Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
Én például WD40-el szedtem le eddig minden matrciát nyom nélkül. (kontroller, játék tok borító, fém)
Youtubertől vettem az ötletet aki akkor használja ha a matrcia eltávolító nem jó már. Cél ugye hogy valami puhább anyaggal (műanyag simán jó) kell levakarni a WD40-be áztatott vagy befújt matricát. Én például befújom, várok pár percet, hogy ázzon és gitárpengetővel szinte lemálik maradéktalnaul. Utána meg letörölgetem nedves alkoholos kendővel és szaga se lesz.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Guitar14
senior tag
Ugyanezen a véleményen vagyok én is.
Pécsett is először 576 volt utána KV és most PlayitStore (ha jól tudom anno ők voltak az 576?) és amióta az utóbbi van sokkal szívesebben járok mivel nagyobb a választék, többször kedvezőbbek az árak, főleg ha akció ami sokszor 30-40% is.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
-
-
homerhamm
addikt
Ha már Switch: Jön az AC: Ezio Collection a konzolra. 2022. február 17.
(Jól jött ki, hogy én meg pont szombaton vettem meg.)
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Az első résszel elmondhatatlanul sok időt töltöttem, 640 x 480 SVGA felbontásban játszva a szemem majd kifolyt tőle, de jobban be lehetett látni a terepet. A zenéje pedig mind a mai napig a létező legjobb háttérzene szerintem – van, hogy órákon keresztül szól nálam (szvsz. a legtökéletesebb verziója, egy Terratec DMX 6fire kártyáról rippelve), ha valamihez folyamatosan koncentrálnom kell. Már a főiskolán is ezt használtam tanuláskor
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
homerhamm
addikt
Baby Shark ft. Luis Fonsi 706 290 404 megtekintés.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Bep
őstag
Nekem ez adja (gyereknek is):
[Rock Star Baby Shark] -
Bogyi007
veterán
A Cenextől is lehet vásárolni normálisabb árakon régi játékokat.
(#44308) Moby - Hát lehet ezt nem tudni azokból a régi szép időkből. Pc-s ismerőseim nem kicsit voltak mérgesek ezmiatt. Én meg közben a jó öreg Amigámon az első részt játszottam rongyossá.
(#44372) homerhamm
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
Szegedi boltba be tudok ugrani, ha esetleg látsz valami érdemleges lemezt te vagy bárki más, megvehetem és pl Foxposttal el tudom küldeni.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Guitar14
senior tag
Én már jópárszor rendeltem kínából.
Igazából eddig 3 dolgot nem kaptam meg mert elkavarodott valahol de vissza is kaptam a pénzt.
1 esetben visszakaptam a pénzt és utána még meg is jött a termék.
Meg most volt egy 3 és fél hónapos szállítás, 3. hónapban pénzvisszafizetést kértem mert megakadt a csomagom belgiumban vámolásnál... és 1 hónapja már ott ácsorgott. Ezt elutasították azzal az indokkal, hogy én nekem kéne érdeklődni náluk, hogy mizu. Mondom mindegy majd írok mégegyet még egy hónap múlva. Aztán megjött 2 héttel később.Nem tudom hiányszor rendeltél kínából eddig de nekem egy két példa:
Jópár konzol alkatrészt vettem, a darabokban vett Xbox One-omhoz vettem bele bekapcsolópanelt, komplett bluray meghajtót (alaplap nélkül) és kíválóan működnek a mai napig. Analog mechanikák CSAK akkor jók ha teljesen ugyanaz mint az eredeti még színben is, általában a fehér műanyagos ezüstös egy kalap sz*** viszont pl. xbox nál a szürke-broz és a zöld-bronz színű totál eredeti ALPS. Analog kupakokat is vettem már minden konzolomhoz, meg javítottam vagy 4db 360 kontrollert. Általában jók de volt 1-2 ami röpült a kukába mert túl alacsony volt és akadt vagy rosszul fröccsöntötték. Switch-hez is vettem analogot az is hibátlan. Tehát így alkatrészekben nagyrészt jókat kapni meg sokszor nincs is már választás mivel amit belföldön kapni valszeg mind onnan jött.
Akksikat el kell felejteni legyen az telefon/konzol/kontroller/AA/AAA/18650 kb az összes annyit ér mint egy eredeti 10 éves akksi. (nekem legalábbis ez a tapasztalat)
SD kártyát és pendrive ot is érdemes venni (csak akkor ha van H2test kép az értékelésnél ami a specifikációkat igazolja) Több sandisket vettem így töredék áron.
Utángyártott noname kontrollereket is szerintem el kell engedni, többet próbáltam... nagyon rossz még player kettőnek is.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest