Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8851) moma válasza carl18 (#8826) üzenetére


moma
őstag

Meh, német. Legalább egy rövid összefoglalót tolhatna ilyenkor angolul.

we all deserve a bit of luck.

(#8852) carl18 válasza Pocee (#8850) üzenetére


carl18
addikt

Èn nekem a sima D fine van, vegyesen használva ma 60-80 százalék között ment, meg egy fèl órát kb maxon. Így volt szerintem nekem is 4-5 óra a játék idő, szoba festés volt a program. Este 6 órára mikor vègeztem akkor világított pirosat. Kibírta a nap vègèig nem panaszkodók. :R
Szerintem a 14 óra 40-50 százalékos hangerővel össze jöhetne.
Volt egy tronsmart t6 nekem is teljes hangerő mellett 1 óra kb teljesen lemerült. Sony Xb21 szintèn kèpes teljes hangerő mellett 1 óra múltán lemerülni. Pedig a Sony Akkumulátor ideje a dobozon 10 óra.
:))
A gyártóknak nem csak az akku időt kène ráírni , azt is milyen használat mellett hozható ki belőle.

Azèrt a Dockin elèg hangos tud lenni, így nem feltétlenül kell maxon járatni. :)

Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

(#8853) Pocee válasza carl18 (#8852) üzenetére


Pocee
senior tag

jó akkor nem paráztatom magam mert hangos volt de kellett is mert flexeltem meg hegesztettem, csak az idegesített kihagyta a sárgát, aggódtam, hogy gyorsan merül.

Mr.Brightside

(#8854) TheZukker


TheZukker
tag

Sziasztok!

Olvasgattam a fórumot, és ahogy nézem, az igényeimnek -összeegyeztetve a pénztárcámmal :) - a Dockin D Fine (+?) felel meg legjobban. Kérdésem, hogy mi a + verzió extrája?* Illetve német amazonról érdemes venni, vagy a gyártótól? Ár, ahogy nézem, ua.

*Edit: főleg az akksit látom fejlesztésnek, meg hogy lehet stereoba kötni őket.

[ Szerkesztve ]

(#8855) Pocee válasza TheZukker (#8854) üzenetére


Pocee
senior tag

ennyi,illetve nem tudom a bt szabványon húztak e,én + vettem a gyártótól,annyi hogy az 5 nap helyett vagy másfél hetet vártam,de nyilván a vírus alatt vettem így fasz se tudja mi miatt késett,persze nem mintha ez probléma lenne.

Mr.Brightside

(#8856) TheZukker válasza Pocee (#8855) üzenetére


TheZukker
tag

Igen azóta ránéztem, ez már bt 4.2.
Amazonon vettem végül, várom. :C

(#8857) dontibee


dontibee
tag

Sziasztok!

Egy ideje a topicot olvasom, és túl vagyok pár száz hozzászóláson, de csak kérdeznék mert kicsit szorít az idő...

Szóval tegnap vettem a LIDL-ben egy ilyen toronyhangfalat éppen 22 222 Ft. Teljes nevén: SilverCrest Bluetooth Speaker Tower 2x10W.
Hogy miért tettem? A két kisfiamnak egy hét múlva lesz a második szülinapjuk. Egy kerti bulit tartunk nekik, ha az időjárás engedi. "Oda éppen jó lesz" elven javasolta feleségem, hogy vegyünk egy ilyet. Vettem is, gondoltam oda simán vissza lehet vinni ha nem tetszik.
Most próbálgatás közben kijött, hogy azért nem ártana ha akksis lenne, a kinti használatra. Mert a tervek szerint bent és kint vegyesen lenne használva. Nem kell hogy nagyon hordozható legyen, nem visszük gyalog, vagy biciklivel sehova, de még valószínűleg autóval se.

Úgyhogy hasonló árban, vagyis inkább olyan 30 - 35 ezerig tudnátok ajánlani valamit? Vagy ha kicsivel többért sokkal jobbat lehet venni, azt a javaslatot is szívesen hallom.
Olvastam, hogy itt nem preferálják, de én mégis szeretném, ha USB-ről is tudna játszani. Pendrivera menne a gyerekeknek amit ők szoktak hallgatni, és jöhet egymás után, nem akarunk túl sűrűn váltogatni. Emellett nagy valószínűséggel bluetoothon is sokat használnánk, de ha lennem benne FM rádió hallgatási lehetőség is, az nem lenne rossz. Tudom, telefonról online rádió mehetne, de nem korlátlan a telefonjainkon a net, a WIFI pedig nem ér el a kert hátsó részébe, ahol sokat szoktunk lenni.

