Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Melyik tipusú bankártyával lehet fizetni illetve beállitani a ixbox liven ?
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Egy 500 gb one-t néztem ki magamnak itt pontosan mennyi a szabad hely amire letölthetek játékokat ?
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Most készülök venni egy 500gb-os gépet és azt kérdezném hogy mennyi a felhasználható tárhely illetve olvastam itt hogy usb-n lehet csatlakoztatni külső merevlemezt akkor oda is lehet telepíteni ?
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Ha valakinek lejár a live előfizetés akkor onnantol nem müködnek az ajándék játékok ? Ha igy van akkor ha ujból előfizet azután azok ismét játszhatóak ?
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Van valakinek véleménye a videojatekbolt.hu boltrol ? Érdemes töllük weben keresztül rendelni konzolt , megbízható bolt és az új gépek bontatlanok ?
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Most készülök venni egy xbox one gépet és nem nagyon vagyok tisztában azzal ha megrendelem az game pass szolgáltatást akkor a live goldot nem kell ? Tartalmazza a live gold szolgáltatást illetve az ingyen játékok letöltését goldal ? Köszönöm a választ elöre is !
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Azt szeretném kérdezni hogy erste maestro kártyával lehet fizetni az áruházban ,store-ban ? Paypal nem müködik gondolom !
-
memoril
aktív tag
Most szeretnék rendelni egy one s gépet a notebook.hu-tol és azt kérdezném hogy amit adnak hozzá live kodot az müködik rendesen mert valaki írta hogy a game pass kodja nem volt jó ami a dobozban volt !
-
memoril
aktív tag
Ha kóddal feltöltök egy gold előfizetést az hol tudom majd megnézni mikor jár le pontosan és meddig érvényes ?
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Sehol nem találom az ea access-en belül hol kel megadni a kodot 12 hónapra ! Egy hónapra megadtam az elején de vásárolnék egy 12 hónapos kódot ! hol kel megadni ?
[ Szerkesztve ]
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! miért nem tudom letölteni a Gears 5 játékot ! Hibakod :0x803FB107 ezt írja ki . Mit kel csináljak ?
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! A gold ajánlatábol lévő 360-as játékot nem tudom letölteni csak ha bank kártyát adok meg azt meg nem fogadja el ! Mit csináljak ? A game pass-bol engedi a 360-as játékot ! Ha feltöltö kártyával rekok pénzt a live fiokomba akkor le tudom tölteni a gold-bol a360-as játékot ?
-
memoril
aktív tag
Sziasztok Azt kérdezném ha telepítettem egy játékot a game pass-bol és már jelenleg nincs a listában akkor már nem lehet vele játszani csak ha megvásárlom ? Érvényes game pass elöfizetésem van jelenleg ! Ha rámegyek a játékra akkor ezt a hibakódot irja ki 0x803f900a
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Gumi és felni topik
- Milyen egeret válasszak?
- Mobil flották
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest