Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

ASUS WL-500G Premium

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16501) PistiSan válasza Intruder2k5 (#16500) üzenetére


PistiSan
addikt

Sajnos ez sem működött :(
Küldtem pm-et hát ha ott gyorsabban tudunk haladni, ahogy látom elég jól otthon van ebbe na témában!

(#16502) Intruder2k5 válasza PistiSan (#16501) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

OpenWrt WiKi-ben is az áll, hogy csak a régi V1-en "szükséges" ez a parancs...

http://wiki.openwrt.org/toh/asus/wl500gp#enabling.all.ram

(#16503) PistiSan válasza Intruder2k5 (#16502) üzenetére


PistiSan
addikt

Igen ezt már írtam is hogy hülyeséget csináltam! De tényleg nincs rá semmilyen mód hogy megoldjam a gondot? Nem tudok semmilyen módon kapcsolódni rá?
Hihetetlen számomra hogy 1 paranccsal végleg használhatatlanná lehet tenni egy ilyen eszközt annak ellenére hogy a hardver nem sérül!
Nem szeretném kidobni..... :(

(#16504) Intruder2k5 válasza PistiSan (#16503) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Nos keresgéltem Neked, és nem biztos, hogy reménytelen a helyzet... Kiindulási alap, hogy a V2-esben ugyanaz a BroadCom 5354-es Chip van, ami a WL-520GU-ban. Már pedig, e-szerint az írás szerint, azt visszahozta a másvilágról a srác. "Thanx for this topic I successfully unbrick my Asus Wl-520gU" A hibajelenség ugyanaz volt nála is. "(WAN i LAN lights always on, power i air fast blinking)" Tehát, azt írja, hogy a 10 és 12-es lábakat kell 4-5 alkalommal leföldelni, 1-2 mp-re, és neki ez segített. Szerintem neked is nagyjából ez az utolsó esélyed...

[ Szerkesztve ]

(#16505) PistiSan válasza Intruder2k5 (#16504) üzenetére


PistiSan
addikt

Köszönöm, tehát meg kell bontani hozzá a routert és elvileg segíthet.
Amit még nem írtam, még van rá 3 hónap garancia! De a blokkot sehol sem találom, arra gondoltam hogy megpróbálom garanciáztatni, és ha elviszik akkor megcsinálják, vagy nem! Tudom hogy a nem gyári fw használata garancia vesztéssel jár, viszont ha ilyen nagy a baj akkor ők vajon mit tudnak vele kezdeni? Azt észre veszik hogy nem a gyári fw van rajta?
Szerinted megér egy próbálkozást?

Nem tudod esetleg hogyan kell szétszedni a rotuert? Nem látok rajta csavart! Mert ha szét tudnám szedni úgy hogy ne látszódjon meg akkor megpróbálnám amit javasoltál.

(#16506) Intruder2k5 válasza PistiSan (#16505) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Azt, hogy érdemes-e megpróbálni a cserét, nem tudom. Lehetséges, de az tuti, legalább 15-20 nap, ha nem 30...

Szétszedni alul kell, a lábakról leveszed az öntapadós gumit, és alatta vannak a csavarok. Lehetséges, hogy az egyik csavaron lesz egy matrica, aminek a megléte a garancia feltétele. Ha nincs, akkor lehet, hogy nem is volt rajta. Azt tudom, hogy a v1-eseken így volt.

[ Szerkesztve ]

(#16507) PistiSan válasza Intruder2k5 (#16506) üzenetére


PistiSan
addikt

Szétkaptam a routert de elbizonytalanodtam kicsit, a matrica ott volt ahol írtad, gondoltam le ügyeskedem róla, nem jött össze, tehát nincs vissza út megpróbálom!
Viszont van itt egy két dolog amiben segítséget kérnék még, pontosan melyik chippen kell a 10 és 12-es lábat leföldelnem? Mit jelent az hogy leföldelni? a képek alapján arra következtetek hogy a 10-és 12-es lábat kell össze zárni az mx feliratú chippen. Ha jól gondolom akkor az MX felirat mellett a bal oldalon fentről lefelé a 10,12-es lábat kell össze zárni ahogy írtad 1-2mp-re 4-5 alkalommal!
Angolból nem vagyok valami jó ezért kérdeztem meg ilyen részletesen nehogy valamit rosszul csináljak!
Mellékletként feltöltöttem egy képet még a routeremről ami sajnos nagyon gyatra minőségű mert telefonnal tudtam csak képet csinálni róla, de ahogy látszik szinte teljesen ugyan ott vannak a chippek itt is mint az általad linkelt leírásban szereplő képeken.
kép

