Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:38:36

LOGOUT.hu

ZTE v5 Red Bull (v9180 - WCDMA)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5303) Ropman


Ropman
tag

Hali mindenki,

elgondolkodtam, hogy egy ilyen telót vegyek én is, mert a Huawei Ascend Y300-om már nagyon nem szeretem.. természetesen egy 2G/8G-s változatra neveznék be.

olvasgattam a topicot, de nem hiszem hogy teljes képet sikerült róla kapnom,
amik érdekelnének:
- mik a típus híbák ? ( a kamera gyengeségén kívül - ami engem pont nem zavar, ha annyira jó képet csinál mint a huawei akkor nekem már okés, s az elég bénát csinált sokszor )
- azok tapasztalata akik régóta használják ? [ esetleg, hogy milyen telójuk volt előtte, azokhoz hasonlítva ]
- mennyire jók hozzá a custom romok, érdemes-e mókolni vele?

Amit én napi szinten használnék, az a böngésző [ olvasgatni ezt azt ], közben aktívan zeneéthalgatni [ MortPlayert szoktam meg ], illetve az alap telefon funkciók. jellemző még rám az internetes komunnikáció, fb messenger, skype, viber [ skype-nál érdekelne, hogy jól lehet-e vele videotelefonálni ] A többi app amit használok rendszeresen azoknak semmi gépigényük nincs, így azokat nem említeném.

Megjegyezném, hogy a huawei y300-asa gyári rommal nem volt képes egyszerre a böngészőt és a zenelejátszót kezelni :) -- folyamatosan felszabadította a memórát.. [ sajnos custom rommal is elég erőteljesen erőlködik a dolgokkal.. ]

Tudom ezeket mind megtudhatnám, ha végig nyálaznám a ~5300 hozzászolást, de így picit gyorsabb, illetve ha ezek a ROM-ok az első hozzászolásban ott lennének, esetleg a ROM-olási segédlet akkor az még sokakat nagyon segítené, szerintem.. igaz láttam már sok hozzászolásban, hogy kézségesen segítetetek az embereknek :)

By Luke SkyRopman :]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.