Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz L_YKing #70256 üzenetére
Haver próbálta most a PC-s verziót Origin Access-el.. Eléggé szkeptikus volt azok után, amit mondtam neki.. Összességében majdnem eltolta vele a 10 órát.. Szinte minden NFS-sel játszott már, volt akire Ő is azt mondta, hogy egy hulladék.. Ez összességében tetszett neki.
Egy 5-öst szerintem megér a játék.. Bár ezek után tényleg kíváncsi leszek, mikor kerül be vault-ba.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Usa régióra van állítva a box, és nem tudok "pin"elni.. Sőt remove pin-t sem tudok csinálni..
Tegnap este sem ment, gondoltam majd ma, de ma sem. Csináltam egy cache törlést, utána sem.
Sorry about that. Try again in a while. 0x876c0002
@sch_a: Én azon nem rugóznék, amihez nem kell VPN.. Steam-nél is lényegében az, ami tiltott dolog, mármint, a vpn.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz sziluboy #70359 üzenetére
Szia.
Kattog? Nálam ez a "kattogás", nagyon halkan morajló hang, alacsony fordulaton forgó ventivel. Vagyis, motorhang. Plusz a táp zúg, az instant On funkció miatt. De az is normális.
De, szó sincs kattogásról.
Ha ténylegesen kattog, zörög, akkor gari.
Igen, mert megújult az ehhez kapcsolódó oldal, és valószínűleg még nem került módosításra.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jahogy jah, okaj. Értem..
A számlázási cím okaj, nem valós, viszont a paypal fizetés alapján látják, hogy honnan ment a kifizetés, és ugye ott már mindegy, hogy most a paypal vált, vagy paypal-on keresztül a bank.
Node, okaj. Nem feszegetem a témát tovább.
@sziluboy: Sajna nincs más tippem rá, főként, ha a venti csinálja... A legegyszerűbb az, hogyha elküldöd, mert valszeg akkor úgyis cserélik. Csak, ez még plusz 1-2 hét. Vagy ha esetleg most vetted boltban, akkor regisztráció előtt beszélj velük, hátha ők is kicserélik.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Teko001 #70398 üzenetére
És az Elite controller is kapott frissítést. Hm.. Hazaérek megnézem.
Köszi!
Mivel többen is írtátok, hogy USA régión van a gép, Én is úgy hagyom.. Mondjuk Én főként csak azért, mert hasznos, hogy smartglass-on úgy legalább működik a community rész..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
A gyári stereo headset működik adapter nélkül is a controller-rel?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Majdnem földhöz vágtam párszor a controller-t Division közben... Csak az ágyban landolt.
Kicsit felhúzott..Egyedül kicsit küzdős..
@Rage47: Hm.. Majd írd a fejleményeket. Én most csomagoltam be az adaptert, meglátjuk mi lesz.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bodopeti0528 #70503 üzenetére
Nekem is van lemezem, ami hasonlóan néz ki, de ettől még működik.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ismerősökkel beszéltem, akikkel nyomattuk a Halo 5-öt coop-ban, hogy este letolunk pár küldetést coop-ban, aztán majd meglátjuk.
Van, csak Én úgy voltam vele, hogy végigtolnám a küldiket egyedül, aztán jöhet a Coop.. De konstatáltam, hogy ez bátor elhatározás volt.
@norbi2010: Ejj.. akkor ez innentől gari, sajna nem kérdés.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz appleGjuice #70532 üzenetére
Tegnap, mikor? Én este játszottam, nem vettem észre gondot..
Pár napja volt valami anomália, de a játékot az sem befolyásolta.
Ha már itt tartunk.. Mostanság mindig van egy olyan csempe smart glasson, hogy Default title, és szép zöld színe van.. Az micsoda? Ha elindítom SG-ből, nem történik semmi.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Nordorn #70536 üzenetére
Ez érthető, vagyis az, hogy a magasabb szintűhöz állítja a nehézséget a játék.
Majd kiderül. Az is lehet, hogy új karakterrel elkezdjük együtt coop-ban. Vagy, Ők jönnek hozzám új karakterrel, és azokat gyorsan felhúzzuk azonos szintre.
Meglátjuk, megpróbáljuk.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Manage részben tölthetőek le külön? - szerk: Thx! Jah, hogy még nem, azt hittem, hogy már elérhetőek.
A játék ikonja is megváltozott az elmúlt napokban.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Rage47 #70540 üzenetére
Én át akartam térni 2TB-s 3,5"-ra.. De a csudijó Seagate random mód leáll, ha egy kis ideig nem érzékeli, hogy van adatkapcsolat... Így maradt az 1TB 2,5" Toshiba.
Jam amúgy, megérkezett tegnap az Alan Wake American Nightmare kulcsom. Lényegében 9 nap volt.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz hackeeeee #70543 üzenetére
Vagyis, a sima AW még nem jött meg.. El is felejtettem, hogy az is jön.. Segáz.. Majd megérkezik.