[ Szerkesztve ]

(#16508) Intruder2k5 válasza PistiSan (#16507) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Nem, nem azt a két lábat kell összezárni, hanem a képen is látható módon, valahova földelt részre kell kötni egy vezetéket...

Én, ennek a vezetéknek a végére tennék egy tűt! Ezután bekapcsolod a routert, majd a tű hegyét odaérinted 1-2 mp-re az említett 11-es és 12-es lábakhoz, felváltva, majd együtt is lehet... De ne túl hosszan! Csak 1-2 mp, néhányszor megismételve!

És, ha sikerrel jársz, akkor ezt követően tudsz rá flashelni egy új firmware-t, mert ismét látni fogja a restoration tool.

[ Szerkesztve ]

(#16509) Intruder2k5 válasza Intruder2k5 (#16508) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Bár, egy-két hsz-el lentebb írtak ilyet is, a PIN9-re...

The cure:
1 - router off
2 - short to ground PIN 9 (use a needle !)
3 - power on router (while PIN 9 is shorted)
4 - wait for a few seconds until power led will start blinking, showing that you are in recovery mode !
5 - remove short from pin 9

Now you know what you have to do ... (wl500g-clear-nvram.trx --> wl500g-recover.trx --> your_firmware.trx).

Ez nagyjából annyi, hogy...

1 - Kapcsold ki a routert.
2 - Kösd össze a 9-es lábat a földdel.
3 - Kapcsold be a routert.
4 - Várj néhány mp-et, amíg a Power LED elkezd villogni, ekkor a router már RESTORE módban lesz.
5 - Távolítsd el a vezetéket.

Most pedig mehet rá, a wl500g-clear-nvram.trx majd a wl500g-recover.trx és végül a firmware.trx.

Szóval ha az előző nem válik be, akkor próbáld így... Persze Te ne a 9-es lábbal csináld, mert az még mindig a V1-re vonatkozik!

[ Szerkesztve ]

(#16510) Intruder2k5 válasza Intruder2k5 (#16508) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Na, sok sikert hozzá, aztán mindenképpen számolj be, hogy mire jutottál!

Én mentem aludni...

(#16511) TomyLeeBoy


TomyLeeBoy
tag

Sziasztok!

Az én routerem (v2) már kb. 1 hónapja ment minden probléma nélkül. 1-2 napja elkezdte azt csinálni, hogyha rtorrent elindul, akkor kb fél órán belül "lefagy". Nincs internet, nem lehet elérni a routert, stb... Ha kikapcsolom a winyót, akkor ugye nem indulnak el a programok, így működik az internet akármeddig.

Találkozott már valaki hasonlóval?

Lehet valami köze ahoz hogy rtorrentben van kb 100 torrent?

Az idő sebessége: 1s/s

(#16512) PistiSan válasza Intruder2k5 (#16510) üzenetére


PistiSan
addikt

Köszi a részletes választ!
Nem tudom hogy most már este volt és elírtad, vagy tényleg így van-e, de nem a 10-es és 12-es lábat írták hogy azt földeljem le? Elsőnek te is azt írtad.
Földeléshez gondolom az usb külső fém borítása megteszi!
Ezt a válaszodat még megvárom, addig fabrikálok egy kábelt és megpróbálom utána!

