2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • SKRILLEX BETTER THAN SKRILLEX

    [link]

    ... az zene ott van, meg az alak is, de az első komment az nagyon üt :DDD

    "RIP the last girl he fingered."

    total90 12 éve 6

  • Prometheus (szpojler)

    Ma megnéztem harmadjára is a filmet, az angol és német verzió után most magyarul is. Angol és magyar jó, németeké annyira nem jött át, de nem is ez a lényeg...

    Számomra bizonyossá vált, hogy lesz folytatás, mert a csaj elrepült robot fejjel, viszont én még mindig nem értek valamit!
    Az egyik dolog, hogy a film elején az egyik "teremtő" megissza a fekete löttyöt, beleesik a vízbe szétporladva. Na, azt miért is csinálta, meg hol?
    A másik dolog, hogy miért akarják az embereket kiirtani? Lehet ez a folytatásban ki is derül... de vannak még gondolataim :B
    Szóval, tegyük fel gazdatestnek csinálták az embert, hogy létrejöjjenek az Alien version 1-ek... OK, de az minek nekik? Hadsereg talán?
    A másik dolog, hogy az Alien filmekből ismert Alein szörny, alias Alien version 2 az, hogy jött létre? Lehet a film végén történő 6 csápú akármi és a fehér kofa szexualizálásából?
    Tegyük fel igen, de akkor, hogy jön képbe a Predator??? Mert azok meg az Alien v2-ön edzenek a Földön... ami az AVP részekben derül ki.
    Hogy lesz ebből a bonyodalomból valami értelmes? :DDD

    Azért én már várom az Alien vs Preador vs Teremrő vs csaj vs Ripley vs 9. utas vs mindenki mindenki ellent ;]

    total90 12 éve 11

  • Vásárlás... és Golf 7

    Ma voltam vásárolni mindenféle baba dolgokat, mert egy havernak született kicsije és megyek majd látogatóba... A nagy vásárlás közepette aztán megláttam valamit és nem hittem a szememnek:

    Csörgös, zörgős baba játékba tegyél iPhone-t a kicsinek :U
    OK, beletettem az iPhone-t... de mit csinál vele egy pici gyerek? Hogy tud vele játszani, milyen plusz egy ilyen játékban egy telefon? Nem értem...

    Hazafelé aztán meg mondom jó gyorsan dolgoznak VW-nél, ma láttam először reklámban az új Golfot, erre fel:

    17 000€-tól kapható... szerintem korrekt ár.

    total90 12 éve 16

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.