Vajon milyen minőségűek lesznek a videók, ha lényegében ~1,5 óra 75GB?
@zkas90: What? Alapból a digitális világban már sokkal jobb a helyzet, és pár nagyobb szolgáltatónál már az alapcsomag részét képezik bizonyos (Diginél az összes létező) HD csatornák. Sőt, ha jól emlékszem a telekomnál is már csak a Családi+HD csomag van, a sima családi már nincs.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz zkas90 #70554 üzenetére
Felhozom példának, mert Ők is szolgáltatók.. Mint mindenki más. Persze magánházas területeken nem nagyon vannak. Bár manapság a lakossági optikának (FTTH) hála, ők is egyre több lakótelepre mennek el.
IPTV-n a telekomnál ott a családi+HD csomag, amiben 22 HD csatorna van.. A sima családit már nagyon ki sem adják sehol, mert valami 200Ft-tal drágább, mint a sima családi. Néhol talán igen, mert mondjuk van, amikor az ügyfélnek nincs HD tv-je, és tök felesleges számára a HD adás.
Nade, szerintem ezt itt fejezzük abba, mert eléggé off már.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sima Razer Kraken Pro működik vajon Jack csatlakozós controller-ben? Egészen opntosan a mikrofon vajon működik-e?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Rage47 #70570 üzenetére
Az szép..
Van itt egy zöld Kraken Pro, agyalok rajta, hogy hazaviszem, de nem tudom, hogy vajon működik--e direktben a kontrollerben, vagy sem.. Elvileg okostelefonhoz jó a 4 pólusú csatija, így azt feltételezem, hogy működik.. De nem tudom konkrétan, és kipróbálni sajna nem tudom.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Urak, valakinek nem kallódik valahol egy felesleges OMTP->CTIA átalakítója?
Rendelnék kínából, de nem 4 hét múlva kéne, hanem lehetőség szerint minél hamarabb.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #65979 üzenetére
Épp most olvasom amit írtál.. Elég szomorú eset.
Épp megint fejhallgató keresgélésben vagyok.. Lehet, hogy egy sima MS stereo fejes lesz ennek az egésznek a vége, aztán kész...
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz JamesHun #70598 üzenetére
Csak azt is itt többen szidják, mint szeretik.. Ezért vagyok már kicsit tanácstalan vagyok..
A kérdés, hogy 3,5" dugóval működik adapter nélkül is?
Bakker, most néztem az Astro A40-et, és, hogy milyen adapterük van a controller-hez.. Ahh.. Szerelmes lettem..
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz norbi2010 #70605 üzenetére
Helyes.
Ma indításkor Nekem kifagyott a forza6.. Eléggé meglepett.. Beakadt hang, aztán semmi.. Újra elindítottam, utána ment. Utána elindítottam a Division-t, az is ment. Mondom oké.
Fejhallgatós téma: Működik a Kraken Pro az elite controller-ben átalakító nélkül!
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Stevenstyle #70620 üzenetére
Nem Division előrendeléshez járt?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Egyre jobban kezd tetszeni a Division.. Tegnap lényegében 3-4 órán keresztül csak mellék küldetéseket csináltam.. Persze nem nagyon haladtam sehová, de ez már mellékes.
Boldog Nyulat minden topiclakónak!
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz axlfsi #70647 üzenetére
Akikkel játszom partiban, Ők már magasabb szintűek. De így is mentünk a múltkor. Kicsit nehézkesen, de haladtunk. El kéne érni az azonos szintet, aztán mennénk DZ-zni.
Én próbálgatom egyedül csinálni a küldiket, így kicsit magasabb szinten már jobban haladt.
Mondjuk most elkezdtem megcsinálni a mellék küldetéseket, hogy ne az legyen, hogy magas szinten csinálgatom meg őket, lókaki xp-ért. Ezekkel most elvagyok. Tegnap ezeket csináltam bő 4 órán keresztül, ma este folytatom szeritem.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Már letölthetőek a Videók a QB-hez. Bár lehet vótmá.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jaaaaaaa eh. Bár Nekem az maradt meg, hogy majd elérhető lesz.. Oké, fail.
Kérdés.. Ha az alapértelmezett tárhely a külső HDD, viszont egy pár játékot áthelyezek belső tárhelyre, értelemszerűen ott is letöltődnek majd a patch-ek igaz? Energy saving-ben van a box, csak azért kérdezem, hogy ezt nem nézi külön, hogy hol van a játék..
Pár játékot, amivel többet játszok, áttolok belső vinyóra.. Igaz, sok minden nem fér rá..
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Tyű...
11-es szinten indítottam egy partyt divison-ben, 12-es szintű küldihez, jött 8-as 12-es és még 1 11-es szintű..
Rég élveztem játékot ennyire.. Kemény volt.. Volt küzdés keményen.
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- PlayStation 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Peugeot, Citroën topik