Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Verus
senior tag
válasz MunezXBK #20737 üzenetére
Szerintem itt megoszlanak a vélemények. Az epebántalmakkal küzdő embernek nem javasolt a nehezen emészthető ételek többsége, de abban az esetben, ha éppen "túlemészt" vagyis nagyon gyorsan bont le tapanyagokat,akkor elképzelhető a nehezebb ételek fogyasztása enyhíti a fájdalmat. Ez mindenesetre körültekintést igényel, habár a felsorolt ételek többsége nem hat az epére olyan rossz hatassal mint mondjuk az alkohol vagy a füstölt élelmiszerek.
Napfénysüti: Helyes, helyes. Bár nem vagyok dietetikus, de ezek mindenképp jótékonyak. Dietetikus soha nem lennék, mert hiteltelen, ha magam sem tartom be a szabályokat. Maradok diagnoszta.
Ha átpakoltad, akkor ott jobban szárad majd a ruha és az illata is jobb lesz majd, meglásd.kovsol:Igen, az valószínű attól van. Szerintem kisebb gond a ropogó porcok és a reumatikus gondok, mint mondjuk egy elhízás, ami szívbetegséghez vezet.
Oric: Tessék viselkedni, különben lecseréllek
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- LEGO klub
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest