#7811) üzenetére


Williamgrant
veterán

Van megoldás:
0. Telefon restart volt? Ha nem kezdj ezzel!
1. Kikapcsolod a cuccok közelében lévő Wifi Routert és a telefonodon lévő Wifit és teszteled. A Wifi és a BT zavarja/jammeli egymást. Ha javul, akkor állj át másik frekvenciára (pl. ha 2.4-en van akkor 5-re)
2. Ha az 1-es pont nem hozott változást, akkor build számra tapicskolj a rendszerbeállításoknál, majd ha fejlesztő menüd van akkor ott a BT beállítások közt nézz szét. Van olyan céges SGS10-esünk, amelyik csak buzerálás után volt hajlandó az egyik céges autó kihangosítójával működni.
3. Ha van rá lehetőséged, csekkold ugyanolyan típusú másik telefonnal a működést. Ha ott minden zavartalan, akkor android oldalon is lehet gebasz.

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#7824) beci válasza Williamgrant (#7822) üzenetére


beci
őstag

Igen,de nem lenne szép.😊
A tv es a felette levo polc kozott van kb 50 cm hely,ott logna a tapkabel,mivel a tv alatti reszen van a konektor.

Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....

(#7825) HornedReaper válasza verybigboy (#7820) üzenetére


HornedReaper
senior tag

M3 magasba húz, M4 mélybe egymáshoz képest. M3 részletgazdagabban szól. M4 brummogósabb, ekvalizer sokat javít rajta.

[ Szerkesztve ]

Keress kínai shopokhoz kuponokért

(#7826) Williamgrant válasza beci (#7824) üzenetére


Williamgrant
veterán

A két dockin szép lesz, vedd azt. ;]

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#7827) Breki válasza HornedReaper (#7825) üzenetére


Breki
veterán

Igen én is így érzem én együtt használom őket és szerintem jól kiegészítik egymást és így egyik hordozható. Viszont azt nem tudom 2-2 hogy szólna illetve az áhított mélyet az M4 meghozná-e.

M4 egyébként nekem eq nélkül magasabb tartományban nem olyan jó M3-al összehasonlítva, de jó eq-val az is tetszik, csak ugye akkor nincs wifi legalábbis spotifynál.
Ja és van rajta mega Bass gomb :P

De lehet ezt a fórumában kéne megbeszélni!

Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

(#7828) Iludka


Iludka
tag

Sziasztok. Gondolkozom hogy vásárolok Bluetooth Hnagszorót. Boombox és Xtreme 2-t néztem idáig. De látom hogy Partybox 100,200 kb olyasmi árban van. Ezek jóval szebben, és nagyobbat szólnak pl a Boombox-tól? Ezekben nincs akkumlátor igaz? Köszi az infót.

(#7829) djfantom válasza Iludka (#7828) üzenetére


djfantom
tag

Szerintem jobban jársz ha inkább csináltatsz.Olcsóbban megúsuod és szebben is szól és az aku is tovább bírja. Én is a közeljövőben fogok csináltatni.
https://www.youtube.com/channel/UCJ4l-3yU9l5MY_SPK2cRVug

(#7830) Iludka válasza djfantom (#7829) üzenetére


Iludka
tag

Nem igazán tetszik ez a házilag össze rakott, de azért köszi!

(#7831) djfantom válasza Iludka (#7830) üzenetére


djfantom
tag

Bármilyet bármilyen külsővel megcsinálja neked.

(#7833) Iludka


Iludka
tag

mik az árak?

(#7834) djfantom válasza Iludka (#7833) üzenetére


djfantom
tag

Nekem azt mondta telefonba a srác,hogy 40eft körül szokott lenni és megbeszélés alapján építi meg.(külső teljesítmény meg hasonlóakat.)

[ Szerkesztve ]

(#7835) verybigboy


verybigboy
senior tag

Hát, lehet csak nekem, de ezek elég igénytelen külsővel rendelkeznek, én személy szerint egyiket sem kérném, egyikre sem jött meg az ingerem, se a külső, se a hallott hangok alapján ... őszintén én azt csodálom hogy van ki a látottak, hallottak alapján egyáltalán felkéri hogy igen, az 5-ös box-ot kérném, mert az annyira bejött. Ez nagyon-nagyon tákolmány kategória (már bocsánat), ettől 100-1000x igényesebb DIY box-ok is vannak a tube-on, igaz azok magyar Ft-ért nem érhetők el (ez tény).

Azért az egészet off-ba teszem.

(#7836) djfantom válasza verybigboy (#7835) üzenetére


djfantom
tag

Ezeket így kérték azért csinálta ilyenre.De az tuti hogy ezek közt több is leszolja a JBL partyboxot üzemidőben meg 8-9órát bírnak max hangerőn.

(#7837) verybigboy válasza djfantom (#7836) üzenetére


verybigboy
senior tag

Erről nyilatkozni sajnos nem tudok, személyes meghallgatásom nem volt, így nem lenne korrekt pro/kontra erre vonatkozólag véleményt nyilvánítanom.

(#7838) gtamate2 válasza verybigboy (#7835) üzenetére


gtamate2
veterán

Hamarabb rendelnék én is az Ali legmélyebb bugyraiból :)

*Sn0w

(#7839) carl18 válasza gtamate2 (#7838) üzenetére


carl18
addikt

Főleg hogy a le leirásba olvasható hogy sal hangszóró az alapja ez eféle boomboxoknak. Azok meg nem a minőségi hangzásról hiresek :D

Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

(#7840) ribarszki válasza djfantom (#7834) üzenetére


ribarszki
őstag

Nem látok bele, de nincsenek csodák. A fa baromi drága, a megmunkálása is. A normális hangszórókról ne is beszéljünk. (A SAL nem az, a leagalja kínai vacak) És az erősítő még szóba sem került. Normális belső csillapítás, kábelezés, váltók, kondik. Mindezzel elég sok munkája van és cakk-pakk 40-ért adja... Kérdés mire kell. Udvaron úgy üvöltsön a zene, hogy a szomszéd is megőrüljön, arra biztos jó... A kinézet szubjektív, biztos valakinek tetszik... De ennyiből nem lehet értelmes hangdobozt építeni.