(#16513) sekli válasza PistiSan (#16512) üzenetére


sekli
addikt

#16509-ben írt még egy lehetséges opciót és, hogy: "Szóval ha az előző nem válik be, akkor próbáld így... Persze Te ne a 9-es lábbal csináld, mert az még mindig a V1-re vonatkozik!" ;)

(#16514) Intruder2k5 válasza PistiSan (#16512) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Bocsi! Természetesen úgy van, ahogy mondod. Már nagyon este volt, mikor írtam...

[ Szerkesztve ]

(#16515) PistiSan válasza Intruder2k5 (#16514) üzenetére


PistiSan
addikt

Heló, köszönöm szépen a segítséget, ugyan nem pontosan úgy ment ahogy le volt írva de most már működik megint szeretett routerem :P.
Elsőnek megpróbáltam a pin 10-12-öt egyenként és külön külön egyaránt! Semmire nem vezetett :( 15 perc próbálgatás után már teljesen kétségbe estem hogy nem fog menni :(. ekkor egyszer csak bebootolt :D volt nagy öröm és boldogság.
Web felületről adtam neki egy frissítést, újraindításnál elhasalt! Kihúztam a tápot és gondoltam jöhet a restoration tools, akkor látom hogy a router megint hibás :( ugyan az volt a hiba mint előtte! Gondoltam hogy a flasheléssel lehetett a baj, megint elment egy csomó idő próbálgatással, és mivel baromi picik a lábak ezért valószínűnek tartottam hogy elcsúszhatott a láb amikor sikerült beindítani a cuccot. Rövid próbálgatás után erre is rájöttem, a pin9 itt is működik! Még pedig úgy hogy kihúzom a tápot, pin9-en tartam egyik kezemmel a testet, másik kezemmel a tápod dugtam vissza, amikor kigyulladt a táp led elvettem a kábelt! (1-2mp) de megint csak ugyan az történt mint előtte, restartnál behalt. Utána jól jött volna még 1 kéz, ugyan azt csináltam mint előbb írtam csak a restore gombot oda ragasztottam a routerhez, úgy hogy állandóan be legyen nyomva! A rotuer restore módba került, raktam rá új fw-t, itt már el sem indult ezek után!
Végül úgy csináltam meg hogy restore módban rátöltöttem a wl500g-clear-nvram.trx-et ekkor már nem kellett a pin9-el vacakolni mert jól indult újra, utána resi, megint restore mód, jött a wl500g-recover.trx, megint restart, és jött az openwrt fw. Ez után már jól működött :), próbáltam resizni, kihúztam a tápot és probléma mentesen működik!
Haveromnak van nagyon jó fényképezője, csinálok pár képet róla leírom mit hogy csináltam részletesen, és feltöltöm a weboldalamra a leírást hogy ha valaki hasonló helyzetbe kerül akkor legyen egy teljes leírás képpel mindennel együtt!
Még egyszer köszönöm szépen a segítséget örülök hogy sikerült!

(#16516) Intruder2k5 válasza PistiSan (#16515) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Örülök, hogy sikerült! :)

Az, hogy először nem volt jó, természetes, és érthető... Attól, hogy új firmware-t flash-elsz rá, még a hibás RAM működést okozó NVRAM értékek benne voltak a routerben. Ezért kell ilyenkor a clear-nvram, meg a recover cucc. Vagy, vissza kellett volna írni a helyes értékre a kérdéses NVRAM rekordot. Persze ilyen PIN buzerálásoknál mindenképpen jobb a teljes törlés, mert ki tudja, hogy mi sérül még az NVRAM-ban, a művelet során.

...és nem kellett 30 napot várni rá! :)

[ Szerkesztve ]

(#16517) Rick4


Rick4
félisten

Ilyen se volt még, a WL-500W-m 28 napja és 1 órája megy hibátlanul.. :K

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#16518) Intruder2k5 válasza Rick4 (#16517) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Ez még a WL-500GP-m volt... Aztán jött egy áramszünet. :)

Az RT-N16-ot még nem sikerült tesztelnem ilyen szempontból, mert mindig közbejött valami. Vagy áramszünet, vagy szándékos újraindítás egyéb ok miatt...

