Hirdetés

2024. május 31., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#17145) cowk


cowk
tag

Szeretnék kérni egy nagy fekete pontot utomi felhasználónak, az alábbi topic miatt: Thinkpad W510.

Az "úrra" két hete írtam először, hogy érdekelne a notebook. Pár nap alatt összehoztunk egy telefonbeszélgetést, melyben jeleztem, hogy komoly a szándékom és megegyeztünk, hogy következő hét pénteken jön fel budapestre nyíregyházáról, hozza a notebookot és lerendezzük az üzletet.

Tárgyhét csütörtökön többször írtam neki sms-t, hívtam is, nem vette fel. Egyszer visszaírt, hogy "mindjárt hívlak", ez megtörtént, öt órával később. A telefonba jelezte, hogy nemsokára kiderül, hogy mi lesz. Én említettem neki, hogy azért jó lenne színt vallani, mert az ügyfél itt tolong előttem negyedmillió forint KP-val. Végül egy SMS-el "tisztelt meg" estefelé, hogy nem fog összejönni. Kicsit rosszul esett, ezt jeleztem is szövegesen, de megbeszéltük, hogy rápróbálkozunk jövő héten is.

Így is tettem, csütörtökön írtam SMS-t, amire megint nem jött válasz. Pénteken többször is hívtam, végül késő délután felvette, gondolom nem látta ki hívja. Közölte, hogy "éppen zárja a boltot" és nemsokára hív. Azóta is hív.

Én úgy vélem, hogy a 250 ezer forint feletti használt notebookok piacán az ilyen mentalitás nem fér bele, amikor a vevő tolong előtte a készpénzzel. Külön felháborítónak tartom a "teasinget", miszerint "mindjárt hívlak" meg "holnap le tudjuk rendezni". Habár az adatlapján látszik, hogy minden nap látogatja a PH fórumot, a topicja azóta süllyed. Ezt sunyi bújkálásnak hívnám. Az pedig csak a hab a tortán, hogy valaki úgy emlegeti a terméket, hogy "áhh, csak beszámítottam egy macbook pró-ba, de nekem nem kell ilyesmi", majd mégis berakja az aláírásába. Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy az úriember egyáltalán rendelkezik-e a termékkel.

Javaslom mindenkinek, hogy messzire kerüljétek el ezt a srácot, link alak, megbízhatatlan. Amennyiben jelentkezik és sikerül megoldani az üzletet, az üzenetem természetesen semmis. De ehhez sajnos nem fűzök nagy reményeket.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.