Amúgy nekem (meg a gyerekeknek) ez a LIDL-ös cucc is elég lenne hangminőség tekintetében. Szerintem nem szól rosszul, bár kint még nem próbáltam, gyanús hogy ott hamar elveszti az erejét.

Szóval 30 - 35 ezerért (vagy kicsit többért ha kell) olyan bluetoothos, USB-s MP3-as, akksis, FM rádiós eszközt szeretnék ami itt van néhány napon belül. Hétvégére már használnánk is. És természetesen az árához képest szeretném, hogy szép legyen a hangja.

Bármilyen ötletet előre is köszönöm!

[ Szerkesztve ]

(#8858) hcol7


hcol7
senior tag

kis update, mert kiprobalas utan frissen elegge lehuztam a pg10-et.

erre a celra, hogy kintlegyen velem folyamatosan a kertben, a legkiralyabb, nembaj ha zapor jon, vagy szel, vagy barmi, es ha nem folyamatosan party a cel, nem fog hianyozni a z2300fele mennydorges, es 100%ra "feltekerhetetlen" hangero, amit a legelejen vartam. jelenleg boven tulnyomoreszt mas a felhasznalasi cel.. hozzateszem, kiprobalaskor a szomszedok miatt nem szivesen toltam fel ezt sem 35 nel feljebb (50 a max). szoval tobb, mint eleg.

perpill ejjel fel12kor esoben sutogettem a kajat a teraszon, ami a nagy szeltol bevagott a teto ala, es fajdalom nelkul szolhatott a zene, nem kellett aggodni, max letorolgetem mielott beviszem. vagy megszarad, mert elallt. 14es hangeron megy, a szomszedig mar tuti nem hallatszik at, de kozben itt nagyon szepen szol.

nagyon kiraly az is, hogy ra lehet tenni a tabletet, telefont, vagy akar egy nagymeretu notit is. csomagtartoba berakva akar ra is lehet pakolni. egyedul annyi, hogy egykezzel elvileg nem lehet vinni, gyakorlatilag igen, de nem az igazi. mondjuk ugy, hogy setalgatni bizti boomboxot vennek inkabb.

valamelyik nap este vettem eszre, hogy nem volt aram a hosszabbitoban, amibe delelott 11korul dugtam.. nem tudom hany orat ment, de meg telefon is volt radugva valameddig.
megszerettem. ha hasonlo a cel, csak ajanlani tudom.

szerk.: persze 90-100k-ert, amennyiert altalaban megy, biztosan korulneznek jobban, de 60k-ert vettem, es meg mindig lehet talalni annyiert.

[ Szerkesztve ]

(#8859) <Adamsky> válasza dontibee (#8857) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

Ha ez jó / elég, akkor ajánlanék egy hosszabbítót. ;)
Olcsóbb, mint újabb súlyos 10e Ft-okat elkölteni. És talán jobb is, mert az akkumulátor is lemerül egyszer ...

(#8860) dontibee válasza <Adamsky> (#8859) üzenetére


dontibee
tag

:R
Tiszta sor!
Az akksi a 2 éves ikerfiaim és az 5 éves kislányom miatt lenne talán a legfontosabb.
Ha bárhol kábelt húzok át, lerántják, legalábbis megpróbálják ami arra van kötve, átesnek rajta, stb. Házon belül egy felnőttnek mellkas magasságig érő szekrényre tesszük fel, ha kint vagyunk akkor pedig az ablakba, vagy az asztalra. Mindkét esetben akkor biztonságos ha nincs kábel.
Plusz a fent leírt extrák is jók lennének, mint USB lejátszás, esetleg közvetlen FM elérés.

De köszönöm az ötletet! :))

(#8861) <Adamsky> válasza dontibee (#8860) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

Hááát, esetleg - ha nem riaszt el egy kis barkács - akkor egy külső akksi (ez máshoz is jó lesz)? Pl.: AXAGON PWB-L10QC 10000mAh powerbank ... úgy látom 12V / 2A kell a toronynak.
... vagy ez "vissza a feladónak", és mondjuk egy DOSS SOUNDBOX XL (talán kertbe is elég). Mást nem merek ajánlani, mert túl nagy tapasztalatom nincs a kerti hangszórókban, de majd jönnek a többiek ... ;)

(#8862) <Adamsky> válasza <Adamsky> (#8861) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

Update
DOSS SOUNDBOX XL, Spanyolból: 55,09$ + 7,89$ = 62,98$ ~ 21e Ft
Nem tudom mennyi volt a SilverCrest cuccos, de lehet még "be is tudnád cserélni".
Ja, SD-kártya foglalat van, FM nincs, és egész szépen szól.