(#7841) djfantom válasza ribarszki (#7840) üzenetére


djfantom
tag

Ha utána járnál pl. Egy jbl partybox tényleges anyagköltségének igen csak leesne az állad,hogy mennyi.csak rászámolják a magas munkadíjat plusz az áfát meg a márkanevet kell megfízetni.Szóval nagytévedésben vagytok,hogy azért,mert annyival drágább anyival minőségibb is.

(#7842) djfantom válasza djfantom (#7841) üzenetére


djfantom
tag

Arrol meg nem is beszélve,hogy a JBL is egy csomó selejt szart csinál.

https://www.youtube.com/watch?v=NMVXexZvj04

https://www.youtube.com/watch?v=fKUlWoPQSts

https://www.youtube.com/watch?v=s6JvyJsJwFc

https://www.youtube.com/watch?v=o-2kka62oVo

https://www.youtube.com/watch?v=xBkAl8olRdU

https://www.youtube.com/watch?v=nvg5k_HuNF8

https://www.youtube.com/watch?v=v_QNUyZ7FoU

https://www.youtube.com/watch?v=4f01ZMBYPPk

(#7843) verybigboy válasza djfantom (#7841) üzenetére


verybigboy
senior tag

Ez igaz, szerintem ott már az effektív anyagköltség szerintem az eladási ár 15-max. 20%-a ... de ott azért sok egyébb költséget kell még fizetnie, hogy mindaz polcra kerülhessen egy jó brand alatt ... az meg rengeteg pénz ... azaz az igaz, hogy ugyanolyan költség mellett (ha van szaktudás) jobb box-ot lehet kihozni ... de ahhoz meg sok-sok tudás kell (ha jól akarod csinálni) ha ez mellékes, akkor csak rendelni valamilyen sugárzókat, egy dobozba betenni, azt majd valahogy szól.

Én nem zárkóznék el a DIY vonaltól, csak egyszerűen az az igénytelenség amit a videókban a "gyártótól" láttam (mind video minőségben, mind hangminőségben, mind elkészült dobozok minőségében) bennem nem kelt ingert hogy ezekre nem igényes, akkor a többi műszaki paraméter betartására meg maximálisan az. Lehet nagyban tévedek, az is meglehet, de ez nekem nagyon-nagyon sufnituning verzió, vagy az amit valaki itt írt, ha az kell hogy bármi csak hangos legyen, arra megfelelhet (ha kizárólag csak ez az igény).

(#7844) djfantom válasza verybigboy (#7843) üzenetére


djfantom
tag

A srác nem csak belerakja valamilyen dobozba hanem kiszámolja kiméri,hogy az adott hangszóróknak mekkora doboz kell.Az alkatrészeket kiméri.Hozzávaló hangváltót erősítőt tervez és gyárt le.

(#7845) verybigboy válasza djfantom (#7844) üzenetére


verybigboy
senior tag

Erről nincs infóm, én amit látok csupán az alapján írok. Legyen így! :)

(#7846) Williamgrant válasza djfantom (#7844) üzenetére


Williamgrant
veterán

A srác melója dicséretes. Ha SAL hangszóróval tolja, mindegy mennyi energiát tesz bele.
Arról hogy ronda kókány szarnak néz ki, ha tényleg a megrendelő tehet, lelke rajta.

Rendelj minél előbb és várjuk a tesztet. ;]

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#7847) ribarszki válasza djfantom (#7841) üzenetére


ribarszki
őstag

Ki mondta, hogy jó a JBL? Bőven felülárazott. Ne haragudj, de ha te lennél egy ici picit is képben a hangszórók, vezetékek, erősítők árával akkor gyorsan kiszámolnád, hogy a srác nagyon gagyi alkatrészekkel dolgozik. Igen a JBL is az. De ha már munkát tesz bele, csinálhatná normális alkatrészekből...

(#7848) djfantom válasza ribarszki (#7847) üzenetére


djfantom
tag

Úgy lehet hogy jobban képben vagyok az árakkal mint te.Jópár hangfalam volt meg van is.Épített hangfalgyári hangfa
márkás kevésbé márkás is volt már nálam.A tapasztalat olcsóbban megússza az ember építtetni hangfalat mint gyárit.Volt dolgom sal-al és mnc-vel is.Vannak köztük jól használjható hangszórók árarány értékben nem olyan rosszak.De tény hogy vannak sokkal jobbak a saltól.Az mnc az tartósabb és jobb hangszórókat csinál.De pl PA-ban jelenleg a master-audio a legjobb árarányú hangszoró kispénzűknek.És nem ezek a legalják. Konkrétan én nem sallal fogom építteni.

(#7849) r_zsolt


r_zsolt
tag

Sziasztok!

Bluetooth hangszórót szeretnék venni, 20.000 körül.
Nincsenek nagy elvárásaim.
A kertben használnám sütögetésnél háttérzenéhez. Időnként a garázsban bütyköléskor.
Nézegettem a Tronsmart Element T 6Plust. Mit gondoltok erről?
Tudtok ajánlani valamit?

OnePlus Nord

(#7850) Zizi123 válasza r_zsolt (#7849) üzenetére


Zizi123
senior tag

Szerintem Best buy ennyiert a DOSS Soundbox XL.
Link

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.