(#16519) PistiSan válasza PistiSan (#16515) üzenetére


PistiSan
addikt

Elkészítettem a leírást ahogy ígértem, képekkel szöveggel együtt!
[link]

vnstatot rakott már fel valaki? a karakteres része működik, viszont fogalmam sincs hol lehet a grafikus felülete!

(#16520) Intruder2k5 válasza PistiSan (#16519) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

ITT

(#16521) nothin válasza Intruder2k5 (#16518) üzenetére


nothin
tag

Nekem van egy Gigabyte routerem az simán ment éveket is!
Ok hogy azon nincs torrent stb. :)

(#16522) vargalex válasza PistiSan (#16519) üzenetére


vargalex
félisten

jsvnstat is megy lighttpd alatt. A demo-t is megnézheted.
Előnye, hogy az adatokat csak egyszer tölti le, a nézet váltásoknál már javascriptből dolgozik (nem fordul a routerhez).

Alex

(#16523) -=joel=- válasza TomyLeeBoy (#16511) üzenetére


-=joel=-
csendes tag

Ilyen nekem is szokott előfordulni, szintén v2. Eddig még nem sikerült rájönnöm a titokra, mert azt hittem a külső hdd-vel lesz a probléma, de pendrive-val is fennált.

A torrentek számának csökkentése egy próbát azért megérhet, mert nem egy erőmű.

(#16524) -=joel=-


-=joel=-
csendes tag

Akadna egy olyan problémám, hogy nemrég csatlakoztattam egy nast a hálózatba.
Szépen felcsatoltam a cifs1 alá, az rtorrentnek megadtam hogy oda szedje a cuccot, a seedelni szánt cuccot felmásoltam a megfelelő helyre, szépen leellenőrizte és tölti is felfele a cuccot. A gondok akkor kezdődnek, ha új torrentet adok hozzá a webui kiírja, hogy torrent was successfully passed to rTorrent, de nem kerül bele a listába.
Valakinem ötlete?

(#16525) Intruder2k5 válasza TomyLeeBoy (#16511) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Lehet köze a sok torrenthez is... Sőt!
De ha az nem oldja meg, próbálkozhatsz másik fw-vel is... Esetleg 2.6-os kernellel.

(#16526) Intruder2k5 válasza -=joel=- (#16524) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

1.28.9054-es 2.6-os kerneles TomatoUSB? Akkor azért! Ha nem, akkor passz... :)

(#16527) -=joel=- válasza Intruder2k5 (#16526) üzenetére


-=joel=-
csendes tag

Nem,
én mindig követlek mester! :K

(#16528) -=joel=- válasza Intruder2k5 (#16526) üzenetére


-=joel=-
csendes tag

Egyébként 0.8.6-os rtorrent és 3.0-ás rutorrent webui, és mint előbb írtam: Tomato Firmware RAF1.28.8622 MIPSR1_RAF K26 USB VPN
bár most nézem épp lemaradtam a legfrissebbről, mindjárt pótolom.

[ Szerkesztve ]

(#16529) Intruder2k5 válasza -=joel=- (#16528) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Nem, nem maradtál le... RT-N16-nál más a számozás. :)

A hiba viszont ettől függetlenül lehet, hogy mégis teddy_bear 9054-es fw-jére vezethető vissza, mert Victek oldalán is ez áll.

"All the features of Official Tomato 1.28 and Teddy Bear 1.28"

Szóval lehet, hogy ezt a firmware-t is a 9054-ből mixelték...

szerk.:
Mellesleg a baj biztosan nem az rtorrent-tel van, ha megpróbálod nTorrent-tel, egész biztosan menni fog.

[ Szerkesztve ]

(#16531) -=joel=- válasza Intruder2k5 (#16529) üzenetére


-=joel=-
csendes tag

meglett a megoldás: downgrade erre Tomato Firmware v1.28.9053 MIPSR1-beta K26 USB Ext
és láss csodát működik.

(#16532) Intruder2k5 válasza -=joel=- (#16531) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Igen, az is jó, de ha kell a Victek féle, akkor ITT van alőző build abból is.