[ Szerkesztve ]

(#8863) dontibee válasza <Adamsky> (#8861) üzenetére


dontibee
tag

Köszönöm <Adamsky>!

Valóban, ez is lehet egy alternatíva. De a külföldről rendelős cuccok már sajna nem érkeznek meg hétvégére.
Bárkitől kérdezem aki jobban ért hozzá mint én, azaz mindenkitől. :)) Ezek nagyon felejtős cuccok?

#1 [link]
#2 [link]
#3 [link]
#4 [link]
#5 [link]
vagy esetleg
#6 [link]

Persze nem feltétlenül eMagról, csak most kezdtem a keresést.
Vannak ajánlott márkák, ami még nem egy hasonló méretű JBL árában van (és minőségében)?

Szerk.:
Igen, be tudnám cserélni. LIDL-be vettem 2 napja 22 222 Ft-ért. Ott nem problémának a visszafizetéssel.

[ Szerkesztve ]

(#8864) adamssss


adamssss
veterán

Sziasztok!

Kicsit off de nem igazán találtam a témának más élő topikot.

Olyan BT adaptert keresek laptophoz ami lehetőleg nagyon kicsi, és nem késik vele a hang. (Azt hiszem ez az aptX szabvány)
Van olyan kis usb-s adapter ami ezt támogatja? (Egyébként egy JBL flip 4 lenne rádugva)

Köszi

Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...

(#8865) moma


moma
őstag

Na ma elmentem megvenni az ikea eneby 20-at. Szerintem teljesen vállalhatóan szól. Egyelőre nem is szórakoztam a mély és magas állítgatással, csak hallgatok így különféle zenéket. Viszont nem bírtam ki és vettem egy kis mini frekvenst is, mert annyira veszett szép tárgy. Amúgy a nagyobb frekvens is nagyon szép. Egy kicsit el is gondolkodtam, hgoy inkább azt, de aztán maradt az eneby. Szerintem jobban szól, mint előtte a BW-F4, pedig az sem volt rossz.

we all deserve a bit of luck.

(#8866) eddie1978


eddie1978
aktív tag

Bluetooth hangszórót keresek. Jelenleg egy Leadzm Missile No1 van. Elégedett vagyok vele. Egy dolgot kivéve. A pöcsénél fogva lógatnám fel azt, aki a ki és bekapcsolást jelző trillázást max hangerőre állította.
Amit keresek: szóljon legalább így és ne üvöltsön ki és bekapcsoláskor. Szolid halk pittyenés belefér.

(#8867) Williamgrant válasza eddie1978 (#8866) üzenetére


Williamgrant
veterán

Ha szétszeded, tehetsz bele egy kondis kapcsolást, ami a bekapcsolást követő hangzavart levágja. A kikapcshoz is meg lehet oldani, talán egy kicsit okosabban kell tervezni.

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#8868) Madn!ght


Madn!ght
addikt

Sziasztok!

Vásárlás előtt állok és egy kis tanácsot szeretnék kérni. JBL Pulse 3, illetve Extreme (első generációs) között vacillálok.

Extremet már hallottam élőben, tetszik a hangja, Pulse 3-at még nem. A felhasználási cél a tervek szerint többször szabad térben, kis csoportos edzésekhez zene biztosítása lenne. (30-40 m2 területen belül elhelyezkedve)

Itt nyilván a hangerő lényeges lenne, ugyanakkor az üzemidő is, hogy azért egy óra alatt ne haljon le.

Szeretem a szép tiszta basszust, többnyire elektronikus zenét hallgatnék rajta.

Láttam, hogy a tölthetőség, illetve a későbbi linkelhetőség a Pulse 3 esetében jobb, illetve az teljesen vízálló, míg az extreme nem meríthető, bár ennek veszélye úgy gondolom nem áll fenn.

Otthon esetleg ha nem bluetoothon keresztül, hanem kábelesen szeretnék eszközt hozzájuk kötni, akkor melyik alkalmasabb rá?

Köszi a helpet előre is!

