Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Verus

senior tag

válasz MunezXBK #20737 üzenetére

Szerintem itt megoszlanak a vélemények. Az epebántalmakkal küzdő embernek nem javasolt a nehezen emészthető ételek többsége, de abban az esetben, ha éppen "túlemészt" vagyis nagyon gyorsan bont le tapanyagokat,akkor elképzelhető a nehezebb ételek fogyasztása enyhíti a fájdalmat. Ez mindenesetre körültekintést igényel, habár a felsorolt ételek többsége nem hat az epére olyan rossz hatassal mint mondjuk az alkohol vagy a füstölt élelmiszerek.

Napfénysüti: Helyes, helyes. Bár nem vagyok dietetikus, de ezek mindenképp jótékonyak. Dietetikus soha nem lennék, mert hiteltelen, ha magam sem tartom be a szabályokat. Maradok diagnoszta. :))
    Ha átpakoltad, akkor ott jobban szárad majd a ruha és az illata is jobb lesz majd, meglásd. :)

kovsol:Igen, az valószínű attól van. Szerintem kisebb gond a ropogó porcok és a reumatikus gondok, mint mondjuk egy elhízás, ami szívbetegséghez vezet. ;)

Oric: Tessék viselkedni, különben lecseréllek :DDD

[ Szerkesztve ]

Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés