Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
köszi a választ, a hordozhatóságot úgy értem, hogy ha jön telefon és ülök az autóban félrehúzódom és akkor tudok neki rögtön akár árat nézni stb
öltönyösökről még sajnos nincsen jövőbeli terv 
láttam láttam sok helyen a garis régebbi gépeket, csak a gari kurtasága az ami ezektől elriaszt
de köszi a lenovos tippet, ez sem rosszvalóban ugyan annyi netet eszik meg egy (a másik itthoni gépem egy y570 azért ez lesz a példa), szóval egy y570, mint mondjuk egy ilyen kis apróság? ez furi
de ismét új információhát megrágom mindenképpen a dolgot aztán majd kiderül
amennyiben nem lenne fontos -lehet hogy úgy döntök nem is lesz mérvadó- hogy a számlázó progi menjen ezen a mobil platformon is, akkor viszont megtartom a mediapadot, mert egy kellemes kis gép és igazából nincsen semmi gondom az androiddal
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- Crimson Desert
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
öltönyösökről még sajnos nincsen jövőbeli terv
de köszi a lenovos tippet, ez sem rossz
de ismét új információ