Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
én akkor nyaraltam.
én 130é vettem vidéken.
nem kostoltam de nagy volt a késztetés.majd legközelebb veszek 2öt.
hát vaciláltam be e fér a gyüjteménybe mert koktél a neve de alkoholmentes, alatta meg ott az energy drink felirat, koffein is van benne 0.25ös is.így ugy döntöttem befér.de necces."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
zazahoho
őstag
Volt rá példa megittam ,és utána olyan jót aludtam 3 órán át mintha altatót vettem volna be
red bull,bomba, burn ezek azért szokták hozni amit az ember vár .ma kipróbálom a bigdose nevűt 109 ft ,de cocain-t még nem találtam
[ Szerkesztve ]
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
zolikaDB
veterán
Nekem hat mind, talán a cukormentesek nem. A Kobra, Vipera 1.5-2 literes kiszerelésben jéghidegen (!!!), és csak úgy, pár kétdecis pohárral biztosítja, h az éjszakás műszak elillanjon, és reggel kilenckor is éberen várom a reggelit
Amúgy a mostani sztár a Watt és a Monster! -
zazahoho
őstag
Szerintem az 1.2 liter kicsit sok,személyes vélemény 3 db bomba, redd bull, hell ,burn,azért észre veszed ,nyilván ha már nem aludtál 1 napja vagy olyan fizikai munkát végzel nem segít.A nagyobb kiszerelésű italokkal szkeptikus vagyok
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
Jhonny06
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Xbox Series X|S
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kés topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest