Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#11099) King Unique válasza hóbortos (#11098) üzenetére


King Unique
titán

Egyébként itt egy titkosított konténerfájl - mint pl. VeraCrypt esetén - jött létre és az látszódik ilyen formában a fájlkezelőben a meghajtón belül, vagy nem és csak a nem titkosított fájlok látszódnak, ellenben a többi a rejtett és védett fájlok megjelenítésének bekacsolásával sem, valamint a lemezkezelőben sem jelenik meg külön kötetként a titkosított rész? :F
Ha az előbbi a helyzet, vagyis titkosított konténerfájl van és azt a Driver Manager program nem kezeli, nem tudja felcsatolni, akkor az szívás... Utóbbi esetekben esetleg egy adatmentő programmal (példák) rá lehetne nézni a meghajtó tartalmára, de ha titkosítva vannak a fájlok a gyártó egyedi megoldása által, akkor azok sem feltétlen tudnak azzal mit kezdeni.

A külső merevlemez állapota egyébként milyen, mit mutat a HDS program, nincsenek gyenge / hibás szektorok, valamint a lemezellenőrzés (első körben csak ellenőrzés kellene, javítás nem) talál hibát? Aztán 2,5"-os külső merevlemez lévén az USB-s tápellátás rendben van, azaz USB 3.X porthoz van csatlakoztatva, valamint szükség esetén másik USB-porton és másik USB-kábellel is ki lett próbálva?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.