Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#11233) Bogyi007 válasza King Unique (#10753) üzenetére


Bogyi007
veterán

HATALMAS KÖSZÖNET ezen összefoglalóért!!! :R :R :R

Párom gépén éppen gyorsformázni akartam az új Kingston pendriveomat - persze nagyzol a hülyegyerek és lemezkezelőből akarja csinálni - és sikeresen eltévesztettem a meghajtót. Az eredmény?

A 8 TB vinyót sikerült gyorsformázni és eltünt a tartalom, kerestem jópár oldalon programokat és a Wondershare Data Recoverybe botlottam, a Pendrive-val teszteltem, azzal 99%-os helyreállítás.
Na akkor jöhet a vinyó. Nos mondani sem kel,l eltelt kb másfél nap, a külső vinyón kész a mű, teszt. SEMMI sem működik, minden hibás...

Kész végem, nekem reszeltek...

De nem adtam még fel. Irány a PH lapcsalád és ide jutottam. Leszedtem az EaseUS DATA Recovery Wizard progit - úgy ahogy kell használatra előkészítve (pszt erről többet nem beszélünk itt) elindítottam a keresést - amit hagyok egész reggelig futni - és pár dokumentumot, képet, videót gyorsan helyreállítottam találomra. MIND MŰKÖDIK!!!!

A TestDisket is próbáltam, de azzal nem sikerült visszaállítanom a korábbi állapotra a vinyót - így marad e fentebb írtak. És BIZAKODOM!

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.