₪ Herbalife Nutrition ₪ (rendelésben tudok segíteni) - FB: fit2gether

(#8869) carl18 válasza Madn!ght (#8868) üzenetére


carl18
addikt

Ha a kettő közt kéne választani, inkább az Extreme. Sajnos a Pulse 3 esetében a fényt fizeted meg, inkább a teljesitmény kell neked.

Esetleg JBL Xtreme Alternativa a Dockin D Fine, német amazonról szerezhető be.

Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

(#8870) Madn!ght válasza carl18 (#8869) üzenetére


Madn!ght
addikt

Szuper! Köszönöm az iránymutatást! :R
Már egy ideje olvasgatom ezt a topikot, láttam is pár alternatívát, de mindig visszakanyarodok, hogy JBL kell nekem. :B

₪ Herbalife Nutrition ₪ (rendelésben tudok segíteni) - FB: fit2gether

(#8871) carl18 válasza Madn!ght (#8870) üzenetére


carl18
addikt

Ha JBL-t akarsz, akkor is inkább Xtreme * esetleg Xtreme2. :) Nagy akku, hangerő ezeknél meg van. Sajnos a Pulse 3 szerintem nem éri meg annyira teljesitmény alapján.

Szerintem ezek alapján már tudsz alapozni és véleményt formálni. :) Oluv oldalán össze is lehet hasonlitani. Pulse 2 vs Xtreme 2
Pulse 3 nincs, de olyan sok különbség nem lehet a 2-3 verzió között.
Az Xtreme 1 már sajnos régi, igy az akkumulátor hibák miatt inkább a 2 verzió ajánlott.

Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

(#8872) Madn!ght válasza carl18 (#8871) üzenetére


Madn!ght
addikt

Igen, viszont itt az aprón találtam számomra kedvező áron extreme 1-et, így arra esett a választásom. ;)

₪ Herbalife Nutrition ₪ (rendelésben tudok segíteni) - FB: fit2gether

(#8873) tlala


tlala
addikt

Egy ilyen Blitzwolf BT hangszórót használok a nyaralóban már 3 éve, ennek keresem az utódját. Nem volt rossz ár/érték arányban, de feljebb lépnék.
A teraszon hallgatott jazz-, blues-, és egyéb soft/énekes zenékhez (Norah Jones, John Mayer, Katie Melua, stb.) keresnék szép, levegős, basszusban sem szegény hangzást.
Mit ajánlanátok?

[ Szerkesztve ]

(#8874) Lami66 válasza tlala (#8873) üzenetére


Lami66
őstag

Sajnos nem tudjuk mennyit szánsz rá és méretben mekkora legyen. Mennyire mehet az ár rovására a hangminőség?
Mert Tribittől Vifáig akad jónéhány lehetőség amit ajánlani merészelnénk

(#8875) dontibee


dontibee
tag

Esetleg erre valakinek ötlet még? :U

(#8876) carl18 válasza dontibee (#8857) üzenetére


carl18
addikt

Szóval 30 - 35 ezerért (vagy kicsit többért ha kell) olyan bluetoothos, USB-s MP3-as, akksis, FM rádiós eszközt szeretnék ami itt van néhány napon belü,

Ilyen hangszórót nem ismerek sajnos.

Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

(#8877) dontibee válasza carl18 (#8876) üzenetére


dontibee
tag

Köszönöm carl18!

Akkor újra tervezek, ötletek.

Szerk.:
Esetleg hcol7 javaslatára egy Sony PG10, 60 ezerért? Bár az azért már túl van a cél áron.

[ Szerkesztve ]

(#8878) tlala válasza Lami66 (#8874) üzenetére


tlala
addikt

Jogos, köszönöm a pontosítást.
Olyan 30 körül szánnék rá.
Még annyit, hogy nem a hangerő a lényeg, hanem a hangminőség, nem kerti partihoz kell, inkább függőágyas esti borozáshoz.
Méret, súly nem szempont.
Köszi.

[ Szerkesztve ]

(#8879) Williamgrant válasza tlala (#8878) üzenetére


Williamgrant
veterán

A helyedben gyűjtenék hozzá még pénzt és rendelnék az amazonról a fent említett hangfalak közül. A 30k pont az a határ, amihez már tényleg nem kell sok hogy valóban szépen szóló cuccod legyen. Itthon azért legalább egy kategóriával gyengébbet kapnál, vagy azt sem.