(#16533) TomyLeeBoy válasza Intruder2k5 (#16525) üzenetére


TomyLeeBoy
tag

Köszönöm a válaszokat, azóta már megoldódott. Hétvégén szelektáltam a torrenteket, és azóta úgy néz ki minden jó. :)

Az idő sebessége: 1s/s

(#16534) Badb0y


Badb0y
addikt

Melyik router bír gigabites lannal azok közül, amire felmegy oleg? Wl500W-m van. Ez csak 100M-es.

Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/

(#16535) vargalex válasza Badb0y (#16534) üzenetére


vargalex
félisten

Hi!

RT-N16.

Alex

(#16536) PistiSan


PistiSan
addikt

vnstat jól megy karakteresen, ha jól látom kellene php is ahhoz hogy menjen hozzá a grafikus felület is, gondolom kéne hozzá valami php csomagot telepítenem..... esetleg erre vonatkozóan tud valaki ajánlani leírást. Mennyire fogja ez terhelni a routert, így is problémáim vannak a sebességgel mivel ntfs fájlrendszert használok!

(#16537) Digger


Digger
senior tag

Sziasztok!

Néhány napja kriminális a netem, sok a LAG!
A szolgáltató a T, a sebesség U5/D0,5, ami meg is van a Speedtest szerint.
Az oldalak mégis nyögvenyelősen jönnek, és ami még nagyobb bánatom, hogy így nem tudok a PlayChess-el játszani!
A routeremmel a közelmúltban gondok voltak. Mind a három elkót a nyákon ki kellett cserélni, mert púposak lettek. A csere óta szerintem rendben megy. Próbára kiiktatva is LAG-ok vannak. A LAG alatt azt értem, hogy néha másodpercekre, sőt több 10 másodpercre is megszakad a net. Ezt onnan látom, hogy próbálok XP alól pingetni -t kapcsolóval egy külső címet, és 8-10 válasz után megáll másodpercekre, majd "Nem érkezett válasz" üzenetek jönnek. Utána megint hiba nélkül megy néhány csomag, majd LAG és így tovább.

Ha a szolgáltató által, a modemnek osztott címét pingetem, (amit a tomato kiír) akkor OK, nincs LAG.
Ha a DNS címét pingetem, akkor már jönnek a LAG-ok.
Megnéztem a tracert paranccsal a DNS szervert. Már az első "HOP" utáni címet pingetve is jön a hiba! (188.36.254.64)

A T-t még nem hívtam, mert nincs meg a szerződésem.

A kérdésem az, hogy okozhatja ezt a hibát a modem? (Terayon TA-102)
Volt már valakinek hasonló tapasztalata?

(#16538) Intruder2k5 válasza PistiSan (#16536) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Szia!

Igen, kell hozzá php... Nekem sosem volt problémám a sebességgel, pedig mindig is volt rajta php, már csak a rutorrent és az ados miatt is. Igaz, sosem használtam NTFS-t a routeren. Tutorial van sok, de, hogy mennyire működnek, és mennyire nem, azt nem tudom, mivel sosem OpenWrt-ztem.

http://www.macsat.com/OpenWRT/lighttpd.php
http://www.rabinovich.org/ymheebcex/
https://forum.openwrt.org/viewtopic.php?id=10330%20target=
Stb...

(#16539) Intruder2k5 válasza Digger (#16537) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Szia!

Igen, okozhatja a modem is, de lehet kábel, vagy ADSL szűrő, de egy rossz telefonkészülék hibája is akár... Ha nincs otthon másik modemed, akkor sokat azon a téren nem tudsz tenni. Esetleg mozgasd meg a csatlakozásokat, hátha kontakthiba van valahol. Max húzd ki a modemet 10-15 percre, hagy hűljön le, aztán próbáld meg ismét. Ha ezek nem segítenek, akkor hívd a "T"-t.

