Aktív témák

• Patrick76496

őstag

Kipróbáltam a T32-t a teszt szerveren. Nos szerintem nem a legjobb ebben a tierben, de ha lenne is, akkor sem ez lenne. Mondja el nekem valaki, mi élvezhető annyira a a sok pattogóban (Tigrisekkel sokkal több tankot át lehet lőni) és a pontatlan lövegben? A páncéljával nincs gond, nem is annyira lassú, eddig jó tank. De ilyen löveget tier 8-ba... 90 méterről (hull down-ban) nem bírtam eltalálni a T95 kupoláját.

Csak hogy mondjak jót is róla, meg is lett vele a Tank Ász, aránylag kevés XP-vel és sebzéssel. Valószínűleg azért kaptam 1300 xp-t, mert a Foglaló Object-et 83-ról reset-eltem. Sok helyen használtam gold ammo-t, a 24 lövésből kb 10-szer. Prémium nélküli kör. Lövegét leszámítva tényleg nagyon jó tank, ha legalább lenne olyan pontos, mint az IS-3, és lenne annyi átütőereje, mint az L/71-esnek, akkor tényleg ez lehetne a legjobb tank Tier 8-ban.

A csata:

Vélemény? Különösen arra lennék kíváncsi, diegho miért ezt tartja a legjobbnak Tier 8-ban.

A felhasználó, nem az enyém, hanem haveromé, az enyémben elfogyott a hely, és az arany, ezért ide jöttem tesztelgetni...

Aktív témák

Hirdetés