Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#17149) joanadavis


joanadavis
csendes tag

Én Zooka nevű felhasználóra nyomok egy nagy fekete pontot. Még szeptemberben vettem tőle egy IBM X60 tablet-et, amit - választék nem lévén - pici alkuval 67 pénzért vettem tőle (70-ért hirdette a gépet). Azóta kiderült, hogy mekkora sz*rt adott el nekem ilyen drágán (vö. 50-70 között jó állapotúak mentek akkortájt a szerencsésebbek között).

Lista a hiányosságokról, amik miatt intenék mindenkit a felhasználó fösvénységére:

- nem volt eredeti stylus a géphez, csak egy vékony kis pálcika
- ócska, ~50%-ra leharcolt utángyártott akksit adott a géphez (csak itthon derült ki, ld kép csatolva itt)
- a műanyag burkolat meg volt repedezve és széthullott több helyen 2 hét alatt
- a RAM csak 1 giga a gyári 2 helyett (kösz, hogy kivetted belőle, hogy még kevesebbet érjen valójában a gép)

plusz élek a gyanúperrel, hogy valamit eladott a képernyőből is, mivel gyárilag multitouch (wacom ceruza+ujjvezérelt) lenne, de érdekes módon az ujjvezérlés nem működik benne (Lenovo honlapján ellenőriztem, hogy képes volt rá gyárilag; ez a funkció a megfelelő driver ellenére sem megy).

Röviden Zooka: köszönöm szépen, hogy egy szétcseszett laptopot adtál el nekem bőven túlárazva. Kívánom neked, hogy az így szerzett pénzen vett dolgaidban pont annyi örömöd teljék, mint nekem ezekben a (rejtett és kevésbé rejtett) hibákban.

Ne vegyétek el a felhasználó semmilyen jogát, csak azért írtam fel, hogy tudjátok, miért érdemes vigyázni vele. Már 30 ezer forint pluszkiadásnál tartok Zooka trehánysága miatt, hogy rendben legyen a tabletem (akksi, ceruza, RAM, stb.). Eladni úgysem tudtam volna rendes áron, szóval inkább ezt csináltatom meg, mint megint kockáztassak.

Köszönöm a figyelmet és jó adás-vételt!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.