Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
köszi a választ, a hordozhatóságot úgy értem, hogy ha jön telefon és ülök az autóban félrehúzódom és akkor tudok neki rögtön akár árat nézni stb
öltönyösökről még sajnos nincsen jövőbeli terv 
láttam láttam sok helyen a garis régebbi gépeket, csak a gari kurtasága az ami ezektől elriaszt
de köszi a lenovos tippet, ez sem rosszvalóban ugyan annyi netet eszik meg egy (a másik itthoni gépem egy y570 azért ez lesz a példa), szóval egy y570, mint mondjuk egy ilyen kis apróság? ez furi
de ismét új információhát megrágom mindenképpen a dolgot aztán majd kiderül
amennyiben nem lenne fontos -lehet hogy úgy döntök nem is lesz mérvadó- hogy a számlázó progi menjen ezen a mobil platformon is, akkor viszont megtartom a mediapadot, mert egy kellemes kis gép és igazából nincsen semmi gondom az androiddal
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
öltönyösökről még sajnos nincsen jövőbeli terv
de köszi a lenovos tippet, ez sem rossz
de ismét új információ