2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • 3 nap, 5 film (spoiler)

    Szombat, vasárnap hétvége és ugye az ünnep miatt itt ma munkaszüneti nap volt. Nem igazán volt programom, így mozizás lett a terv. Volt pár film amit meg akartam nézni és meg is néztem, illetve néztünk a barátnőmmel. Ezekről írnék véleményt most.

    Fast and Furious 6

    Folytatás, folytatás... minden lehet folytatni és volt is köze az előző filmhez, tetszett is, DE egy valami hiányzott, de nagyon. Biztos a F&F fanok emlékeznek az első két részre és annak a feelingjére. Na, az nem volt meg most sem, ebben a részben sem.
    Akkor fontos volt a szanaszét tuningolt autó, verseny érzés átadása és ez kezd elhalványulni. Átment akció filmbe, amibe vannak jó autók.
    Viszont mint mondtam maga a film jó, de ezzel a címmel várnám az igazi F&F érzést.

    10/7

    ________________________________

    Iron Man 3

    Folytatás...

    total90 11 éve 0

  • Mai érdekes történet...

    Azt tudni kell rólam, hogy eléggé kutyabolond vagyok és ma egy kutyás történetbe futottam bele. Mondom is, de előtte... egy hete jelent meg az újságban, hogy május 1-től itt kötelező pórázon vezetni a kutyákat és csak az arra kijelölt területeken lehet elengedni.

    Szóval a történet, ma jöttem haza melóból és be kellett ugranom a bankba. A bank a lakáshoz közel egy kis utcában van (erre sok kis, rövid utca van), de ennek ellenére forgalmasnak mondható, viszont mindenki csak tögyög, mert mire 30-ra felgyorsulnál már jön a következő kanyar.
    Aztán épp egy autó fordult a kanyarból, tényleg lassan, szerintem a sebességhatár alatt jóval, majd az utca két szélén meg 2 kutyás tag kommunikált. Az egyik pórázzal, a másik nélküle sétáltatta a kutyust. A póráz nélküli át akart szaladni a másikhoz és a sok parkoló autó között kiugrott az autó elé, aki áthajtott rajta :O

    Szerintem nem lehetett hibás a sofőr, mert hát értitek a szitut... de meg is ált és szörnyülködött, hogy szegény kutya oda lett, egyből odament a tulajhoz, aki meg nekiment és úgy szedték le róla az emberek. Mindennek lehordta, pedig tényleg nem ő volt a hibás és a kutyát én is nagyon sajnálom....

    Ezért is tartom jónak az új törvényt. Ilyen helyen kell a póráz, mert mi van ha félre rántja a kormányt ilyedtében és nekimegy egy másik autónak, vagy el üt valaki?

    Folytatás...

    total90 11 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.