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#8880) tlala válasza Williamgrant (#8879) üzenetére


tlala
addikt

Köszönöm a válaszod.
Mennyit kell még hozzátenni? Mihez?
És pontosan mire gondolsz a "fent említett hangfalak" kifejezéssel?
Amazon, Ali nem gond.
És tényleg átfutottam a topikot, de 20 féle ajánlott vélemény megjelenik. (Tényleg jól jönne egy összefoglaló.)
Elvesztem.
De komolyan.

[ Szerkesztve ]

(#8881) Lami66 válasza tlala (#8878) üzenetére


Lami66
őstag

Amazont linkeltél, ezért amazonos árakat mondok
100 euro körül a Dockin D Fine az ajánlott, de az árfolyam miatt most már nagyon nem 30 ezer.
50 euro a Tribit Maxsound Plus
És ahogy nézegettem az amazonos választékot, most van akciós Magnat 200 eur helyett 100-ért, talán annyira nem rossz az sem, szemet gyönyörködtető kinézete van [link]
Az Anker Soundcore-t majdnem kifelejtettem, 35 eur környéki árral

[ Szerkesztve ]

(#8882) kristoph08 válasza Lami66 (#8881) üzenetére


kristoph08
csendes tag

Anker Soundcore Motion+-ra szinte mindig van Amazonon 20 eurós kupon, kb. 2 hete rendeltem és szállítással együtt 32 ezerre jött. Egészen tiszta hanggal, teli mélyekkel, még a legalacsonyabb hangerőn is olyan kerek hangzást ad, amire nem is számítottam.

(#8883) Williamgrant válasza tlala (#8880) üzenetére


Williamgrant
veterán

Kb 6-10k körül. Én a dockint javaslom, a magnat nem kültérre való, inkább bútor.
Amúgy akár a gyártótól is megveheted, frankó táskával. Inkább egy hintágyban borozós cucc és nagyon szép telt hangja van. A tribit nekem gyengébb ha nem a hangerő a fontos, hanem a lágy hangzás.

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#8884) Williamgrant válasza kristoph08 (#8882) üzenetére


Williamgrant
veterán

Azért a szikratávíróval óvatosan! [link] :D :D :D

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#8885) carl18 válasza tlala (#8880) üzenetére


carl18
addikt

Ha a basszus kell, akkor szerintem is Dockin D Fine.
Mondjuk most 105 euro + 14 euro a szállitás is.
De szerintem megéri a felárat, mert ha minőség kell nem 2 hétig fogod úgy se használni.

Doss SOUND XL se lehet rossz választás az Aktiv mélynyomó miatt még mélyebbre megy mint a Dockin. Esetleg az új sláger amit már irtak, Anker Soundcore motion+, a Tribit meg szerintem kevés volna.

W-King D8 /W-King D8 mini? Esetleg? Ez belefér a 30E forintos hattárba.

Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

(#8886) pècsimunkás válasza carl18 (#8885) üzenetére


pècsimunkás
addikt

Ráadásul a Dickin "+" verziója 104 euró.
Igen jó ár érte!

Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!

(#8887) kmarci25 válasza Lami66 (#8881) üzenetére


kmarci25
veterán

Atyaég ez a Magnat! :Y Ha nem 2 hónapja jött volna az Anker, akkor megvenném, annyira jól néz ki.

"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

(#8888) carl18 válasza pècsimunkás (#8886) üzenetére


carl18
addikt

104 eurót sehol se látok. Visszont a 110 euroért valóban remek ajánlat! :) Az biztos hogy megéri az 5 + eurot a + verzió!
Majd a D FIne 2 + ára ragadt nagyon az egekbe, még drágább mint egy Xtreme 2 jelenleg.
Még a Sima Dockin is 104 euro 95 cent. Ez miért lefele kerekitjük?

Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

(#8889) tlala válasza kristoph08 (#8882) üzenetére


tlala
addikt

Köszi, ezt tetszik. Bejön a bt 5.0, a hosszú akkuidő és a Qualcomm aptx (csak Qualcomm-os telefon van a családban).
Ezt a 20 EUR kupont hol/hogyan lehet megszerezni?

[ Szerkesztve ]

(#8890) tlala válasza carl18 (#8888) üzenetére


tlala
addikt

Köszi neked is, ez a másik dilemma, ami maradt.
Szóval Dockin D Fine vagy Soundcore Motion+ ?