(#16540) PistiSan válasza Intruder2k5 (#16538) üzenetére


PistiSan
addikt

Köszi a linkeket holnap kipróbálom majd!
ext2-3 fájlrendszerrel nekem sincs sebesség bajom, viszont szoktam hordozni a rackem és szinte mindenhol windows környezet van, mellesleg a tv usb-n csak fat32-t és ntfs-t támogat! Tegnap próbálkoztam a vfat csomaggal, viszont ott is vannak bajok..... ha a tv tudná az ext2-3 mat akkor tuti azt használnám :)

(#16541) vargalex válasza PistiSan (#16536) üzenetére


vargalex
félisten

Hi!

Lighttpd+php5 OpenWrt alatt (nem OptWare csomag).

Alex

(#16542) TomyLeeBoy


TomyLeeBoy
tag

Sziasztok!

Csak érdekesség képpen. Nemigen szokott ilyen lenni. :)

Az idő sebessége: 1s/s

(#16543) Intruder2k5 válasza TomyLeeBoy (#16542) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Én ezt most is sokallom egy kicsit, tekintve, hogy v2-es routered van, ráadásul PPPoE nettel. Nem lehetséges, hogy valami jól tömöríthető cuccot töltesz, és miközben a kliens tömöríti átvitel előtt, a sebességet az eredeti méretéből számolja?

Ilyet DC++ időkben láttam sokat, ott tipikus jelenség volt, hogy a jól tömöríthető file-ok töltésekor olyan sebesség értékeket írt ki a BCDC++, hogy csak lestem... Abban az időben volt 256K/64K-s netem és volt mikor többszáz KB/sec-el tudtam tölteni, holott az elérhető maximum 32 KB/sec volt. :)

Alex csinált ilyen méréseket régebben, v1-esen, és talán 1,2-1,4 MB/sec környékén volt a plafon, ha jól emlékszem. De ez sem 100%...

[ Szerkesztve ]

(#16544) Intruder2k5 válasza TomyLeeBoy (#16542) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Jajj... Bocsi, szerintem elnéztem! Ez seed akar lenni ugye, és nem letöltés? Ott más a helyzet, ezt már múltkor kiveséztük. Szóval így könnyebben elképzelhető... :)

(#16545) TomyLeeBoy válasza Intruder2k5 (#16544) üzenetére


TomyLeeBoy
tag

Igen ez seed. A letöltés nekem is 1,2-1,4 között szokott lenni. A seed az sűrűn szokott 1,4 fölé is menni, de ennyit még eddig nem láttam. :)

Az idő sebessége: 1s/s

(#16546) PistiSan válasza vargalex (#16541) üzenetére


PistiSan
addikt

Megcsináltam mindent többször is, de sajnos nem működött.
Backfire 10.03.1-rc4 -et használok, talán itt lesz valami baj!

(#16547) TomyLeeBoy


TomyLeeBoy
tag

VPN-re nem tud valaki valami magyar leírást tomato-hoz?!

Az idő sebessége: 1s/s

(#16548) vargalex válasza PistiSan (#16546) üzenetére


vargalex
félisten

Hi!

Én tavaly április óta D-Link DIR-825-öt, és azt tudom mondani, hogy ott BackFire 10.03-on, illetve jelenleg trunk-on is megy rendesen. Gondolom BroadCom verzió esetén is mennie kell.

Alex

(#16549) vbbb


vbbb
őstag

Üdv!

A routeren lefrissítettem a frimware-t(oleg), de azóta nem tudom dyndns-en elérni az eszközt. Pingelni tudom a valami.dyndns.org címet de valami.dyndns.org:8080-as címen nem tudom elérni azt. UltraVNC-t szoktam még használni távsegítségeknél, de az sem működik...régen volt egy olyan, hogy csak akkor működött ez az egész, ha kipipáltam a wildcard-ot a routeremben. A dyndns honlapján most azt látom, hogy ez fizetős szolgáltatás. Ez mindig is az volt, vagy változott? Az UltraVNC az 5500-as portot használja egyébként, ez meg is van adva a virtual severnél (TCP, UDP). A külső elérés a 8080-as porton ugyancsak engedélyezve van. Kezdem elveszteni a türelmemet. :(

(#16550) vbbb


vbbb
őstag

:W

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.