Meghallgattam az összehasonlító oldalon mindkettőt a Tannoy hangfalaimon, de hát az oldal által használt agyonkompresszált youtube anyagokkal nehéz bármit kezdeni.
Összességében a Dockin tetszett több helyen (pláne 5m-es beállítással, ami a nyaraló teraszon nem életszerűtlen) - bár néhol puffogónak tűnt a mélye.

Van élő ember, aki mindkét hangfalat hallotta és tud róla véleményt mondani?

[ Szerkesztve ]

(#8891) kristoph08 válasza tlala (#8889) üzenetére


kristoph08
csendes tag

Nekem csak felajánlotta a kupont amazon.de-n amikor a kosárba raktam a terméket.

(#8892) kristoph08 válasza Williamgrant (#8884) üzenetére


kristoph08
csendes tag

Hihetetlen. :D :D

(#8893) pècsimunkás válasza carl18 (#8888) üzenetére


pècsimunkás
addikt

Este néztem, akkor még volt.
Aztán lehet, elnéztem...

Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!

(#8894) carl18 válasza tlala (#8890) üzenetére


carl18
addikt

Nekem a Dockin D Fine van, és tény néha tényleg teljes hangerőn jelen van az a puffogó mély hang. De úgy 70-80% általában teljesen rendben van a mélye. Szerintem mindegy melyiket veszek, mind kettővel jól jársz. Bár Oluv mikor össze hasonlitotta az Ankert a Xtreme 2-vel. Nyilván az Xtreme 2 jobb mélyeket tolt, de a hangzásilag jobb volt az anker, ami nem semmi fele méretből. :)
Anker Motion+ vs JBL Xtreme 2 - David vs Goliath
Én még sajnos nem hallottam az Ankert, igy személyes tapasztalatom nincs róla. Válaszd azt amelyik neked jobban tetszik, mind kettővel jól jársz. :)

Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

(#8895) <Adamsky> válasza tlala (#8890) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

Próbáld itt: Oluv's interactive speaker audio database
.. és ne hangfalakon, hanem a lehető legjobb fej(!)hallgatóval, ami elérhető

(#8896) tlala válasza <Adamsky> (#8895) üzenetére


tlala
addikt

Ezen a weboldalon hallgattam meg mindkettőt.
Fejhallgatóm nincs, nem használok, ezért próbáltam kompromisszumként a méteres Tannoy hangfalakon (Marantz erősítővel) meghallgatni.
Ezért gondoltam, hogy rákérdezek, hogy van-e valaki, aki mindkettőt hallgatta már élőben.

[ Szerkesztve ]

(#8897) tlala válasza kristoph08 (#8891) üzenetére


tlala
addikt

És új regisztrációval?
Vagy már vásároltál korábban is az amazonról?
Nekem nem ajánlja fel sajnos.

(#8898) Williamgrant válasza carl18 (#8894) üzenetére


Williamgrant
veterán

Egyik hangszóró sem bírja a relatív nagy hangerő melletti tiszta visszaadást. A legtöbb gyártó ilyenkor egyszerűen visszaveszi az adott divert hogy ne torzítson, a dockin megoldása öszvér, lehet hogy csak az adott tartomány egy része megy át rajta. Kérdés mi a szerencsésebb, egy hangosabb magas tartomány mellett a mély elvétele, vagy hogy néha van egy-egy pöff. Szerintem az előbbi, dr ettől még a dockin ár / érték tekintetében jó cucc.

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#8899) kmarci25 válasza tlala (#8897) üzenetére


kmarci25
veterán

Időszakosan adták. Figyelni kell, hátha lesz megint. Egy időben néztem, akkor adtak, utána egy ideig nem, aztán mikor újra lett, lecsaptam rá. Valóban nincs most rá ledvezmény sajnos. Egyébként független attól, hogy mikori a regisztráció, vagy attól, hogy első vásárlás-e.

"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

(#8900) Cyborg válasza tlala (#8890) üzenetére


Cyborg
őstag

Ha nem sűrgős a dolog, tervezem, hogy felkeresem a sárvári D Fine tulajt, és összenézzük a két hangfalat, ha őt is érdekli a dolog, persze ez biztosan nem ma délután lesz :)

...azért azt az adatokból lehet sejteni, hogy melyik lesz a hangosabb:
- 1 kg kontra 2kg
- 30W kontra 50W

Most ugyan jó áron van az Anker, de rendszeresen akciózzák, csak türelmesnek kell lenni.
[link]
Érdekes, itt felajánlja a 20 Fontos kedvezményt, de a Eurósnál meg nem :F

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.